[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Od mercedesa proszę
mi się tu odstosunkować xDjuż w kwietniu dorwe się do peżota, to dopiero sie zajme moją suzą, wtedy sie ustosunkuje! : D
-
Na kwiecień to ja też mam takie plany z suzą, że łohohoho
-
Jestem genialny, naprawilem stukanie z okolic licznika, wystarczylo znalezc źródło halasu - obudowe czarna liczniia i przykrecic ja odpowiednio, lzej, teraz to merc : )
No poza okladzinami zdaje sie hamulcow bo halasuja jak hamuje, slychac od 50 w dol
-
Nikt chyba nie przejmuje się hałasami w starym, tanim samochodzie tak jak Ty Chyba jakieś miejsce w księdze Guinessa Ci się należy
-
Nikt chyba nie
przejmuje się hałasami w starym, tanim samochodzie tak jak TyKażdy ma jakieś "zboczenie"... Rafał akurat takie.
-
zrob przelot 2.5 cala i bedzie sii nie ebdziesz slyszal plastikow
-
zrob przelot 2.5
cala i bedzie sii nie ebdziesz slyszal plastikowLuzik, jeszcze 2 tygodnie Was pomecze narzekaniem na plastiki tylko
Bo za tyle dostane pegota406 od znajomego, pozycza mi na 2 mies, bo za tyle dostane juz swoją sztukę, takze suzi juz nie bedzie bila tyle km : DDodatkowo smieja sie ze mnie ze suzuki swift moje i kazde inne lacznie z gti to babskie auta : (((
-
Dodatkowo smieja
sie ze mnie ze suzuki swift moje i kazde inne lacznie z gti to babskie auta : (((Kto się śmieje???
-
jakie babskie swifty sa tylko dla kozakow
-
Zlewam takie komentarze. Podobno MX-5 również jest babska a jeździłbym . Zresztą, każde auto z segmentu Swifta można tak określić...
-
jakie babskie
swifty sa tylko dla kozakow'bo male i bez mocy'
Ja oczywiscie nie podzielam ani troche tego zdania -
Idiotyzm. Nie widzę za wielu lepszych propozycji na pierwsze auto dla świeżaka za ~3k. Pewnie, że można kupić nawet starą Prelude... Ale nie jest to aż takie rozsądne wyjście, tania w eksploatacji też nie jest bo szukałem info i generalnie odradzali jak się nie ma kasy w zapasie. Zresztą, mi się Swift spodobał więc kupiłem mimo że o nim nie myślałem - i nikt mnie do tego nie zmusił, jakby zamiast Swifta stał Golf to bym nie wziął.
-
Idiotyzm. Nie widzę
za wielu lepszych propozycji na pierwsze auto dla świeżaka za ~3k. Pewnie, że można
kupić nawet starą Prelude... Ale nie jest to aż takie rozsądne wyjście, tania w
eksploatacji też nie jest bo szukałem info i generalnie odradzali jak się nie ma
kasy w zapasie. Zresztą, mi się Swift spodobał więc kupiłem mimo że o nim nie
myślałem - i nikt mnie do tego nie zmusił, jakby zamiast Swifta stał Golf to bym nie
wziął.Ja z zakupu jestem bardzo zadowolony, auto mi sie bardzo podoba, kiedy chce to i kopa ma pomimo tak malej mocy
Tez o swifcie nie myslalem, jezdzilem po fiatach punto, hyundajach coupe i innych. Gdybym mial ta wiedze przy zakupie jaka mam teraz - wzialbym to samo auto albo fiata ciqu ale skresliloby to mozliwosc pracy w ktorej jestem...
Auto samo na siebie zarabia, to super alternatywa dla popularnych civikow i golfow, których bym nie chcial. -
'bo male i bez
mocy'Pierwsze to na pewno jest in plus, a drugie. Większość aut ma taką samą moc przy tej pojemności lub ew. mają mniej...
Ale pewnie gadają sobie znajomki, które nawet auta nie mają! -
to super alternatywa dla popularnych civikow i golfow, których bym nie
chcial.Te same modele odpadły u mnie już na starcie
Ja byłem zainteresowany 323F BG, Coltem, Primerą, a jedyną nie-japońską myślą było Renault19 -
Wam też wycieraczki zamarzają, tzn woda na nich? Myślicie, że jak potraktuje silikonem to coś pomoże? ; >
-
Czasami tak. Wystarczy zatrzymać się na chwilę i oczyścić z lodu i potem jest spokój na jakiś czas.
-
Czasami tak.
Wystarczy zatrzymać się na chwilę i oczyścić z lodu i potem jest spokój na jakiś
czas.tak właśnie robie, ale jak mi leci marznący deszcz to trzeba bardzo często : |
-
tak właśnie robie,
ale jak mi leci marznący deszcz to trzeba bardzo często : |Ew. na krótką metę pomaga płyn do spryskiwaczy, bo zawsze trochę lodu rozpuszcza. A tak to musisz zaopatrzyć się w odmrażacz do szyb jak nie chce Ci się obskrobywać wycieraczek...
-
Ew. na krótką metę
pomaga płyn do spryskiwaczy, bo zawsze trochę lodu rozpuszcza. A tak to musisz
zaopatrzyć się w odmrażacz do szyb jak nie chce Ci się obskrobywać wycieraczek...niebieski płyn dobrze komponuje się z białym śniegiem
Nie no bez przesady, nie jestem aż tak wygodny
W swifcie przednia szyba musi być szczególnie dobrze wycierana bo jest blisko oczu kierowcy, nie tak jak w większych autach