[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Też płaczecie o to spalanie, ja mam 9-10L i generalnie mnie to powiewa . Zima... Choć ostatnio zabawiłem się w regulację śrubą, mam wrażenie że auto idzie lepiej, a co za tym idzie i mniej depnąć trzeba. Przejadę 100KM, zatankuję i zobaczę. Generalnie pojęcia nie mam czemu tak żłopie tego gazu. Chociaż skoro w lato po mieście wychodziło 8L to w zimę 2L więcej... Realne?
-
Wlasnie, ja mam
taniej, w 3 d i 5d takie same? No ja mam 2 po 48 : 0
Spalanie wynik 7l :
|Sedan ma taką samą szybę jak 5D - u mnie wycieraczka kierowcy 53 cm, pasażera 45
-
Też płaczecie o to
spalanie, ja mam 9-10L i generalnie mnie to powiewa . Zima... Choć ostatnio
zabawiłem się w regulację śrubą, mam wrażenie że auto idzie lepiej, a co za tym
idzie i mniej depnąć trzeba. Przejadę 100KM, zatankuję i zobaczę. Generalnie pojęcia
nie mam czemu tak żłopie tego gazu. Chociaż skoro w lato po mieście wychodziło 8L to
w zimę 2L więcej... Realne?Najważniejsze, że odpala i jeździ - to się liczy najbardziej w mrozy
-
No generalnie zaskoczony jestem - myślałem, że aku na zimę będę musiał zmienić... A problemów żadnych mimo dodatkowego obciążenia w postaci 400W piecyka . Ale te spalanie to trochę lipton jednak, ostatnio 10,2L wyszło... Może po prostu tak ma być i na wiosnę się unormuje, zobaczym. W sumie zimowa norma, mrozy, blabla... A mimo sporego spalania do zwrócenia się LPG zostało już niewiele
Nie śmiećmy ravovi w temacie -
Sedan ma taką samą
szybę jak 5D - u mnie wycieraczka kierowcy 53 cm, pasażera 45To wydam nastepne 40 zl i kupie takie, bo zaciek.mi sie robi na srodku
-
Chociaż skoro w lato po mieście wychodziło 8L to
w zimę 2L więcej... Realne?Realne, bo mi pali 2l Pb95 więcej...
-
To wydam nastepne
40 zl i kupie takie, bo zaciek.mi sie robi na srodkuJa za 30 zł kupuję komplet (czyli razem z tyłem!), więc nie wiem gdzie widzisz te Swoje oszczędności...
-
Ja za 30 zł kupuję
komplet (czyli razem z tyłem!), więc nie wiem gdzie widzisz te Swoje oszczędności...ale ja mam takie co nie rozwalą się po kilku nocach, a cały sezon jeżdżą w najgorszych warunkach i zawsze wszystko zbierają idealni
-
Też mam takie, ale nie musisz mi wierzyć.
-
Też mam takie, ale
nie musisz mi wierzyć.to nie wiem, wcześniej w ciagu miesiaca 3 razy jedną wymienialem, ostatni raz wlasnia na boscha, bo tamte po chwili do śmieci, pokazesz mi ; >
Oczywiscie nie jezdzac po pieknym desczu, tylko po zasolonym syfie
-
to nie wiem,
wcześniej w ciagu miesiaca 3 razy jedną wymienialem, ostatni raz wlasnia na boscha,
bo tamte po chwili do śmieci, pokazesz mi ;Miałem dużo kompletów z różnych firm i tylko jakieś pojedyncze przypadki okazywały się niewystarczające na rok używania.
Obecnie mam założone firmy uniTEC. Bardzo dobrą (co prawda jedną!) kupiłem również wycieraczkę firmy UNIPOINT. -
Miałem dużo
kompletów z różnych firm i tylko jakieś pojedyncze przypadki okazywały się
niewystarczające na rok używania.
Obecnie mam
założone firmy uniTEC. Bardzo dobrą (co prawda jedną!) kupiłem również wycieraczkę
firmy UNIPOINT.o unipoint slyszalem bdb opinie, ale uniTEC przetestowałem obok boscha i kiepsko wypadła na takim tle..
-
Tylko UNIPOINT'a raczej trudno znaleźć w dobrej cenie. Ja kupiłem akurat prawą (pasażera) za 8,50 zł na stacji benzynowej w Bartoszycach. Lewa (kierowcy) była bodajże złotówkę droższa (9,50 zł).
-
Tylko UNIPOINT'a
raczej trudno znaleźć w dobrej cenie. Ja kupiłem akurat prawą (pasażera) za 8,50
zł na stacji benzynowej w Bartoszycach. Lewa (kierowcy) była bodajże złotówkę
droższa (9,50 zł).łatwo! selgros po 7zł ;>
-
No to już wiesz gdzie kupić tanie i dobre wycieraczki, bo płacić za Boscha 50 zł to jest lekka przesada...
-
Realne, bo mi pali
2l Pb95 więcej...No to wszystko wiem, czyli w lato znów schodzę do 8 tak jak było wcześniej. A ja się przejmuję
-
byłem w aso, zapytalem co mnie interesuje:
klamka zewn tył 198zł
klamka wewn tył 135zł
komplet łożysk do skrzyni ok 600zł -
byłem w aso,
zapytalem co mnie interesuje:
klamka zewn tył
198zł
klamka wewn tył
135zł
komplet łożysk do
skrzyni ok 600złASO się ceni...
Ale te ceny mnie nie dziwią skoro za jedną zaślepkę halogenu krzyczą sobie 180 zł! -
ASO się ceni...
Ale te ceny mnie
nie dziwią skoro za jedną zaślepkę halogenu krzyczą sobie 180 zł!No to tak, zrobiłem łożysko.
Mechanik kupił stosunkowo drogie, bo 'tańszych nie było' niemieckiej firmy FAG za 100zł, za robotę wziął 50zł, także nie jestem zadowolony, ale już mam przynajmniej spokój...http://www.iparts.pl/czesc/lozysko-kola,...-713623140.html
a i tak na te lozyska z aso się chyba skusze ; >
-
a i tak na te
lozyska z aso się chyba skusze ;Kto bogatemu zabroni...