[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Jeżeli masz stare
szyny,od kanapowych foteli, to da się zrobić mocowanie do nich i będziesz mieć kubeł
z regulacją.dokładnie, ja muszę w końcu odebrać przerobione szyny od kolegi ze Skarżyska pod mój fotel, jedyny minus - za mną wtedy już nikt nie usiądzie
-
U mnie spokojnie za mną można usiąść mimo że mam pasy 4-punktowe
-
U mnie spokojnie za
mną można usiąść mimo że mam pasy 4-punktoweta i jak w pajęczynie ktoś się czuje
-
Żadnej pajęczyny
-
Ciągnąc dalej temat foteli, za 2,30zł udało mi się kupić komplet śrub trzymających fotel kierowcy i pasażera, stare były pordzewiałe i wyniszczone
-
Jak dobrze pamiętam to tam 5 sztuk trzyma, 4 mają takie same gwinty a jedna ma większy, raczej bez problemów do dostania, prawda ?
-
Jak dobrze pamiętam
to tam 5 sztuk trzyma, 4 mają takie same gwinty a jedna ma większy, raczej bez
problemów do dostania, prawda ?Dokładnie tak, leroy merlin, gwinty rozmiar 8 - 8 śrub, nr 10 - 2 śruby, długość pasuje idealnie, jedynie są pod inny rozmiar klucza
-
Dokładnie tak,
leroy merlin, gwinty rozmiar 8 - 8 śrub, nr 10 - 2 śruby, długość pasuje idealnie,
jedynie są pod inny rozmiar kluczato nieźle jak były skorodowane i sfatygowane ... u mnie jak ostatni raz odkręcałem je, wszystko było ok ...
-
u mnie tak samo ale tylko lekki meszek raczej nic groźnego
-
to nieźle jak były
skorodowane i sfatygowane ... u mnie jak ostatni raz odkręcałem je, wszystko było ok
...a ja musiałem walić młotem, ciągnąć kombinerkami itp...
Ktoś powie o co chodzi z tymi kondensatorami w kształcie puszki?
Potrzebuje to do swojego car audio, czy nie? -
A Ty masz jakieś car audio?
-
a ja musiałem walić
młotem, ciągnąć kombinerkami itp...to nieźle
Ktoś powie o co
chodzi z tymi kondensatorami w kształcie puszki?
Potrzebuje to do
swojego car audio, czy nie?ja mam, ale to z racji że kiedyś kupiłem i szkoda było się go pozbywać ... jak dobrze zrobisz prąd to będzie zbędny raczej
-
Podłącz miernik, uderz basem i zobacz ile amperów wcina radio i wzmak, ja tam kondziorków malutkich używam jedynie do budowania układów filtrujących, ew. duży 1F kondensator ma wspomóc instalację jak mocno dajesz w palnik.
-
A Ty masz jakieś
car audio?Kompletuje, ale chciałem wiedzieć, bo ładnie to wygląda i jest niedrogie, ale nie wiem czy potrzebne, a jeśli tak, to można pomyśleć z umiejscowieniem tego w ciekawy sposób.
Miałbym już zestaw na przód i coś jeszcze, ale nie przewidziałem, że na wygłuszenie pójdzie ponad 800zł, no i za tydzień kończy się oc, a nie mogę nigdzie znaleźć poniżej 1500zł, mam dopiero 2 lata bezwypadkowej jazdy, no i zwyżki za wiek...Podłącz miernik,
uderz basem i zobacz ile amperów wcina radio i wzmak, ja tam kondziorków malutkich
używam jedynie do budowania układów filtrujących, ew. duży 1F kondensator ma wspomóc
instalację jak mocno dajesz w palnik.Mam mały akumulator, pewnie słabe ładowanie, mogą być problemy z napięciem zapewne, a akumulator na 100% do wymiany na większy.
Ten cały kondensator podłącza się między zasilanie a wzmacniacz, czy jakoś inaczej?racji że kiedyś kupiłem i szkoda było się go pozbywać ... jak dobrze zrobisz prąd to
będzie zbędny raczejCo masz na myśli pisząc - jak dobrze prąd zrobisz - masz na myśli dobór kabli, mostkowanie, czy co? Bo chętnie bym zrobił dobrze
-
no i za tydzień kończy się oc, a nie mogę nigdzie znaleźć poniżej 1500zł, mam
dopiero 2 lata bezwypadkowej jazdy, no i zwyżki za wiek...MTU, Proama i Liberty - tam poszukaj
Mam mały
akumulator, pewnie słabe ładowanie, mogą być problemy z napięciem zapewne, a
akumulator na 100% do wymiany na większy.yyyy ... ale z pustego to i Salomon nie naleje - to nie perpetuum mobile, prąd nie bierze się z akumulatora, on jest tylko do jego gromadzenia.
Altek ... inaczej nie ma co się bawić w coś mocniejszego z graniaTen cały
kondensator podłącza się między zasilanie a wzmacniacz, czy jakoś inaczej?FAQ by Nazar - ściągnij sobie, poczytaj
Co masz na myśli
pisząc - jak dobrze prąd zrobisz - masz na myśli dobór kabli, mostkowanie, czy co?
Bo chętnie bym zrobił dobrzewymiana alternatora na mocniejszy, wymiana kabli masowych ori, wymiana plusowego od altka do aku na grubszy, porządne zasilające kable do wzmacniaczy i to w sumie tyle, jeśli reszta jest ok i ładowania nie ma z kosmosu
-
co do oc, zobacz na ergo hestia you can drive, dla młodych kierowców.
-
co do oc, zobacz na
ergo hestia you can drive, dla młodych kierowców.1340zł - biorę
-
1340zł - biorę
weź spróbuj w MTU ( pocztowy ), ja tam najtaniej wziąłem OC+NW+szyby i takie tam dla dyszla
-
weź spróbuj w MTU (
pocztowy ), ja tam najtaniej wziąłem OC+NW+szyby i takie tam dla dyszlaNie uwierzysz ile wyszło - ponad 2500zł
1329zł w tej hestii, lepiej chyba nie znajdę
Znalazłem jeszcze generator kodów promocyjnych, teraz jest 1262zł
-
1.6 Suzuki Swift 1993 - HDI = OC + opony + assistance + NW (5000zł) = 526 zł
sprawdz moze w HDI