[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Po wielu próbach wypracowałem w końcu technikę wyrównywania szpachli, kupno szpachli wykończeniowej znacznie ułatwiło zadanie, nie wiem też po co nakładałem włókna szklane na coś, co nie musi być mega wytrzymałe. Tak czy owak wygładziłem to prawie do perfekcji:
Może zdjęcie tego nie oddaje, ale tekstura jest gładka, jest kilka niedoskonałości (w mniej widocznych miejscach), zastanawiam się czy dać nadmiar podkładu i zetrzeć go papierem wodnym, czy nie robić sobie kłopotu i nałożyć podkład tak, żeby nie ściekało, co o tym sądzicie? -
Po wielu próbach
wypracowałem w końcu technikę wyrównywania szpachli, kupno szpachli wykończeniowej
znacznie ułatwiło zadanie, nie wiem też po co nakładałem włókna szklane na coś, co
nie musi być mega wytrzymałe. Tak czy owak wygładziłem to prawie do perfekcji:
No i fajnie!
-
jak zalejesz podkłem i zjedziesz papierem wodnym powinno być dobrze !
-
jak zalejesz
podkłem i zjedziesz papierem wodnym powinno być dobrze !Tak też zrobiłem - bardzo gruba warstwa, żeby wypełnić wszystkie dołki i mieć co ścierać
Dziś, na wstęp do zakupów kupię większość mat wyciszających na bagażnik, nadkola (tył), pod kanapę, podłogę z tyłu oraz wszystkie drzwi
edit:
7 x 0,5m maty GMS za 308zł (cała rolka), może być za mało -
co sądzicie o tych głośnikach? (w moim sklepie są w promocji)
http://allegro.pl/helix-h-236-precision-wzmacniacz-audison-sr-2-i3470173292.html -
Mnie ten zestaw nie zachwyca
-
Mnie ten zestaw nie
zachwycano mi też jakoś nie przypadł do gustu ;s
-
Wzmacniacz wart jakieś 250-350zł głośniki założę sie ze na pewno nie są warte reszty tej kwoty
-
Wzmacniacz wart
jakieś 250-350zł głośniki założę sie ze na pewno nie są warte reszty tej kwotychodzi o same głośniki
-
zrob całosc na jbl'u a napewno bedzie to grało dobrze i długo.
-
zrob całosc na
jbl'u a napewno bedzie to grało dobrze i długo.super rada
-
super rada
sam coś podpowiedz
-
sam coś podpowiedz
każdy ma inny gust, a te są jak d*** ... zrób sobie kiesznie/dystanse, drzwi, może ktoś z okolicy pożyczy Ci coś do posłuchania i sam ocenisz. Na 100% nie polecał bym JBL-a ... już wolał bym nawet podstawowe PB ...
-
DLS R6a
Focal PS165
Morel Tempo 6jeśli coś tańszego to tak jak u mnie - PB L-60Cx
albo Infinity REF6530CS
-
DLS R6a
Focal PS165
Morel Tempo 6
jeśli coś tańszego
to tak jak u mnie - PB L-60Cx
albo Infinity
REF6530CSTe morele też mi proponował w dobrej cenie, a nic droższego? Bo wzmacniacz na przod daje drogi, elektryczny na płytkach
-
Więc zacznij od Morela - to i tak super na początek
-
Te morele też mi
proponował w dobrej cenie, a nic droższego?droższe - Tec 185 w komory + na górze HT1 od Braxa, albo Supremo
Bo wzmacniacz na przod daje drogi,
elektryczny na płytkachże co ?
-
że co ?
A ja nie wiem coś tam mi gadał, myślałem, że będziecie wiedzieć o co chodzi
-
3,5m[2] zużyte:
W oddali moja kiła
Cała wnęka nad nadkolem dokładnie, szczelnie oklejona
Oraz część podłogi z tyłu:
Kable ukryte pod matą tylko w ścianie pod klapą, wszędzie indziej na wierzchu będzie
Muszę dokupić jeszcze 3,5m[2], ale i to może być za mało...
A no i jeszcze klapa pod plastikiem, gdzie jest np silniczek od wycieraczki tylnej, też się już udało (oczywiście po zabezpieczeniu wszystkich kabli, przed ruchem -
Na poważnie widzę podchodzisz do tematu
Będzie cicho chyba rzeczywiście (jak wyłączysz radio oczywiście)