[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
hahahaha
-
Jestem w szoku, że
tak dobrze zrobił
Siła płuc
wystarczy, żeby mgiełkę z farby zrobić???Jestem ciekaw jak z bliska wygląda ta jego "rurka" albo raczej "pistolet"
-
Jestem ciekaw jak z
bliska wygląda ta jego "rurka" albo raczej "pistolet"No właśnie moim zdaniem tu tkwi cała tajemnica idealnego rozprowadzania.
-
No właśnie moim
zdaniem tu tkwi cała tajemnica idealnego rozprowadzania.Musi być mikro dysza i mocno rozcieńczony lakier
-
rav52v i jak tam się jeździ na letniakach po Wawie teraz?
-
rav52v i jak
tam się jeździ na letniakach po Wawie teraz?na letnich fajnie z rana, jak śnieg już rozjeżdzony i wygarniety z jezdni - nawet lepiej niż na zimówkach, bo wode lepiej odprowadzają
Do pracy mam peżota z zimowkami nowymi, ciezko wpasc w jakikolwiek poslizg, a mam też daewoo nubire z kogutem taxi, takze u mnie wszysto ok
Tylko w suzuki czuje sie jak w samochodzie, tamte dwa robione na limuzyny to tylko narzedzia pracy, nie ma frajdy z jazdy jak dla mnie ; /
-
Tylko w suzuki
czuje sie jak w samochodzie, tamte dwa robione na limuzyny to tylko narzedzia pracy,
nie ma frajdy z jazdy jak dla mnie ; /Nubira i limuzyna... Proszę Cię bardzo!
-
Nubira i
limuzyna... Proszę Cię bardzo!pewnie że tak, jak jest zadbana i w dobrej wersji to jak najbardziej.
-
pewnie że tak, jak
jest zadbana i w dobrej wersji to jak najbardziej.To Ty chyba naprawdę masz bardzo niskie wymagania wobec aut.
Bez urazy dla wszystkich posiadających Daewoo, ale jest to marka najniższej możliwej kategorii jak dla mnie. Nie mówię, że to są złe auta, ale klasa premium to nigdy nie była, nie jest i nie będzie, ale jak mówisz, że dla Ciebie Nubira to limuzyna to powodzenia... -
To Ty chyba
naprawdę masz bardzo niskie wymagania wobec aut.
Bez urazy dla
wszystkich posiadających Daewoo, ale jest to marka najniższej możliwej kategorii jak
dla mnie. Nie mówię, że to są złe auta, ale klasa premium to nigdy nie była, nie
jest i nie będzie, ale jak mówisz, że dla Ciebie Nubira to limuzyna to powodzenia...Oczywiscie że to jest limuzyna, jak mozna psioczyć na auto nie znając go, nie jeżdżąc nim?
Ja jezdzilem i wiem, jest ogromna roznica pomiedzy takim matizem, tico czy wlasnie leganzą, nubirą, mi sie jechalo tak samo jak peżotem, no prawie, bo tam to po prostu kosmos, nic nie hałasuje i bardzo wygodne auto -
No w porównaniu ze swiftem to o każdym samochodzie można powiedzieć że jest limuzyną, ale nie róbmy z byle peżociny czy nubiry nie wiadomo jak komfortowych aut, tak się składa, że miałem okazję przejechać się obydwoma i komfort nie umywa się chociażby do mercedesa beczki Chcesz mieć limuzynę to kupujesz S-klasę, 7, A8 itp, itd... Taki komfort jak w peżocie to i każdy inny samochód zapewnia z tego samego segmentu...
-
No w porównaniu ze
swiftem to o każdym samochodzie można powiedzieć że jest limuzyną, ale nie róbmy z
byle peżociny czy nubiry nie wiadomo jak komfortowych aut, tak się składa, że miałem
okazję przejechać się obydwoma i komfort nie umywa się chociażby do mercedesa beczki
Chcesz mieć limuzynę to kupujesz S-klasę, 7, A8 itp, itd... Taki komfort
jak w peżocie to i każdy inny samochód zapewnia z tego samego segmentu...ja jechalem peżocikiem i mercedesem klasy e i komfort identyczny, slowo honoru ; d
(w srodku troche skromniej, ale mowie o komforcie jazdy)
-
No w porównaniu ze
swiftem to o każdym samochodzie można powiedzieć że jest limuzyną, ale nie róbmy z
byle peżociny czy nubiry nie wiadomo jak komfortowych aut, tak się składa, że miałem
okazję przejechać się obydwoma i komfort nie umywa się chociażby do mercedesa beczki
Chcesz mieć limuzynę to kupujesz S-klasę, 7, A8 itp, itd... Taki komfort
jak w peżocie to i każdy inny samochód zapewnia z tego samego segmentu...Koledze Rafałowi w tej kwestii też nie wytłumaczysz, więc nie ma co próbować nawet. On wie swoje, my swoje.
-
ja jechalem
peżocikiem i mercedesem klasy e i komfort identyczny, slowo honoru ; d
(w srodku troche
skromniej, ale mowie o komforcie jazdy)A na limuzynę właśnie składa się wszystko, a nie tylko komfort jazdy.
Przejechałbyś się kiedyś jakimś Citroenem z hydraulicznym zawieszeniem to zobaczyłbyś co to znaczy prawdziwy komfort jazdy. -
To samo chciałem napisać z citroenami... taki cx np
-
Koledze Rafałowi w
tej kwestii też nie wytłumaczysz, więc nie ma co próbować nawet. On wie swoje,
my swoje.'jemu w tej kwestii nie wytlumaczysz'
Co za zalosny tekst, ktory widzialem gdzies wczesniej, myslisz, że jak tak napiszesz, to wyjdzie na Twoje? Wyjdzie na to, ze nie masz argumentow na poparcie swojej tezy...
-
'jemu w tej kwestii
nie wytlumaczysz'
Co za zalosny
tekst, ktory widzialem gdzies wczesniej, myslisz, że jak tak napiszesz, to wyjdzie
na Twoje? Wyjdzie na to, ze nie masz argumentow na poparcie swojej tezy...Nie, wychodzi na to, że Ty jesteś we wszystkim alfą i omegą! Jeździłeś już wszystkimi autami na świecie i wiesz co to prawdziwa LIMUZYNA (wg Ciebie Nubira ( ) i Peugeot (już bardziej, ale koło limuzyny to może kiedyś stał). Jak uznasz coś za idealne to będziesz się tego trzymał, żeby nawet to było największe gówno.
Ale co ja tam wiem... Ja to jeszcze zielony w tej kwestii jestem, bo nie jeździłem taką ilością aut jak Ty.
Pozdrawiam, dziękuję i to tyle w temacie ode mnie.
-
Nie, wychodzi na
to, że Ty jesteś we wszystkim alfą i omegą! Jeździłeś już wszystkimi autami na
świecie i wiesz co to prawdziwa LIMUZYNA (wg Ciebie Nubira ( ) i Peugeot (już
bardziej, ale koło limuzyny to może kiedyś stał). Jak uznasz coś za idealne to
będziesz się tego trzymał, żeby nawet to było największe gówno.
Ale co ja tam
wiem... Ja to jeszcze zielony w tej kwestii jestem, bo nie jeździłem taką
ilością aut jak Ty.
Pozdrawiam,
dziękuję i to tyle w temacie ode mnie.Bardzo sie mylisz, po prostu mam swoje zdane na pewne tematy i ich nie zmienie, dopoki sie nie przekonam ze to bzdura, ale Ty nie podales zadnego argumentu poza jednym, że daewoo to syf - to był jedyny Twoj argument, to znaczy ze alb kompletnie nie znasz sie w temacie i klocisz sie dla zasady np albo chcesz miec we wszystkim swoje zdanie, dlatego tak piszesz, ja Cie nie rozszyfruję
-
Bardzo sie mylisz,
po prostu mam swoje zdane na pewne tematy i ich nie zmienie, dopoki sie nie
przekonam ze to bzdura, ale Ty nie podales zadnego argumentu poza jednym, że daewoo
to syf - to był jedyny Twoj argument, to znaczy ze alb kompletnie nie znasz sie w
temacie i klocisz sie dla zasady np albo chcesz miec we wszystkim swoje zdanie,
dlatego tak piszesz, ja Cie nie rozszyfrujęNigdzie nie napisałem, że Daewoo to syf! Pisałem tylko, że ŻADNE Daewoo nigdy nie było, nie jest i nie będzie limuzyną.
Poza tym po co mam Ci dawać jakiekolwiek argumenty skoro sam się upierasz przy czymś co jest nieprawdą (Twoja wada wzroku). To już podważa prawdziwość Twoich wszelkich ocen. -
Nigdzie nie
napisałem, że Daewoo to syf! Pisałem tylko, że ŻADNE Daewoo nigdy nie było,
nie jest i nie będzie limuzyną.
Poza tym po co mam
Ci dawać jakiekolwiek argumenty skoro sam się upierasz przy czymś co jest nieprawdą
(Twoja wada wzroku). To już podważa prawdziwość Twoich wszelkich ocen.Zasugerowałeś, że daewoo to syf - ogolnie, wszystkie, łącznie z najlepszym modelem.
Nie dales zadnego argumentu tylko od razu zaczales pisac swoje emotikony, głupie teksty, np wymieniony wczesniej itp A rozmowa tego typu może opierac sie tylko i wylacznie na argumentach w temacie, a nie kto ma wiecej dioptrii - przez co uznales za to ze w temacie masz racje, no zastanow sie co piszesz, studiujesz przecież