[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
No to czekamy na wrażenia z jazdy
-
Jak 2 lata nie odpalany to chociaż zmień olej, rozgrzej i dopiero dawaj baty
-
Szukam fajnych oponek w rozsądnej cenie, może ktoś się wypowiedzieć, jakie NOWE warto kupić?
Myślałem głównie o uniroyalach:
http://allegro.pl/nowe-opony-uniroyal-rainexpert-185-55r14-80h-i3257275750.htmlOczywiście rozmiar 185/55/14 ewentualnie 185/50/14, w podobnej cenie.
-
silnik w powietrzu
20minut później w
komorze
no widze, ze u rava tez grubo sie dzieje, ale z ciebie plastek patenciarz mlotek zrobiony ze spawu a silnik wisi na paskach, nie bales sie ze sie spie***przy?
-
skończony i oddany , właściciel zadowolony
-
Chętnie zobaczyłbym kiedyś taki widok u siebie, w trasie naprawdę te 1.0 przeszkadza jadąc jednopasmówkami.
-
Chętnie zobaczyłbym
kiedyś taki widok u siebie, w trasie naprawdę te 1.0 przeszkadza jadąc
jednopasmówkami.To dawaj szybko zanim się przełamie na pół
-
W wakacje prawdopodobnie Anglia (muszę się z tym przespać )więc trochę kasy się odłoży, najpierw blacharka a potem będziemy myśleć nad czym innym. Nie bądź takim pesymistą, nie każdy Swift się łamie w pół
-
W wakacje
prawdopodobnie Anglia (muszę się z tym przespać )więc trochę kasy się odłoży,
najpierw blacharka a potem będziemy myśleć nad czym innym. Nie bądź takim pesymistą,
nie każdy Swift się łamie w półNo jasne, większości rozjeżdżają się przednie koła razem z zawieszeniem
-
malowana pokrywa zaworów? zmieniana na inną czy inny silnik wstawiony ?
-
malowana pokrywa
zaworów? zmieniana na inną czy inny silnik wstawiony ?silnik gti pokrywa wypiaskowana, odmalowana
-
To teraz chyba stawkę za kilometr będziesz musiał podwyższyć, żeby się opłacał taksówkarski biznes
-
To teraz chyba
stawkę za kilometr będziesz musiał podwyższyć, żeby się opłacał taksówkarski biznesspalanie przedstawię już niedługo
-
spalanie
przedstawię już niedługoA jak odczucia z jazdy po swapie? Bo coś dziwnie cicho na ich temat
-
A jak odczucia z
jazdy po swapie? Bo coś dziwnie cicho na ich tematno właśnie
są 2 opcje:
albo szału nie ma
albo już rozbite -
Według mnie nie ma czasu na opisywanie wrażen..
tylko upalanie i odcinka
-
Według mnie nie ma
czasu na opisywanie wrażen..
tylko upalanie i
odcinkau nas pada, więc pewnie trakcji nie ma do zabawy
-
Według mnie nie ma
czasu na opisywanie wrażen..
tylko upalanie i
odcinkaprędzej oczekiwania były większe i jest niedosyt
-
oo widze, ze jednak bylo myte za pewne karcherem jak ja umylem to tps mi padl :PP
-
no tak , szału nie ma , dupy nie urywa
gdyby nie trakcja to auto odpycha się naprawdę zacnie czego film oczywiście nie pokazuje