[moje auto] Subaru Justy WRC / kit car ;)
-
Ciebie faktycznie strasznie ogranicza homologacja.. może powinieneś iść w A-gr ? Tam pewnie wszystko wygląda inaczej:)A co do hamulców to widziałem maniaków na zagramanicznych forach co pod 13"(jakiś tam specjalny model) wsadzali zaciski willwooda
-
hubiRALLY, Toydols buduje A grupę, problemem jest jednak dostępność części (= ceny, bo jak cena nie gra roli, to można ściągać z Japonii, Australii czy USA) "nadseryjnych" homologowanych do sportu
-
Racja .Ja z moim Justy "proto" mam trochę łatwiej
-
Konkretnie o jakiej
regulacji mówisz? Korekcja siły hamowania? Tak.rozstawu
A spinki.... dobrze
ze szyby wyjęte ... bo tez bym z nerwów pomalował:Di by sobie pod uszczeleczkami pieknie gniło
-
rozstawu
Też twierdze ze ciut blisko siebie są.. ale i tak będe je troche pod siebie modyfikował wiec sobie z tym poradze.
-
Pierwszy wypad na słoneczko i paczuszka która przyszła dziś-( niby pierdoła a cieszy
-
Jakie ładne camber plate'y, ile taka przyjemność?
No to teraz problem negatywu rozwiązany można robić glebę -150mm
-
Sa wystawione na motogiełdzie zlosnikiowej. A co do ustawień mnie bardziej interesował kąt wyprzedzenia zwrotnicy:)
-
Z przodu negatyw zrobisz na magicznych śrubach, ciekawe jak auto będzie się zachowywało po zmianie kąta, chcesz bardziej nerwowe czy stabilne auto ?
-
Auto ma być szybkie
-
Pierwszy wypad na
słoneczko i paczuszka która przyszła dziś-( niby pierdoła a cieszyslicznosci
ile to ma reguacji i jak to sie przeklada na kat pochylenia calosci
-
Wizualnie to pochyla lekko ale mocno cofa amorek. Po geometrii powiem jak to wygląda w liczbach.
-
Trochę malowania , trochę smarowania i odrobina wciskania
-
Smarować smarować co by nie skrzypiało, jak mawiają, kto nie smaruje ten nie jedzie
-
Kiedy po koła sie pojawisz?? normalnie korzeni już dostają
-
Niedziela ? po 20 robotę kończę i wpadłbym po nie.
-
oki
-
Trochę malowania ,
trochę smarowania i odrobina wciskaniaMiodzio
Ile Cię skasowali za polibusze?
Jakie amorki wsadzasz? -
polibusze- pińcet a amorki.. no własnie na razie seria bo drukarka mi sie zacieła
idealnie to by byłu bile b6..ale to potem:) -
hubi mam takie pytanie, jaka metoda spawales klatke??