[moje auto] Subaru Justy WRC / kit car ;)
-
Dokładnie. to on Wyrasta na jednego z najlepszych speców w kraju od klatek. Co do jazdy to pomyka Subarakiem ale sciga sie clio..ale nie takim zwykłym tylko turbo i 4x4 ( sam je zbudował):))) Kto sie interesuje troche rallycrossem mysle ze niebawem zobaczy co to potrafi
-
Na oponach z
kolcami to chyba nie wolno w Polsce jeździć legalnie?można nocą jak policja nie widzi
-
o te białe.. To nie
są felgi magnezowe od Toyoty?Te białe to na 5 śrub
-
można nocą jak
policja nie widzinocą widzi jeszcze więcej bo mniej aut ;>
-
Adamo, białe, ale na samochodzie, nie stalówki
-
Adamo, białe, ale
na samochodzie, nie stalówkiA te na aucie to kojarzę, że chyba Mazdy kiedyś miały podobne - widziałem kiedyś takie na mx-3 z dekielkami
-
Witam . Po
przygodach z różnymi subaru nastąpił powrót do przeszłości. Justynka 98rok. z
naprawdę zdrową blachą. Szybka decyzja...... robimy !!! I pierwsze efektyNo ładne cacko się szykuje
Prosimy o szczegółową relację z budowy -
I taki mały smaczek
do Justyny na zimę ;))))))Co to za guma dokładnie i gdzie ją kupić?
One w wersji bez kolców mają homologację drogową? -
koła znalazłem na allegro i mają E1
-
Znalazłem chwilę wolnego i powstało takie coś. Do pedałów brakuje jakies 25cm ale to sie obejdzie;)
-
Znalazłem chwilę
wolnego i powstało takie coś. Do pedałów brakuje jakies 25cm ale to sie obejdzie;)Wypas!
Będziesz dawał PedalBox-a? -
Dokładnie..:) Miałem kupować ale jednak sam zrobie. Linki do biegów też bedzie trzeba mocno wydłużyć:D
-
Znalazłem chwilę
wolnego i powstało takie coś. Do pedałów brakuje jakies 25cm ale to sie obejdzie;)szalejesz
-
Najgorsze ze jestem jeszcze w ciemnej du**e a zima sie rozkręca ...ehhh
-
a silnik już masz?
-
a silnik już masz?
Znając hubiego to pewnie nie będzie gti tylko jakiś WRX :-D
-
nieeee... koniecznie gti ewentualnie zmieni sie kiedyś dół na np 1.6 .. lub zwyczajnie sie go zaturbi;)
-
jak mi Mk1 powie papa ,to bede mial dla Ciebie silnik w stanie bdb
-
Spoko... już czeka na rewizje i zamontowanie
-
Spoko... już czeka
na rewizje i zamontowanieNa dzień dobry sprężynka napinacza do wywalenia