[moje auto] Subaru Justy WRC / kit car ;)
-
Miedzy 185/60r14, a
185/60r13 jest 25mm roznicy na korzysc r13. To juz duza roznica. Mozna jeszcze
dostac 175/50r13 a539 ale to nie jest juz semi slickJak mogę coś podpowiedzieć to słowem klucz jest "powierzchnia styku opony z podłożem"
Na niekorzyść małej 13" -
Erde dobrze prawi..a dodatkowo szykuje sie zmiana hamulunku i wtedy 13tki odpadna całkowicie.
-
Wystarczy dystanse zalozyc i 13 tez wejda
-
Erde dobrze
prawi..a dodatkowo szykuje sie zmiana hamulunku i wtedy 13tki odpadna całkowicie.albo odpowiedni alus 13"
-
Poszerzanie auta na zime mija sie z celem... a na lato najchetniej bym zmienił na 15stki bo jest duzo wiekszy wybór sportowych opon.
-
Chłopaki pisząc, że chodzi o powierzchnię, piszą o tym, że im większa średnica koła, tym większa powierzchnia styku. Nie chodziło tu o szerokość.
-
... kolejny co dobrze prawi
-
zamach 1.6 GTI
3.748
-
zamach 1.6 GTI
3.748musi pieknie schodzić z obrotów
ile ważył nominał ?na ile bedą wolne ustawione ?
-
waga wyjsciowa była 8.600 co do wolnych obrotów jeszce nie wiem.. jak zamontuje to sie bedzie ustawiać wtedy:)
-
czekając na nowy silnik....:)
https://www.youtube.com/watch?v=36W-KQQ6e3I -
czekając na nowy
silnik....:)
https://www.youtube.com/watch?v=36W-KQQ6e3IŁadnie ci to jedzie. Ręczny jak masz rozwiązany? Czy jechałeś na ośce?
-
No własnie problem w tym że nie jedzie skrzynia zabija dynamike kompletnie. Reczny jest hydrauliczny i działa jak widać. przy nowych tarczach i lepszych klockach pewnie byłoby jeszcze lepiej i pewniej.Zawsze 4x4
-
gratulacje bardzo fajnej jazdy i niezłego wyniku !
-
Podziekował.
A teraz przyczynek czemu auto nie jedzie jak trzeba lepszy wynik to moja 1h robota i dupohamowania na drodze
-
Podziekował.
A teraz przyczynek
czemu auto nie jedzie jak trzeba lepszy wynik to moja 1h robota i dupohamowania
na drodzeco on taki poszarpany ? toż to prawie seria
-
wg mnie auto jeździło jakby mialo 100 koni. Nie wiem jak po modach ( czyli sam det mam rozumieć )
Ale prawie 20 koni mniej to coś sporo , a po ostatnim występie na Służewcu widać że to auto całkiem sprawnie jedzie.
-
bez przesady 12KM...a ja znowu jak patrze na inne swifty gti to sie lepiej wkrecaja i jadą
-
bez przesady
12KM...a ja znowu jak patrze na inne swifty gti to sie lepiej wkrecaja i jadąPierwsza sprawa bo to są swifty i napęd na jedną oś, a 2 że w swiftach jest seryjne koło zamachowe prawie o połowę lżejsze i 3 przez napędy i skrzynię mamy prawie 100 kilo nadwagi
-
...... 1.6 GTI inside
Jutro testy bojowe