[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Sorry, bo pisze do Was jak byście byli w temacie
Kierownik budowy-> kumpel->pożyczy pistolet -
Sorry, bo pisze do
Was jak byście byli w temacie
Kierownik budowy-A ile to musi później stać, żebym mógł wrócic do domu?
-
Kolejne warstwy nakłada się co 15 minut. Myślę że 2-3 godziny i można wracać. Ale to by nam już powiedział wszystko przedstawiciel. Na pewno niedługo będę kupował plastdipa w sprayu i robił felgi więc wybadam temat.
-
Chętnie posłucham o tym więcej
Nie śmiećmy już Krzemolowi
może by tak założyć osobny temat o PlastiDipie - pisać tam kto co zrobił lub ma chęć zrobić przy pomocy tego preparatu -
Nie śmiecicie, bo jeśli faktycznie jest tak jak jOOeL pisze to zacznę się poważnie nad tym zastanawiać. Nawet zakładając dwuletnią wytrzymałość tego to i tak może się opłacić (normalne malowanie - 2,5klocka).
-
Nie śmiecicie, bo jeśli faktycznie jest tak jak jOOeL pisze to zacznę się poważnie nad tym zastanawiać.
W takim razie wypadałoby się wypowiadać o "malowaniu" Twojego Swifta, żeby utrzymać temat w ładzie
Więc jaki kolor? -
Nie śmiecicie, bo
jeśli faktycznie jest tak jak jOOeL pisze to zacznę się poważnie nad tym
zastanawiać. Nawet zakładając dwuletnią wytrzymałość tego to i tak może się opłacić
(normalne malowanie - 2,5klocka).niech pomaluje felgi, oceni, założy osobny temat, tak żeby nikt nie ominął, wtedy zjedziemy się z Krzemolem razem i będziem tworzyć
-
Więc jaki kolor?
Czarny mat
-
Czarny mat
a ja jakiś żywy, też mat
-
-
Test na stronie firmy oklejającej foliami średnio do mnie przemawia - tym bardziej, że kłóci się to z opiniami jakie czytałem o plastidipie...
-
Na pewno dużo zależy od zaaplikowania tego cuda na lakier
-
Test na stronie
firmy oklejającej foliami średnio do mnie przemawia - tym bardziej, że kłóci się to
z opiniami jakie czytałem o plastidipie...zamówie sobie jeden spray i gdzieś coś wymodze, tylko po to, żeby sprawdzić, szczerze wątpie, żeby było aż tak źle jak oni piszą...
Polecam filmik (chyba większość zaciekawionych już widziało)
http://www.youtube.com/watch?v=ImHCJm9RUwkA żeby zobaczyć jak to się usuwa to chyba każdy umie korzystać z youtube - schodzi bardzo łatwo, teraz myślę nad kolorem
-
BTW, dzisiaj
palcami przebiłem się w podłodze przy montażu fotela pasażera, w okolicach progów
bierze . Rok temu tego nie było, zima zła pewnie... Zaczyna się robić dziurawo
(jeszcze nad prawym tylnym kołem dziura wielkości czterech palców) i trzeba to
będzie poogarniać.To już tylko krok od mocowań wahaczy
-
Na czarny mat to i ja bym swojego sedana Plastidipem maznął
-
To już tylko krok
od mocowań wahaczytak ja wiem
-
BTW, dzisiaj
palcami przebiłem się w podłodze przy montażu fotela pasażera, w okolicach progów
bierze . Rok temu tego nie było, zima zła pewnie... Zaczyna się robić dziurawo
(jeszcze nad prawym tylnym kołem dziura wielkości czterech palców) i trzeba to
będzie poogarniać.Przecież już na spocie Dżizas zrobił przegląd wszystkim Swiftom i Twój był w najgorszym stanie to co się dziwisz...
-
Tylko że to jeszcze żadna tragedia. Zresztą, to w moim nie było nic robione . Prawdopodobnie po zimie to wyszło.
-
Tak się zastanawiałem ostatnio i tobie by idealnie pasowała taka naklejka pod kolor samochodu
-
Tak się
zastanawiałem ostatnio i tobie by idealnie pasowała taka naklejka pod kolor
samochodu
Popieram!