[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Bo czarnych 5D to
chyba w ogóle nie robilijak wpisałem w google
'suzuki swift black 5d'
to mojego kilka fotek znalazłem -
jak wpisałem w
google
'suzuki swift black
5d'
to mojego kilka
fotek znalazłemPo ciemku to każdy Swift jest czarny
-
Po ciemku to każdy
Swift jest czarnyja zawsze klientom mówiłem, że zielony suzuki swift na awaryjnych, ale kłócili się, że jest czarny, wiec teraz mówię po prostu ciemny...
-
ja na wymiane
silnika wraz z tym wszystkim co robie teraz wydam prawie 5tys, a później jeszcze
głośnikiHmm ciekawe, cięzko mi uwierzyć ale kto bogatemu zabroni
-
Hmm ciekawe, cięzko
mi uwierzyć ale kto bogatemu zabronisam silnik z osprzętem 2tys zł, a nowe części do silnika, typu uszczelki, rozrząd, oleje, filtry; wspomaganie, zestaw rozporek, wszystkie maty ktore kupilem, kupię, hamulce które zrobiłem, pieniążki za pracę dla plastka, wykładzina, zawiasy, tak mogę jeszcze dalej wymieniać...
-
Plastidip na cały samochód wyjdzie około 400 zł. Malować można samemu i ciężko cokolwiek spartolić.
-
Czytalem ze wychodzi znacznie wiecej.
-
Dokładnie 360 zł za galon farby. Na stronie producenta piszą że wystarczy na cały samochód. Dodatkowo napisali- "Na jeden metr 150g Plastidipu warstwa 2mm"
No chyba że zlecisz to firmie to wyjdzie drogo bo nikt za frajer tego nie będzie robił. -
Fotele już w aucie, zdjęcia robione tosterem.
Dużo lepsze niż standardowe, wiadomo. Choć mam wrażenie że siedzi się wyżej, w tamte chyba się bardziej "wtapiałem" -
Dużo lepsze niż
standardowe, wiadomo. Choć mam wrażenie że siedzi się wyżej, w tamte chyba się
bardziej "wtapiałem"Z tamtych wyjeżdżałeś przy hamowaniu pod kolumnę kierowniczą to wiadomo, że niżej Ci się siedziało...
-
Warto było wpaść Myślę, że to siostra jechała przy okazji do Warszawy a nie na odwrót
-
Uznajmy że głównym celem był spot, potem fotele, a na końcu dowóz siostry na koncert
-
Dokładnie 360 zł za
galon farby. Na stronie producenta piszą że wystarczy na cały samochód. Dodatkowo
napisali- "Na jeden metr 150g Plastidipu warstwa 2mm"
No chyba że zlecisz
to firmie to wyjdzie drogo bo nikt za frajer tego nie będzie robił.360zł + przesyłka + pistolet do nałożenia, sam myślę o tym, ale nie mam garażu, a na dworku przecież tego nie zrobie ; (
-
To teraz jeszcze tapicerki pozmieniaj, chociaż w 5d to nawet przednie boczki nie podejdą od 3d
-
eee tam, po co
-
eee tam, po co
Pewnie, że tak. Szkoda hajsu.
Ja też mam w środku ulepa...
-
Mnie ostatnio już kuły w oczy te przednie tapicerki takie ciapate, ale już mam z szarym obiciciem, więc jest elegancko
-
Mnie ostatnio już
kuły w oczy te przednie tapicerki takie ciapate, ale już mam z szarym obiciciem,
więc jest eleganckoA ja tam mam z przodu fotele z sedana (szare) z tyłu oryginalną kanapę (granatowa), z przodu oryginalne boczki (jakieś takie ciemno szare), a z tyłu boczki z GTi (z materiałowymi wstawkami).
-
BTW, dzisiaj palcami przebiłem się w podłodze przy montażu fotela pasażera, w okolicach progów bierze . Rok temu tego nie było, zima zła pewnie... Zaczyna się robić dziurawo (jeszcze nad prawym tylnym kołem dziura wielkości czterech palców) i trzeba to będzie poogarniać.
-
A ja tam mam z
przodu fotele z sedana (szare) z tyłu oryginalną kanapę (granatowa), z przodu
oryginalne boczki (jakieś takie ciemno szare), a z tyłu boczki z GTi (z
materiałowymi wstawkami).Taki artystyczny nieład, hłehłe ;d