[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
Suzuki ładniejsze
od tego Vana z dizlem...No ba!
-
Fajnie, że się zdecydowałeś na ten grill z mk4
-
Wygląda to tak:
Według mnie jest fajnie, teraz tylko znaczek znaleźć. -
Według mnie jest fajnie, teraz tylko znaczek znaleźć.
I polakierować zderzaki albo chociaż dokładki
-
To już większy wydatek, kiedyś na pewno to zrobię bo faktycznie razi.
-
Mi się podoba. Ale ze znaczka bym zrezygnował
-
Ta różnica lakieru nad grillem mnie drażni, dlatego chcę znaczek
-
Szybko go pomalowałeś ten od Ciebie też dzisiaj założyłem, fajowy jest
-
Pokaż fotę jak u Ciebie wygląda, miałem się pytać właśnie czy doszedł:)
-
Jutro cyknę bo teraz już ciemno
-
Mi się podoba. Ale
ze znaczka bym zrezygnowałA ja bym właśnie nie rezygnował, bo ładny znaczek dodaje "smaku".
-
A ja bym właśnie
nie rezygnował, bo ładny znaczek dodaje "smaku".A hiper super mega WRC z tylnej szyby już zdrapałeś?
-
A hiper super mega
WRC z tylnej szyby już zdrapałeś?Nigdy!
A już za niedługo będzie się rzucało w oczy jeszcze bardziej!!!
-
Czyżby zmiana koloru na rusioffy ?:)
-
A hiper super mega
WRC z tylnej szyby już zdrapałeś?Podbijam
Co do znaczka - też wolę bez, ale tylko o ten lakier mi się rozchodzi. Z dwojga złego lepiej znaczek niż S na lakierze w innym odcieniu ;P -
Podbijam
Co do znaczka - też
wolę bez, ale tylko o ten lakier mi się rozchodzi. Z dwojga złego lepiej znaczek niż
S na lakierze w innym odcieniu ;P
znaczek s jest w innym kolorze poniewaz na masce i zapewne na innych elementach jest klar zmatowialy oddaj autko do jakiego lakiernika na polerke albo kup polerke i sam spoleruj -
Samemu pewnie coś spartolę, a o polerce w zakładzie pomyślę już przy okazji malowania zderzaków i klapy po tym jak naprawią mi wgniotę, kiedy to nastąpi - nie mam pojęcia. Studencki budżet . Najpierw zobaczę jak ze znaczkiem będzie wyglądać
-
Samemu pewnie coś
spartolę, a o polerce w zakładzie pomyślę już przy okazji malowania zderzaków i
klapy po tym jak naprawią mi wgniotę, kiedy to nastąpi - nie mam pojęcia. Studencki
budżet . Najpierw zobaczę jak ze znaczkiem będzie wyglądaćA próbowałeś jakąś pastą polerską lekkościerną np. tempo to potraktować?
-
podjedz do warsztatu jakiegos i dogadaj sie z jakims lakiernikiem to pewnie za stowke ci spoleruje cale auto
-
Tyaa ostatnią rzeczą którą chciałby robić lakiernik to polerować, zwłaszcza za stówę, nawet jakby to było za element...