[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
rav52v - te Brock bardzo fajne. Pomyślę, ale chyba faktycznie wlecą węższe 14. Ciekawe ile za obecne felgi bym dostał
Ejże! To ja znalazłem te Brock'i
Kręci się dość ciężko, ale tylko jak się mało jedzie a dużo kręci Bo tak normalnie to nie jest źle
-
Ejże! To ja
znalazłem te Brock'i
Kręci się dość
ciężko, ale tylko jak się mało jedzie a dużo kręci Bo tak normalnie to nie jest
źlenie jest, tylko się czuje w rękach każdą nierówność na drodze
ale od tego to juz wspomaganie raczej, mniej szerokość opon -
xq92x - przepraszam
-
Wnętrze i silnik:
-
Tak patrzę i widać parę "modelowych" różnic pod maską i wewnątrz
Ale jest i klima i wspomaganie i poduchy...
Z ciekawości, bo jeszcze nie pytano - ile dałeś?Poza tym to nic, że czuć bardziej dziury i w ogóle
I jeszcze jedno - te kable zasilające audio to takie typu "gruba, twarda izolacja + cienki przewód"?
-
2600zł + opłaty.
Kable są porządne, 16mm2. 8zł/metr. Wzmacniacz swoje bierze więc też badziewne być nie mogą. -
2600zł + opłaty.
Kable są porządne, 16mm2. 8zł/metr. Wzmacniacz swoje bierze więc też badziewne być nie mogą.Jak zimą będą tak elastyczne jak latem jak jest u mnie to wtedy nie będzie wątpliwości
Poza tym widzę, że skompletowałeś taki "nawet nawet" zestaw audio -
No jakoś to już gra, choć przód trochę słaby. Może kiedyś wstawię kieszenie z R19 i głośniki do tego. Podłączyłbym je do wzmaka bo czterokanałowy. Choć to już dalsze plany
-
Oj kieszonki by się przydały
Rozglądam się czasem w internecie, ale wszyscy sporo chcą za ten plastik.
Po szrotach jakoś nie jeździłem, a może by za parę groszy wyrwał
Ale i tak by pewnie trzeba ciąć pod spodem -
Kable są porządne,
16mm2. 8zł/metr. Wzmacniacz swoje bierze więc też badziewne być nie mogą.wyglądają na 10mm2 ... do tego CCA na 99% w tej kwocie
Wzmacniacz bierze - toż co to za demon musi tam siedzieć -
wyglądają na 10mm2 ... do tego CCA na 99% w tej kwocie
Wzmacniacz bierze - toż co to za demon musi tam siedziećJa mam 10 i te wyglądają grubiej, czyli jest tak jak napisano
-
Hellsin ,w pierwszym poście masz wzmacniacz
Kable konkretniej te, czarny taki sam:
http://allegro.pl/super-kabel-zasilajacy-czerwony-16-mm2-supr-cena-i2322508885.html -
Ja mam 10 i te
wyglądają grubiej, czyli jest tak jak napisanonie wiem, u mnie 10 idzie na czym innym
Hellsin ,w
pierwszym poście masz wzmacniacz
Kable konkretniej
te, czarny taki sam:
http://allegro.pl/super-kabel-zasilajacy-czerwony-16-mm2-supr-cena-i2322508885.htmltoż to potwór ten wzmacniacz kabel CCA ... niestety
-
Potwór nie potwór, myślę że trudno kupić coś lepszego za 100zł . Wzmak na licencji Hifonics z tego co czytałem a one już podobno są całkiem przyzwoite.
-
Potwór nie potwór,
myślę że trudno kupić coś lepszego za 100zł . Wzmak na licencji Hifonics z tego co
czytałem a one już podobno są całkiem przyzwoite.w dB Hifony padają jak muchy ... ale co kto lubi, a za 100 da się lepiej kupić
-
w dB Hifony padają jak muchy ... ale co kto lubi, a za 100 da się lepiej kupić
Więc jaki wzmacniacz jest wg Ciebie dobry?
Jaką markę byś polecał? -
Ja dorwałem boczki od r19 i strasznie odstają tak sobie to wygląda
-
Ja dorwałem boczki od r19 i strasznie odstają tak sobie to wygląda
Wrzuć gdzieś jakąś fotkę, bo ciekawi mnie ten temat
-
Więc jaki
wzmacniacz jest wg Ciebie dobry?
Jaką markę byś
polecał?stare hamerykańskie konstrukcje, Phoenix Gold, MTX, RF, dużo tego jest, nawet Lanzar ( ale nie mylić z nową serią plastik fantastik )
-
Dzisiaj wreszcie się zabrałem do usuwania znaczka. No i:
Pomogła Anty-Smoła Autolandu. Tak to wygląda:
Wyczyściłem też część zderzaka pod maską z syfu. No i wiem dlaczego zderzaki odróżniają się kolorem od nadwozia. Wyblakły, widać to na tym zdjęciu, przy okazji brak jednej śruby:
Może bym je oddał do lakierowania, bo też mnie to drażni. Ale fundusze... Tyle rzeczy człowiek chce zrobić a to go ogranicza. Może po wakacjach bym jakąś robotę złapał w trakcie szkoły to i auto by wyładniało . Już 3050km za mną i nie mogę złego słowa powiedzieć. Jeszcze dzisiaj wykręcę grill i psikam na czarno.