[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
A może folią okleić
-
No właśnie ja też nie, Google też nie widziało - dlatego mnie ciągnie do tego szczerze mówiąc. Ale to najwcześniej za rok. Od razu porządną konserwację by się strzeliło, będzie to kosztować więcej niż to auto warte... Ale lubię je
-
No właśnie ja też
nie, Google też nie widziało - dlatego mnie ciągnie do tego szczerze mówiąc. Ale to
najwcześniej za rok. Od razu porządną konserwację by się strzeliło, będzie to
kosztować więcej niż to auto warte... Ale lubię jeja na wymiane silnika wraz z tym wszystkim co robie teraz wydam prawie 5tys, a później jeszcze głośniki
-
No właśnie ja też
nie, Google też nie widziało - dlatego mnie ciągnie do tego szczerze mówiąc. Ale to
najwcześniej za rok. Od razu porządną konserwację by się strzeliło, będzie to
kosztować więcej niż to auto warte... Ale lubię jeBo czarnych 5D to chyba w ogóle nie robili
-
Bo czarnych 5D to
chyba w ogóle nie robilijak wpisałem w google
'suzuki swift black 5d'
to mojego kilka fotek znalazłem -
jak wpisałem w
google
'suzuki swift black
5d'
to mojego kilka
fotek znalazłemPo ciemku to każdy Swift jest czarny
-
Po ciemku to każdy
Swift jest czarnyja zawsze klientom mówiłem, że zielony suzuki swift na awaryjnych, ale kłócili się, że jest czarny, wiec teraz mówię po prostu ciemny...
-
ja na wymiane
silnika wraz z tym wszystkim co robie teraz wydam prawie 5tys, a później jeszcze
głośnikiHmm ciekawe, cięzko mi uwierzyć ale kto bogatemu zabroni
-
Hmm ciekawe, cięzko
mi uwierzyć ale kto bogatemu zabronisam silnik z osprzętem 2tys zł, a nowe części do silnika, typu uszczelki, rozrząd, oleje, filtry; wspomaganie, zestaw rozporek, wszystkie maty ktore kupilem, kupię, hamulce które zrobiłem, pieniążki za pracę dla plastka, wykładzina, zawiasy, tak mogę jeszcze dalej wymieniać...
-
Plastidip na cały samochód wyjdzie około 400 zł. Malować można samemu i ciężko cokolwiek spartolić.
-
Czytalem ze wychodzi znacznie wiecej.
-
Dokładnie 360 zł za galon farby. Na stronie producenta piszą że wystarczy na cały samochód. Dodatkowo napisali- "Na jeden metr 150g Plastidipu warstwa 2mm"
No chyba że zlecisz to firmie to wyjdzie drogo bo nikt za frajer tego nie będzie robił. -
Fotele już w aucie, zdjęcia robione tosterem.
Dużo lepsze niż standardowe, wiadomo. Choć mam wrażenie że siedzi się wyżej, w tamte chyba się bardziej "wtapiałem" -
Dużo lepsze niż
standardowe, wiadomo. Choć mam wrażenie że siedzi się wyżej, w tamte chyba się
bardziej "wtapiałem"Z tamtych wyjeżdżałeś przy hamowaniu pod kolumnę kierowniczą to wiadomo, że niżej Ci się siedziało...
-
Warto było wpaść Myślę, że to siostra jechała przy okazji do Warszawy a nie na odwrót
-
Uznajmy że głównym celem był spot, potem fotele, a na końcu dowóz siostry na koncert
-
Dokładnie 360 zł za
galon farby. Na stronie producenta piszą że wystarczy na cały samochód. Dodatkowo
napisali- "Na jeden metr 150g Plastidipu warstwa 2mm"
No chyba że zlecisz
to firmie to wyjdzie drogo bo nikt za frajer tego nie będzie robił.360zł + przesyłka + pistolet do nałożenia, sam myślę o tym, ale nie mam garażu, a na dworku przecież tego nie zrobie ; (
-
To teraz jeszcze tapicerki pozmieniaj, chociaż w 5d to nawet przednie boczki nie podejdą od 3d
-
eee tam, po co
-
eee tam, po co
Pewnie, że tak. Szkoda hajsu.
Ja też mam w środku ulepa...