[moje auto] "Rajdowy" Suzuki Swift 4WD GTI
-
ja znam lepszy, bo nigdy sie w nim gaz nie konczy
-
taki maly zrzucik z ecumasterowej hamowni jak to u mnie wyglada
seria z wydechem (4 w 1 + 2cale z hakiem rura i strumiennica bez tlumikow):
po zmianach : to co sie potwierdza to lekki "kop" po wyzej 5500
-
Dobrze widze, ze to sa wartosci na kolach?
-
Dobrze widze, ze to
sa wartosci na kolach?yes, nie mam danych odnosnie strat
-
no to bardzo fajnie wyszlo
Walki seria? -
no to bardzo fajnie
wyszlo
Walki seria?walki nie seria, napawane Heinrich TUNING, parametry nie znane
-
Aczkolwiek z mojego doswiadczenia wnioskuje, ze puszka poprawia
praktycznie caly zakres obrotow.moze byc?
-
Ale za to na niezamknietej masce i wiekszych oporach stracisz co zyskasz ta wypasiona puszka
-
ale rzeźba z mcphersonem
-
-
takie sobie tam szorowanie na jedynce
-
Ok 144 ps , wykres wieczorem
tikus walczy jak bomowiec -
powiem tak , but nieziemski!
zazdroszczę swietnej jednostki napędowej , jak widać nie ma zamiaru się tak łatwo poddać
-
-
25 Kryterium Kamionki - 1 miejsce klasa 3
-
25 Kryterium
Kamionki - 1 miejsce klasa 3Gratulacje
-
AB CUP OLESNICA 1 miejsce klasa S1400
-
Nie łatwiej Wam opisywać "szykana OD prawej/lewej" ? Wtedy wiadome jest od której strony atakować przeszkodę i jak ustawić auto. Krócej też, wydaje mi się, trwa czas od otrzymania opisu do jego wykonania przez kierowcę.
Nie wiem czy ktoś inny też ale ja odniosłem wrażenie że nie do końca jasne są dla kierowcy polecenia pilota. Też trochę imprez zaliczyłem na prawym fotelu i wiem że w trakcie OSu nie ma czasu na niejasności -
Nie łatwiej Wam
opisywać "szykana OD prawej/lewej" ? Wtedy wiadome jest od której strony atakować
przeszkodę i jak ustawić auto. Krócej też, wydaje mi się, trwa czas od otrzymania
opisu do jego wykonania przez kierowcę.generalnie takie zalozenie jest , a potem wychodzi to co widac
-
A tak poza tematem, nie masz może wymiarów silentblocków z dyfra tylnego? Chodzi mi o ten centralny w korpusie mechanizmu różnicowego. Kupiłeś gotowy czy dorabiałeś? Bo widzę, że też masz wymieniony na inszy.