[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
A jak podłączyłeś ten woltomierz?
Jestem zainteresowany, już nawet wiem gdzie go zamontuję
-
Jestem
zainteresowany, już nawet wiem gdzie go zamontujępochwal się
A jak podłączyłeś
ten woltomierz?Cytat:
i podłączyłem się pod zapalniczkę, żeby mieć odczyt po przekręceniu kluczyka
i na aukcji masz wyjaśnione, są 3 kabelki: masa, napięcie i napięcie mierzone
-
pochwal się
Cytat:
i
podłączyłem się pod zapalniczkę, żeby mieć odczyt po przekręceniu kluczyka
i na aukcji masz
wyjaśnione, są 3 kabelki: masa, napięcie i napięcie mierzoneMasa to proste, napięcie czyli plus do jakiegoś bezpiecznika, a napięcie mierzone? Do zapalniczki?
Chcę go zamontować na dole deski od strony drzwi kierowcy - tam gdzie lepsze wersje mają regulację elektrycznych lusterek
-
Masa to proste,
napięcie czyli plus do jakiegoś bezpiecznika, a napięcie mierzone? Do zapalniczki?Dokładnie
Chcę go zamontować
na dole deski od strony drzwi kierowcy - tam gdzie lepsze wersje mają regulację
elektrycznych lusterekMniej rozkręcania : D Jest jeszcze opcja w miejsce, gdzie lepsze wersje mają włącznik klimy
-
Dokładnie
Mniej rozkręcania :
D Jest jeszcze opcja w miejsce, gdzie lepsze wersje mają włącznik klimyNo nie wiem, czy tam wlezie, ale pomysł dobry
No i będzie wyglądało, jakby klima dmuchała ok. 13-14 stopni
Tylko chyba ja wezmę zielony klik
-
A jak podłączyłeś
ten woltomierz?Jeśli będziesz brał u tego samego sprzedawcy co i ja, to zwierasz biały kabelek z czerwonym.
Do zapalniczki idzie Ci + i - więc do tych kabelków podłączasz woltomierz. -
Obiecałem filmik:
-
Jeśli będziesz brał
u tego samego sprzedawcy co i ja, to zwierasz biały kabelek z czerwonym.
Do zapalniczki
idzie Ci + i - więc do tych kabelków podłączasz woltomierz.Podziękował, o to mi chodziło
Od tego samego będę brał, tylko zielony
-
Tablica bajo
-
Tablica
bajoZanabyłeś już coś nowego, ew co zamierzasz?
-
Jutro kupuję mazdę 323f
-
silnik 1.5?
-
Dobra Mazda nie jest zła
Aczkolwiek co Swift to Swift -
silnik 1.5?
Tak
-
Fajne auto, sam kiedyś na nią chorowałem
-
Dzisiaj byłem oglądnąć, wizualnie jest kilka poprawek, ale jeśli chodzi o mechanikę to serwisowany, bo wymienione zawieszenie, hamulce, rozrząd 10 tys. temu.
No i ful opcja - klimatyzacja, abs, wspomaganie fajnie to chodzi -
1.5 lubią wypić sobie oleju - zwróć na to uwagę. Generalnie 323F BA jest fajna, ale dużo zyskuje z pakietem z wersji GT. Myślę, że to nie będzie dla Ciebie problemem skoro do Swifta ładowałeś dodatki z GTI
-
Znajomy miał i miałem okazję jeździć
Fajnie się prowadziła, silniczek też żaden muł
Też miałem swego czasu na nią chęć jako następcę Swifta, ale trochę zmieniłem poglądy -
Fajnie się
prowadziła, silniczek też żaden mułogółem ten 1.5 to silnik na traf, jak źle trafi, to będzie remont lub wymiana na inny ...
-
ogółem ten 1.5 to
silnik na traf, jak źle trafi, to będzie remont lub wymiana na inny ...Wiem, bo zwróciłem na to uwagę, nie kopci po odpaleniu, poziom oleju w normie