[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Po koledze rav52v odziedziczyłem kierownicę
Przy okazji sobie naprawiłem odbijanie kierunków, bo od początku mi nie działało
i póki co z tych plastikowych elementów zdrapałem farbę i wygląda to nawet znośnieNo i ta osłona przełącznika zespolonego wcale nie ma zbyt małego otworu, pasuje idealnie, nic nie trze
Nasuwające się pytanie: jakieś problemy w razie kontroli drogowej mogę mieć?
-
Po koledze
rav52v odziedziczyłem kierownicę
Przy okazji sobie
naprawiłem odbijanie kierunków, bo od początku mi nie działało
i póki co z tych
plastikowych elementów zdrapałem farbę i wygląda to nawet znośnie
No i ta osłona
przełącznika zespolonego wcale nie ma zbyt małego otworu, pasuje idealnie, nic nie
trze
Nasuwające się
pytanie: jakieś problemy w razie kontroli drogowej mogę mieć?Pewnie że ładnie, tylko śruby daj nowe! : D
-
Pewnie że ładnie,
tylko śruby daj nowe! : DJutro w miasto pojadę to poszukam takich ładnych imbusów
-
Jutro w miasto
pojadę to poszukam takich ładnych imbusówuwazaj bo mi od drgan sie luzowały te sruby musialem dokręcac podczas jazdy...
-
A nie masz tej harmonijki na nabę?
A co do śrubek to masz tu klik , ale moim zdaniem 20 zł to trochę za drogo
Na pocieszenie zostanie Ci jedna śrubka na zapas, bo u Ciebie masz nabę Victora na 5 śrubek
-
A nie masz tej
harmonijki na nabę?
A co do śrubek to
masz tu
klik
, ale moim zdaniem 20 zł to trochę za drogo
Na pocieszenie
zostanie Ci jedna śrubka na zapas, bo u Ciebie masz nabę Victora na 5 śrubekNo trochę drogo jak za śrubki.. póki co znalazłem tylko na krzyżak i są git
Dzisiaj poskładałem jako takie car audio. Wrzuciłem wzmacniacz o nazwie Terminator GX-7004, jakiś niemiecki ponoć, dostałem w sumie za darmo, więc pomyślałem, czemu by nie zamontować.
Do tego mam dwa pasywne subwoofery Magnata. Cały bagażnik zatem jest zajęty
jutro cyknę fotkę -
Subaru Swift
JUSTY!!!
-
Dzisiaj poskładałem jako takie car audio. Wrzuciłem wzmacniacz o nazwie Terminator GX-7004, jakiś niemiecki ponoć,
dostałem w sumie za darmo, więc pomyślałem, czemu by nie zamontować.
Do tego mam dwa pasywne subwoofery Magnata. Cały bagażnik zatem jest zajęty jutro cyknę fotkęJestem ciekaw
-
JUSTY!!!
Z Justy to ja mam tylko maskę
-
Dzisiaj wrzuciłem drugi subwoofer i wygląda to tak:
miejsca nie ma w ogóle
chyba pomyślę, żeby zrobić jakies pudło wspólne dla obydwu głośników.Sam wzmacniacz prezentuje się tak:
Kabel zasilający o przekroju 10mm2, puszczony środkiem koło skrzyni biegów, sygnałowe pusciłem lewym progiem. Radio (Sony Xplod CDX-Gt 200) mam dwukanałowe, dorobiłem przejściówki tak, aby podłączyć sygnał do 4 kanałów wzmacniacza.
Z przodu mam wrzucone dwudrożne głośniki Magnata w fabryczne otwory, jakies wypasione nie są, ale dają radę. Do tego dorzucę tweetery, czekam aż mi przyjdąA brzmi to tak:
(można oglądać w hd )
-
Trzeba wsiąść do środka i to poczuć, bo po filmiku to można się tylko domyślać, ale podejrzewam, że skoro jest TERMINATOR, to jest dobre granie : D
-
Łee...liczyłem na porządne skrzynie basowe, a tu subwoofery od kina domowego
-
Łee...liczyłem na
porządne skrzynie basowe, a tu subwoofery od kina domowegoW sumie też po taniości miałem, wieć wykorzystałem
-
Też próbowałem nagrać filmik z moim auido ale generalnie zarówno komórka jak i kamera nie ogarnęły tematu... Przy basie jeden wielki przester (a wzmacniacz ma połowę mocy skrzynki - 150W RMS vs 300 ). IMO filmiki zbytnio sensu nie mają, trzeba samemu posłuchać
-
fajny mix z kablami tam masz weź sobie to tam po ludzku poukładaj
to coś raczej trzeszczy a nie gra ale nie od razu Kraków zbudowali -
jak to kiedyś powiedział Tede - takim CA, można sobie zrobić niezłe kuku, szczególnie że głośniki nieprzymocowane niczym ... co do grania, bez komentarza
-
jak to kiedyś
powiedział Tede - takim CA, można sobie zrobić niezłe kuku,tzn?
szczególnie że głośniki
nieprzymocowane niczym ...Nieprzymocowane, bo jeszcze nie do końca przemyślane póki co jest poprostu wsadzone.
Wspomniałem o tym, że chciałbym same głośniki umieścić w jednym pudle.co do grania, bez komentarza
Wykorzystałem sprzęt jaki miałem i jestem przekonany, że gra to o niebo lepiej niż seria.
Gra jak niskobudżetowe wykonane car audio. -
tzn?
poszukaj odcinka z Seicento, to zobaczysz o so chosi
Nieprzymocowane, bo
jeszcze nie do końca przemyślane póki co jest poprostu wsadzone.to przymocuj bo w razie boom będzie kuku ...
Wspomniałem o tym,
że chciałbym same głośniki umieścić w jednym pudle.łupu cupu i nic więcej, bo na przodzie marne 10 ... to jeszcze kierownicę trzeba dać do bagażnika
Wykorzystałem
sprzęt jaki miałem i jestem przekonany, że gra to o niebo lepiej niż seria.
Gra jak
niskobudżetowe wykonane car audio.ważne że Tobie się podoba
-
poszukaj odcinka z
Seicento, to zobaczysz o so chosiDokładnie jeszcze neon się urwie i na sandały spadnie
-
Suzek dzisiaj ponownie został rozebrany, jedzie na spawanie tylnych mocowań wahaczy
przyszły tweetery i już zamonotowane: