[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
Dokładnie, każdy weekend w miesiącu mam zajęty pracą a na uczeni siedzę od 8 do 17 z reguły ;P Ale swego czasu raz w tygodniu jeździłem z pizzą swiftem, i zysk z tego dniowy był luźno ponad 120zł+. Myślałeś o tym?
- Wiadomo, nie każdy chce eksploatować autko
-
Do pracy
A później jak będzie kasa, to i tak będzie jej za małoCzyli olać studia i iść do roboty?
Pomyślę...
Bo jedno i drugie byłoby ciężko -
kup polerke spoleruj polowe aut w swojej rodzinie nabierzesz doswiadczenia a pozniej sie oglosisz i jazda lato sie zbliza wiec duzo osob bedzie chcialo taki zabieg, jak polerowalem bratu gti pod domem to 3 osoby, ktore przejezdzaly pytaly sie ile za polere
-
jak polerowalem bratu gti pod domem to 3 osoby, ktore przejezdzaly pytaly sie ile za polere
Jakbym mieszkał w jakiejś większej miejscowości to może i by podjeżdżali
-
Czyli olać studia i
iść do roboty?
Pomyślę...
Bo jedno i drugie
byłoby ciężkoJa studiowałem dziennie i pracowałem jako "ochroniarz" na skupie złomu - różnie miałem służby ale ogólnei zasada była taka, że w tym pn-pt jeden przychodził 15-7 wsparcie 20-7 i w soboty 13-7 + wsparcie na noc i niedziele 24h + wsparcie na noc. Ja oczywiście miałem praktycznie wszystkie 24h w miesiącu bo najmłodszy, z drugiej strony pasowało mi to bo najwięcej hajsu wpadało a w tą niedziel i tak bym się w domu obijał, ale imprez w soboty nie było przez 3 lata...Wtedy myślałem, że to wyższa szkoła jazdy godzić to z dziennymi studiami, teraz mam pracę w zawodzie - pracuję na pełen etat 8-16 nieraz jeszcze dłużej zostaje i nadal studiuje dziennie Tak więc jak się chce to się da
-
Olej studia 5 lat jeżdżenia w weekendy 100 km w dwie strony. Skończyłem fizjoterapię jestem kierownikiem ochrony. Tyle kasy na studia co poszło to już dawno miał bym zbudowaną rajdówkę i opłacony każdy sezon
-
to samo ja... studia dzienne a miesiecznie 200Rh się wyrabiało na produkcji wszystko można, tylko chcieć trzeba
-
Nie wiem jak z waszymi studiami ale u mnie nie bylo by najmniejszej mozliwosci zaliczenia studiow pracujacna caly etat
-
Olej studia 5
lat jeżdżenia w weekendy 100 km w dwie strony. Skończyłem fizjoterapię jestem
kierownikiem ochrony. Tyle kasy na studia co poszło to już dawno miał bym zbudowaną
rajdówkę i opłacony każdy sezonPoszedłbyś do roboty związanej z fizjoterią to by Ci się zwróciło, nie od razu ale po paru latach, ale co kto lubi
-
Nie wiem jak z
waszymi studiami ale u mnie nie bylo by najmniejszej mozliwosci zaliczenia studiow
pracujacna caly etatTeraz to akurat jestem na drugim stopniu a to też jest troche inaczej
-
Poszedłbyś do
roboty związanej z fizjoterią to by Ci się zwróciło, nie od razu ale po paru latach,
ale co kto lubiDobra dobra fizjoterapeutów się narobiło tylu co zarządzających i z pracą nie jest tak kolorowo. Ja na swój wybór nie narzekam Szkoda mi tylko zawalonych weekendów i worka kasy - ale za to jakie wspomnienia
Ale to już taka norma w PL mało kto zajmuję się tym czego się wyuczył -
Dobra dobra
fizjoterapeutów się narobiło tylu co zarządzających i z pracą nie jest tak kolorowo.
Ja na swój wybór nie narzekam Szkoda mi tylko zawalonych weekendów i worka kasy -
ale za to jakie wspomnieniaNie wiem kiedy skończyłeś studia, ale chyba akurat po fizjoterapii nie jest tak źle jak np. po zarządzaniu
Ale to już taka
norma w PL mało kto zajmuję się tym czego się wyuczyłMi się akurat udało, mam licencjat z logistyki i teraz robię magisterkę i pracuję w zawodzie
-
U mnie na informatyce nie jest lekko, jak coś nie pyknie to idę do roboty i kontynuuję to zaocznie
Ale kończymy temat o studiach -
Mam nadzieję, że jutrzejsza misja zostanie zakończona sukcesem...
-
no moje oko miałem podobne i nie pasowały
kupowałaś z allegro ? -
no moje oko miałem podobne i nie pasowały
kupowałaś z allegro ?Tak i zamierzam zwrócić, bo nic z tego
-
na przyszłość zapodaj linka przed zakupem zawsze ktoś zajrzy to pomorze
p.s ja wymieniłem cały wahacz bo zabawa z sworzniami to walka z wiatrakami -
na przyszłość zapodaj linka przed zakupem zawsze ktoś zajrzy to pomorze
p.s ja wymieniłem cały wahacz bo zabawa z sworzniami to walka z wiatrakamiSkoro w aukcji jest wypisane tyle Swiftów (w tym mój model) to byłem pewny, że będzie wszystko pasować. I w sumie może by i pasowało, gdyby dało się wyciągnąć stary
-
Wzmacniacz SoundStream sprzedany.
Zastąpił go dziś Kenwood PS300T
-
Z Allegro?
Wiela?