suzuki swift cabrio Project :)
-
robilem wlasnie tak i moje sa dluzsze niz jego bym musial dokladke kupic z zderzakiem z mk2 i na srodek w ta dziure dam tablice
-
chyba ze cos takiego http://allegro.pl/3481-lampa-suzuki-swift-prawa-tylna-i2605938701.html
ktora wam sie bardziej podobaja te co sa w mk3 czy te takie starsze ? moim zdaniem te z m2 maja taki inny old schoolowy klimat -
-
Mnie tam osobiście do gustu przypada bardziej mk2 stajl
-
na Twoim miejscu to bym tego swifta zezłomował
-
Mnie tam osobiście
do gustu przypada bardziej mk2 stajlMi też~~
-
na Twoim miejscu to
bym tego swifta zezłomowałnie oplaca sie tyle szpachli na nim jest ze na zlom go nie przyjma bo mowia ze waga sie nie zgadza
-
Zakładaj mk3, moim zdaniem nowocześniej i spójniej to wygląda
No i zderzaki będziesz miał takie same z przodu i z tyłu
-
jak jzu bede mial wymieniac z tylu to jzu przod tez tyle ze chodzi o to ze do tylu musze kupic nowy zderzak bo jest polamany w taki miejscu ze szpachla bedzie pekac a z przodu dokladka tez polamana wiec tak czy siak musze kupic a ja mysle ze mk2 bylo by lepsze
-
no to lecimy dalej prawie wszystkie elementy w podkladzie , czekam na zderzaki oraz lampy szukam jakiejs oplacalnej oferty i bedziemy dzialac dalej 1 felga spolerowana oczywiscie nie odzwierciedlaja realnego efektu na foto :)foteli jednak sam nie zrobie wiec bylem u tapicera i chce 140 zl za jeden fotel wydaje mi sie normalna cena
-
Ze wszystkich kombinacji najbardziej podobał mi się tył zrobiony przez Danbara. [>>>Tutajtakie
-
Wiec tak zderzak na tyl bedzie z wersji amerykansiej mk2 do tego lampy na tyl z mk2 na przod wpada tez zderzak z mk2.Po dluzszym przemysleniu mysle ze bedzie to ladniej wygladac.
Dzisaj robilem szyne do nakladek na progi i najwiecej problemu bylo z przyspawaniem szyny poniewaz nie potrzebnie szpachlowany byl prog na 100% rownosci trudno jest teraz sie gdzies zlapac spawem na to dojdzie masa do laczenia blach zeby jakos trzymalo :),odrazu moglem kupic progi i wstawic ale kazdy uczy sie na swoich bledach, najwyzej jak bede zabierac silnik od brata to progi tez wezme i na nowo sie zrobi jeszcze takie pytanie czy jest sens wkrecac nakladki na progi od dolu progow? u brata tak jest i sie trzyma normalnie i nic nie rdzewieje chyba ze wkrece tylko jeden blachowkret na laczeniu nakladki z druga -
Szyna , te 3 spinki i śrubki na błotnikach starczaja zeby to się trzymało, nie ma co dziurawić nowych ładnych progów
-
-
pare nowych gratow, oraz dalej sie zastanawiam co z tymi alusami czy cala polerka alusa czy rant a srodek czarny mysle ze fajni by to wygladalo .
Jednak sie zdecydowałem na zderzaki z mk2 ale nie z gti tylko gls'a nie wiem czy dobrze mowie z jakiej wersji sa ale tak mi sie wydaje , oczywiscie lampki ze wstecznym i stopem out -
Będziesz miał chyba sporo roboty, żeby pomalować w kolor ten matowy zderzak, a światło cofania i przeciwmgłowe wrócą na swoje miejsce po pierwszej kontroli drogowej
-
Będziesz miał chyba
sporo roboty, żeby pomalować w kolor ten matowy zderzak, a światło cofania i
przeciwmgłowe wrócą na swoje miejsce po pierwszej kontroli drogowejJak założy lampy z mk3 to lampki wstecznego i przeciwmgielne w zderzaku będą niepotrzebne
-
Jak założy lampy z
mk3 to lampki wstecznego i przeciwmgielne w zderzaku będą niepotrzebneNo tak ale na zdjęciach są lampy z mk2
-
a tam nie bede tego wsadzac tak jak zolte halogeny tez powinny byc out. A z tym czarnym matowym zderzakiem troche bedzie problemu poniewaz jest to struktura bede musial go zjechac papierem o gradacji 240 zeby to bylo rowne pozniej na pzp (podkład zwiekszajacy przyczepnosc ) i podkladzik , zastanawiam sie nad dystansem poniewaz duzej gleby mniejszym kosztem nie zrobie a tak wsadzil bym sprezynki -40 i do tego dystans okolo 30mm zeby opona lekko wystawala ale zobaczymy
http://allegro.pl/4x98-5x98-4x100-5x100-4x108-5x112-4x114-3-5x114-3-i2673697450.html
-
Uploaded with ImageShack.us