suzuki swift cabrio Project :)
-
nie, nei niebieski do swifta nie teges
sa tylko 2 opcje i nic wieciej nie wchodzi pod uwage a z fotelami przeczekam i kupuje lakier
2 opcja to Chrysler ARH (2003-2012) Inferno(Blaze)Red crystal
http://lakiernik.info.pl/files/chrysler_arh_2003_2012_infernoblazered_crystal_892.jpg
w rl duzo ladniej wyglada tutaj nie widac efektu xyralica
tutaj cadi polakierowany tym lakierem
http://lakiernik.info.pl/viewtopic.php?t=3376&postdays=0&postorder=asc&start=320
-
nie, nei niebieski
do swifta nie teges
sa tylko 2 opcje i
nic wieciej nie wchodzi pod uwage a z fotelami przeczekam i kupuje lakier
2 opcja to Chrysler
ARH (2003-2012) Inferno(Blaze)Red crystal
http://lakiernik.info.pl/files/chrysler_arh_2003_2012_infernoblazered_crystal_892.jpg
w rl duzo ladniej
wyglada tutaj nie widac efektu xyralicaAlbo różowy jeszcze, nie powiem kto od nas ma takie zderzaki : D
-
Zdecydowanie ten z palety Chryslera.
-
-
-
Na żółto? Co ściągasz ze mnie
-
podobny motyw robia
w oldschoolowych crx i hondach wiec pomyslalem, czemu nie
po świętach już wszystko zjedzone, teraz za swifta sie bierzesz? ; |
Ładnie, ale pod zolty kolor auta (zolto bialy najlepiej) najlepiej by takie pasowało
sam bede planowal przyciemnic swoje lekko, juz wiem kogo męczyc o rady
-
taa teraz trzeba robic choc w sumie za duzo juz nie co robic, trzeba czekac na wiosne i malowac, jakis poradik na dniach zrobie
-
-
-
chcę tylko powiedzieć abyś poczytał przepisy o oświetleniu pojazdów. z tego co pamietam to samochody wyprodukowane po ktorymś tam roku obowiązkowo muszą mieć trzecie światło STOP
-
te swiatlo i tak nie dzialalo bylo sobie bo bylo taki odblask
-
chcę tylko
powiedzieć abyś poczytał przepisy o oświetleniu pojazdów. z tego co pamietam to
samochody wyprodukowane po ktorymś tam roku obowiązkowo muszą mieć trzecie światło
STOPTo już bardziej było w okolicach roku 2000, więc tu może śmiało kasować...
Zresztą Swift cabrio jest tak rzadki na drogach, że raczej żaden diagnosta/policjant nie strybi, że światło zostało usunięte
-
-
To już bardziej
było w okolicach roku 2000, więc tu może śmiało kasować...
Zresztą Swift
cabrio jest tak rzadki na drogach, że raczej żaden diagnosta/policjant nie strybi,
że światło zostało usunięteBędzie ładnie zaspawane to nikt nie będzie szukał dziury w całym, co innego jakby było tylko wyjęte... Ja usunąłem kierunki z błotników to nikt nigdy się nie czepnął, co prawda raz widać było, że diagnosta zaskoczony, ale chyba stwierdził, że skoro nie ma to tak ma być
-
kierunki w blotnikach sa potrzebnye tylko wtedy kiedy sie prowadzi przyczepke w kazdym innym przyadku mozna je wywalic
-
kierunki w
blotnikach sa potrzebnye tylko wtedy kiedy sie prowadzi przyczepke w kazdym innym
przyadku mozna je wywalicW Golfach II właśnie tak było
-
-
Hmm... Podwozie metalikiem będziesz malował? Nie masz co robić? Jak podkład pod to i na to co? Baranek jakiś? Jakby co proponuję jasny jakiś, łatwiej ogniska korozji dostrzec.
-
tam, gdzie ruda jest to przeszlifuje do blachy dam expody w tym miejscach pozniej na cale podwozie pojdzie baran i lakier