[ moje auto ] Suzuki Swift GL 1.0 5d mk2 1989r.
-
nie wiem czy to ten
model. ale tego typu panel mam
http://allegro.pl/radioodtwarzacz-cd-clarion-drx5375r-sprawny-ladny-i1860300478.htmlstaruszek ale bardzo fajne radyjko One z tego co pamiętam miały problemy z panelami, ale inne - wyświetlacz + taśma, na bank nie topienie
-
Ale bylby dzisiaj psikus jakis dupek z dojcz wymusil mi pierszenstwo i jak od dluzszego czasu chce sie podlozyc tak w 200% sytuacji odbilem i o jakies 10cm nie zachaczylem go, a smrod opon okropny. Przepraszam za styl pisania, ale pisze na komputerze z niemiecka klawiatura i nie ma polskich znakow...
P.S. Mam pytanko ktos kojazy felgi dedykowane OZ do suzuki? Bo jezdza u mnie po miescie i nie moge odnalezc:/
Chyba nawet takie klik ale na sprzedaz dostac nie moge...
-
swego czasu tych OZ-ów był opór na allegro za śmieszne pieniądze za komplet.
-
oO nie wiedzialem, a dosc mocno mi sie podobaja i ladnie wygladaja zalozone;)
A jaki to jest dokladnie model?
-
oO nie wiedzialem,
a dosc mocno mi sie podobaja i ladnie wygladaja zalozone;)A jaki to jest
dokladnie model?niestety tego Ci nie powiem.
-
oO nie wiedzialem,
a dosc mocno mi sie podobaja i ladnie wygladaja zalozone;)
A jaki to jest
dokladnie model?Ale to tylko 13"...
Na motogiełdzie zlosnikiowej są super felgi 15", nowa cena jest i jeszcze sprzedający dorzuca 2 opony Jakbym nie miał swoich fondków, to bym brał od razu klik
-
Pisałem już do sprzedającego, ale cisza narazie
-
Pisałem już do
sprzedającego, ale cisza naraziecierpliwości, fajne są więc warto poczekać. Poza tym była wczoraj awaria na zlośniku, więc nikt się nie mógł przez kilka godzin zalogować
-
No i auto po niedługim czasie od zakupu klękło... Nie wiadomo co się stało, ale przypuszczam że alternator podziękował za współpracę:/ Najpierw radio się zaczęło padać i się wyłączać, a później brak reakcji na pedał gazu, brak świateł i w ogóle elektryczności... Dziękuję dobranoc nie wiem z czego ja to ogarnę i zrobię:(
-
No i auto po
niedługim czasie od zakupu klękło... Nie wiadomo co się stało, ale przypuszczam że
alternator podziękował za współpracę:/ Najpierw radio się zaczęło padać i się
wyłączać, a później brak reakcji na pedał gazu, brak świateł i w ogóle
elektryczności... Dziękuję dobranoc nie wiem z czego ja to ogarnę i zrobię:(Erde miał sporo alternatorów w sensownej cenie
-
A od 1.6 16V pasuje? Bo ja mam taki...
-
A od 1.6 16V
pasuje? Bo ja mam taki...Chyba tak, ale ręki nie dam sobie uciąć, niech się ktoś inny wypowie.
-
A od 1.6 16V
pasuje? Bo ja mam taki...Pasuje, najwyżej kółko pasowe sobie przełożysz
-
Autko wróciło do domu na lawecie dzięki uprzejmości mojego kolegii do którego wchodząc do garażu poczułem się jak na hali produkcyjnej 4 Subaru STI w tym 1 ostatnio z Japonii promem przypłynęła przygotowywane pod rajdy idzie sikać pod siebie ciesząc oko tym!!
No to git:D Jutro wstaję i od rana będę dłubać sobie bo najpierw muszę wykręcić z motoru 1.6 i dopiero do mnie iść, mam nadzieję że dam radę. Zaczynam się dokształcać w temacie swifta i mechaniki ów auta z czego bardzo się cieszę bo jeszcze trochę i będzie GTI, daj Bóg może już w lutym!
P.S
Ktoś może się nie kieruje w te święta bądź niedługim czasie z Katowic do Wrocławia bądź może Jeleniej Góry i okolic?!
-
P.S
Ktoś może się nie
kieruje w te święta bądź niedługim czasie z Katowic do Wrocławia bądź może Jeleniej
Góry i okolic?!zależy o co chodzi, ja pewnie taką trasę zrobię, ale nie w 1 dzień, za dużo mam znajomych do odwiedzenia
-
zależy o co chodzi,
ja pewnie taką trasę zrobię, ale nie w 1 dzień, za dużo mam znajomych do odwiedzeniaPotrzebuję zabrać fotele z Katowic do mnie żeby nie dawać za przesyłkę mega dużo!
Panowie i Panie potrzebuje pilnie pomocy!!!!
Wsadziłem 3 alternatory na 2 z nich przez chwile napięcie było 13.6 i po jakimś czasie spadało na tyle ile dawał sam akumulator, masy sprawdzone, po kablach leciałem i nie widziałem żadnego przebicia. Od 9 rano siedzę i dłubię ale nic nie mogę zrobić... Proszę o jakieś porady na szybko najlepiej telefonicznie 534206490 bo jeśli nie zrobię tego dzisiaj to jutro do jakiegoś elektromechanika!
-
Potrzebuję zabrać
fotele z Katowic do mnie żeby nie dawać za przesyłkę mega dużo!to ja odpadam, bo sam muszę zabrać parę gratów z Kato ... szkoda że nie jest to coś mniejszego
-
to ja odpadam, bo
sam muszę zabrać parę gratów z Kato ... szkoda że nie jest to coś mniejszegoSzkoda może następnym razem:D
Co do auta to okazało się, że upalony był kabel zasilający przy skrzynce bezpieczników i żeby było śmieszniej nie odnalazłem sam tego bo izolacja była ok a w środku żyły sobie poszły ...:/
-
Panowie skąd dorwać kolektor do GTI 4-1? Bo szperam, szperam i aktualnego nic nie mogę znaleźć:/
-
Panowie skąd dorwać
kolektor do GTI 4-1? Bo szperam, szperam i aktualnego nic nie mogę znaleźć:/a po co Ci kolektor do GTI?