[moje auto] Suzuki swift GLS 1.0 1995r.
-
Kolejne zmiany:
Całą noc siedziałem i wybebeszałem swifta.
Wg mnie blacha nie jest zła - jedynie prawy próg, i podłoga w tym miejscu tragedia ( jak widać na zdjęciach ).
Lada dzień będzie trzeba zrobić blachę, później może kubełkiA tu kilka zdjęć: ( te czerwone gacie na jednym zdjęciu to chyba jakaś niespodzianka od byłego właściciela. Nie wiem co to miało za zadanie, może wibracje kogoś wkurzały. Pod tym maźnięte bitexem, ale dziur nie było.. )
-
elegancko, mnie wybebeszanie swifta zajęło w sumie prawie 1,5 dnia ale od razu widać że to wypust węgierski te ich blachy to jest tragedia. Nadkolem widze ruda się też zajęła. Ten próg to najgorsze miejsce czy jest coś gorszego? Gatki fajne ja z ciekawostek w swoim to znalazłem rachunek za benzynę z 1997r. tankowane w Berlinie na Shellu 1,25DM/litr czyli jakoś 2,5zł na polskie wtedy no ja lece swojego robić, wieczorkiem fotki z prac powodzenia życzę
-
ale od razu widać że to wypust
węgierski te ich blachy to jest tragedia.nie istotne czy japoński czy węgierski - jak ktoś nie dba to ma w jednym jak i drugim dziury
-
Pokrywkę klaksonu trzeba przycisnąć i przekrecic, sama schodzi :))
-
Hej! Dzięki za odpowiedź!
Akurat ten swift to jest Japończyk, przynajmniej wg VINu: "JSA"
Jeśli chodzi o klakson - wielkie dzięki za pomoc
Pozdrawiam!
-
Hej
Nowe zmiany: kierownica + naba!Podziękowania dla Erde za nabę:)
(PS. imbusy znalazłem w sklepie w Krakowie, byłem mile zaskoczony - ale spory asortyment)Pozdrawiam!
-
Akurat ten swift to
jest Japończyk, przynajmniej wg VINu: "JSA"
a to soryyno kiera ładnie się prezenuje
-
Hej
Nowe zmiany:
kierownica + naba!
Podziękowania dla
Erde za nabę:)Od razu bardziej rasowo wygląda
(PS. imbusy
znalazłem w sklepie w Krakowie, byłem mile zaskoczony - ale spory asortyment)
Pozdrawiam! -
Dzięki
(Dodać jeden drobny element i już wiadomo o co chodzi:D)
-
Dziś wyrzuciłem trochę tych mat bitumicznych wygłuszających.
Miałem do tego Małego Pomocnika, który wcisnął się tu i tam..(PS. Zanim ciężko pracował, miał chwilę przyjemności, surfując po alejkach :D)
( W ciągu najbliższego miesiąca, może częściowo będzie zrobiona blacha oraz kubełki z pasami.. oby!)
-
Zawsze to raźniej jak się z kimś robi. A i wielka radocha dla takiego Małego Pomocnika!
-
Miałem do tego
Małego Pomocnika, który wcisnął się tu i tam..wypożycz na 2 dni
-
wypożycz na 2 dni
-
To prawda, cieszył się ogromnie!! Jak nabierze więcej siły to będzie nieźle młotkiem walił
-
wypożycz na 2 dni
Moge Ci wypożyczyć 3 letniego brata, gwarantuje, że zmieści się w każdy zakamarek swifta tylko go najpierw ogarnij
-
Moge Ci wypożyczyć
3 letniego brata, gwarantuje, że zmieści się w każdy zakamarek swifta tylko go
najpierw ogarnijco mam ogarnąć
-
co mam ogarnąć
Brata, żeby zechciał współpracować
-
Ten Mały ze zdjęć to bardzo ogarnięty Z młotkiem to się chyba urodził
-
Witam!
Na sprzedaż mam trochę elementów wnętrza!
Tj:
-plastyki boczne, z klapy itp
-dywaniki, cały dywan
-pasy tylne itp
-fotele podgrzewane + pasy od nich
-kierownica
-w przyszłości klimatyzacja też( PS. Czy lepiej to umieścić w dziale GIEŁDA? )
Pozdrawiam!
-
-kierownica
jeżeli by pasowała do mojego to bym wciągnął ładniejsza niż w moim