[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
Pięknie.
Ps. znowu Cię
widziałem, tym razem w okolicach Bramy P.
Od razu rzuca się w
oczy.
(jak zobaczysz
srebrną, szpachlowaną Cordobę ze zlosnikiiem na tyle, to zatrąb albo rzuć kamieniem
)oo, będe pamiętał
-
A powiedz mi,
miałeś może już kontrolę drogową, bardziej mi chodzi czy mówili coś o światłach?kontrole miałem przez tajników na trasie ale jechali za mną. kilkanaście razy mijałem radiowozy na SAMYCH ledach i to jak było totalnie ciemno, i nic także jest luz
-
Najlepiej by było gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
P.S
Odchodząc od tematu czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?
-
P.S
Odchodząc od tematu
czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?Nie.
-
Najlepiej by było
gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
yyy przypuszczam że nawet się nie skapnął, że są zresztą mało mnie to obchodzi -
Najlepiej by było
gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
P.S
Odchodząc od tematu
czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?GTI już kupione?
-
GTI już kupione?
Aaaa to cicha niespodzianka:) Ale jeszcze nie już zmierzam ku spełnieniu swojego marzenia, ale chyba ze sprzedażą swojego muszę zejść do 1200zł i jechać po GTI z trochę większym kredytem bo od razu biorę żeby auto doprowadzić względnie do ładu:)
-
Aaaa to cicha
niespodzianka:) Ale jeszcze nie już zmierzam ku spełnieniu swojego marzenia, ale
chyba ze sprzedażą swojego muszę zejść do 1200zł i jechać po GTI z trochę większym
kredytem bo od razu biorę żeby auto doprowadzić względnie do ładu:)A Młodyboruch sprzedał już Przemaskowe GTI?
-
A Młodyboruch
sprzedał już Przemaskowe GTI?nie wiem :D:D
-
Ukończona, wkońcu.
Niestety któryś z utworów spowodował, że ktoś się upomniał o prawa autorskie i lipa,
nie ma już całego uroku w tym filmie. Musiałem podłożyć jakieś dziadostwo które
średnio pasuje ...A dlaczego nie muza z Transformers???
-
A dlaczego nie muza
z Transformers???
muza była z innych filmów i niestety nieprzeszło na yt bo się upomnieli o prawa autorskie ;/ może na innej stronce spróbuje to wrzuce linka -
muza była z innych
filmów i niestety nieprzeszło na yt bo się upomnieli o prawa autorskie ;/ może na
innej stronce spróbuje to wrzuce linkateż mi nie przeszła w jakimś tam filmie, napisałem im maila i po 2 dniach przeszło
-
Ok, jest na wrzucie:)
http://w749.wrzuta.pl/film/57jaVGE8mqG/suzuki_swift_1.0_93r._transformacja_czesc_iii -
Ok, jest na
wrzucie:)
http://w749.wrzuta.pl/film/57jaVGE8mqG/suzuki_swift_1.0_93r._transformacja_czesc_iiiNo i jest lepiej. Ale to tyż nie oryginał z Transformers...
-
Dziś zabrałem się za rozklejanie klosza tylnego. Rozklejanie miało na celu sprawdzenie ogólnych właściwości na temp. Próba nieudana pękł klosz ale i tak już był pęknięty. czarne tworzywo jest miękkie jak 150 klosz jest wklejony na zwykły klej na gorąco więc odkleić go łatwo w sumie. Piekarnik moim zdaniem odpada bo czarna obudowa potrzebuje niższej temp żeby sie deformować, niż klej więc przy próbie wyciągania się może coś powykszywiać. Kupie ze dwa klosze jeszcze i popróbuje kto ma niech pisze na pw, moga być uszkodzone ;)póki co mogę projektować płytki z układem LEDów. Za jakiś czas, będzie gotowy projekt z kierunkami przednimi na LEDach który zacząłem dużo wcześniej.
-
pooszlo pw
edit
dogadane
-
Wczoraj dostałem lampy od plastka więc od razu zrobiłem próbe z rozklejaniem klosza w piekarniku. Nie przypuszczałem że to będzie takie banalne filmik instruktażowy nie długo, póki co mam pytanko co sądzicie o takim wyglądzie światełek??
objaśnienia:
jasny czerwony -pozycje
ciemny czerwony -stop
pomarańczowy - kierunkowskaz
biały - wsteczny(kształt jeszcze nie wybrany)
Płytka drukowana kierunkowskazu może mieć 20cm bo taki mogę maksymalnie laminat włożyć do mojej maszynki do trasowania ścieżek Ale planuje żeby skrajne LEDy były trochę wygięte na zewnątrz więc cały klosz będzie wypełniony światłem późnym wieczorem film -
na redlinie juz ktos to robil, nawet wstawialem filmik tutaj
-
hmmmm, a płytkę drukowaną udostępnisz?;> w pracy sobie wytrawię
-
hmmmm, a płytkę
drukowaną udostępnisz?;> w pracy sobie wytrawięja tylko filmik wstawilem, kiedys to zaczalem robic ale nie skonczylem wiec nie mam co udostepniac