Mój troszke rajdowy SS
-
noo idziesz jak burza , widze ze na 1:46 za ciekawie nie bylo ale ladnie udalo ci sie z tego wyjsc nakladki na progi zalozyles?
-
Z Twojego onboarda wynika, że Twoim pilotem raczej nie był Marcin Mąka jak zamieszczono na wstępie tego filmiku
-
No jest tam mała pomyłka
-
Ta wyprawa nas niestety trochę kosztowała rolnik zażądał odszkodowania za pole
-
Ta wyprawa nas
niestety trochę kosztowała rolnik zażądał odszkodowania za poleNo co ty!!!!!! Mówisz poważnie????
-
Ta wyprawa nas
niestety trochę kosztowała rolnik zażądał odszkodowania za poleA to organizator rajdu nie pokrywa strat? Zresztą co na tym polu rosło, że aż odszkodowanie chcieli?
Może było jak na końcu tego filmiku :
-
No poważnie i organizator nie pokrywa bo podpisujemy na zgłoszeniu że bierzemy odpowiedzialność za wszystkie szkody
-
No poważnie i
organizator nie pokrywa bo podpisujemy na zgłoszeniu że bierzemy odpowiedzialność za
wszystkie szkodyI co z oc wezmą, czy zapłaciłeś gotowizną? Ile taka przyjemność Cię kosztowała?
-
zapłaciłem
-
zapłaciłem
Jakbym miał widły przy nosie to też bym zapłacił
-
co za pi#rdolniety typ ... na polu i tak nic nie bylo wiec nie wiem w czym problem
-
co za pi#rdolniety
typ ... na polu i tak nic nie bylo wiec nie wiem w czym problemA co poradzić jak burak się uprze... Zwietrzył łatwe parę złotych i kropka
-
zenada ...
-
Ładne mi parę groszy tysiaka chciał
-
utargowales cos czy nie bylo innego wyboru zaplacic te 1000zl?
-
zostało to podzielone na tych co orali ze mną ha
-
aa to koszt napewno sie troche zmniejszyl , dobre i to
-
zostało to
podzielone na tych co orali ze mną haZapłaciłeś te 70pln?
Z tego co wiem to dzwonili do ok 20 osób więc z 1400pln pewnie chciał...
No też mnie ciekawi kto to wyceniał i czemu bruzda w ziemi tyle kosztuje...
Ehhh -
Ja chyba więcej zorałem i chcieli więcej odemnie ha