moja niebieska strzała
-
A jeszcze pytanie do
Karol_Sieradz: to możliwe że często widywałem Twojego świstaka pod M1 na Brzezińskiej?No niestety,to nie mój. Moj przebywał dość długo na Pienistej
-
Bez przesady, w tamtym roku
za Valeo (prawdziwe) płaciłem 135 pln.ja pisałem o nówce ze sklepu w pudełku i itp.
a jesli chodzi o używkę to
podsyłałeś link ze spoilerem i tam była lampa za chyba 80plnto nie ja dawałem, oraz 80 zł to używka ... nie nówka ... a pisałem o nowych
-
ja pisałem o nówce ze sklepu
w pudełku i itp.
to nie ja dawałem, oraz 80 zł
to używka ... nie nówka ... a pisałem o nowychJa mówię o nówce ze sklepu w zielonym pudełku z bialym napisem valeo
mam zniżkę w tym miejscu ale dla kogoś z ,,ulicy'' nie kosztuje więcej jak 155zł A z tym linkiem do stronki na allegro ze spoilerem to rzeczywiście coś pokręcilem... -
Hej ! Mała aktualizacja ! Jakbym wiedział,zę tyle będzie przy tym dłubania,to bym sobie odpuścił...ale klakson działa Kto mnie umyje i nawoskuje na zime ?
-
Ładny Swift...troszkę go obniż i będzie Git...
Swoją drogą jak mocowałeś progi od gti bo w gti są miejsca na zatrzaski z góry i od dołu są dziury na śruby, a w zwykłych nie ma i chciałem się dowiedzieć?
-
Ładny
Swift...troszkę go obniż i będzie Git...
Swoją drogą jak
mocowałeś progi od gti bo w gti są miejsca na zatrzaski z góry i od dołu są dziury
na śruby, a w zwykłych nie ma i chciałem się dowiedzieć?Nie potrafie odpowiedzieć,bo wszystko mi lakiernik zakładał... z tego co pamiętam,to wiercił dziury na zatrzaski
-
Kierownica z GTI/GS rządzi
Obszyj sobie jeszcze ją skórką jak u mnie i będzie dobry grip
-
fajnie ten lakier wyglada widac ze autko zadbane
-
Hej ! Mała
aktualizacja ! Jakbym wiedział,zę tyle będzie przy tym dłubania,to bym sobie
odpuścił...ale klakson działa Kto mnie umyje i nawoskuje na zime ?no ładnie autko się prezentuje z tymi progami
a kierowniczka jak to kierowniczka mi osobiście się nie podoba
a że tak się spytam to z czym było tyle dłubania ? z kierownicą ? -
Ja tam wolę tą z poduchą jakoś lepiej mi się nią kręci : ) a do tej swiftowej poduchy nie ma zadnej elektroniki, także pasuje też do mk3
-
Ja tam wolę tą z
poduchąPotwierdzam
-
a że tak się spytam
to z czym było tyle dłubania ? z kierownicą ?Dokładnie. Okrągła płytka od klaksonu nie pasuje z kierownicy GTI - jest zbyt mała. Trzeba przełożyć tą z MK4.Czasochłonne i denerwujące. chodzi mi o rzecz zaznaczoną na obrazku
p.s
Mam wrażenie,że ta kierownica jest mniejsza,ma mniejszy obwód ? Czy to tylko wrazenie
-
o to warto zachować dla potomnych, że kierownica z mk4 różni się tą blaszką klaksonową od tej ze starszych modeli
Co do obwodu to czort wie najłatwiej będzie jak przyłożysz jedną do drugiej to zobaczysz czy ta z GS/GTi jest mniejsza
ps. kiedy elektryka szyb i halogenki ?
-
o to warto zachować
dla potomnych, że kierownica z mk4 różni się tą blaszką klaksonową od tej ze
starszych modeli
Co do obwodu to
czort wie najłatwiej będzie jak przyłożysz jedną do drugiej to zobaczysz czy ta z
GS/GTi jest mniejsza
ps. kiedy elektryka
szyb i halogenki ?Ta z GS/GTI jest o połowe mniejsza. trzeba przełożyć,bo nie będzie klaksonu
Halogeny włożyłem w grill i takie są dla mnie wystarczające. We mgłe wystarczająco dobrze mnie widać,a orginalne zbytnio nie polepszają widoczności..dlatego też nie inwestuje.. Jeśli chodzi o szyby,to już się przyzwyczaiłem i nie szukam,ale jeśli trafi mi się komplecik w dobrej cenie z szynami szyby,to się zastanowie
Póki co szykuje kaskę na oponki zimowe -
Póki co szykuje
kaskę na oponki zimoweMam do sprzedania zimóweczki po 1 sezonie