moja niebieska strzała
-
może być lekkie podcinanie
na 100% nie będzie docinania
mimo wszystko ... a co do RM ... to ten mu szybko zardzewieje
dlaczego?
no na pewno jest lepszy niż ten:
click -
U mnie jak widać było trochę podcinane - tłumik trochę pod skosem i do boku i do góry , ale bez podcinania też spokojnie wejdzie tylko będzie trochę nisko, nie pamiętam i nie chce mi się teraz iść sprawdzać ale całkowita długość około 50cm końcówka fi90
-
Propozycja ciekawa. Pytanie
tylko jak to będzie wymiarowo wyglądało..mianowicie,czy spasuje się to wszystko bez większych
problemów ? Takie coś podejdzie ?to co podałem to podejdzie bo to tłumik za oryginał tylko że z większą końcówką.
KliKkKkKk
Nie chce nic pózniej rzeźbić przy zderzaku..daruj sobie RM-y, KM-y i itp. badziew ... bo jak się przepali to będzie efekt którego nie chcesz
Myślę,że przy takim bez
rzeźby w zderzaku się nie obejdzie..pewnie że nie - bo ma końcówki 2 x 76 ... więc może być ciężko
Najlepiej spytać Parucha - on miał takie coś, ale od Ulter-aeee ja mam Apexi N1 4Cale
końcówka krowa wielka i idealnie leży bez przeróbek zderzaka,
te małe purkawki co
pokazujecie to powinny wejść bez problemunie idzie lekko do dołu ?
U mnie jak widać było trochę
podcinane - tłumik trochę pod skosem i do boku i do góry , ale bez podcinania też
spokojnie wejdzie tylko będzie trochę nisko, nie pamiętam i nie chce mi się teraz iść
sprawdzać ale całkowita długość około 50cm końcówka fi90ale fajnie to wygląda - masz jakieś foto z tyłu ? Dodatkowo skąd fi90 a nie 100 ? Bo jak to Zurex napisał - krowy zazwyczaj mają fi 100
na 100% nie będzie docinania
masz taki u siebie, że tak piszesz ?
-
tak krowy mają nawet 130 ale to jak masz większą bryke typu Supra, Sky...itp. Ten tłum był ściągany zza oceanu od firmy Bomz Racing, zainteresował mnie bo nie jest bardzo duży i cenowo nie najdroższy...ale potrafi dużo... http://bomzracing.com/bomzracingevolutionr-specuniversalmuffler.aspx
tu jest dźwięk takiego samego jak ja mam
http://www.youtube.com/watch?v=8soDGxUo6Ec -
ja mogę polecić coś ala Mugen
- dobra sprawa jak dla mnie Tłumik Bomz Racing z silencerem
Tylko nie wiem czy teraz
dostaniesz gdzieś taki;/ ale są m-tec lub N1
a powiedz mi kolego jak bzyczy?
przyzwoicie? - dobra sprawa jak dla mnie Tłumik Bomz Racing z silencerem
-
post wyżej jest link do takiego samego tłuma jak ja mam...
Z silencerem jest spoko, cicho chodzi a przy 3500-4000 jak to przy silencerze bzyczy troche
Jak ściągne to jest głośno ale dźwięk bezcennytu jest z silencerem:]
http://www.youtube.com/watch?v=0f4W0QTvjKc&feature=relatedsorki że nie moje ale nie mam żadnego filmiku
-
Słychać ładnie nawet bardzo ładnie
-
Filmik zaraz po założeniu APEXI N1 kręcony max 4-5 tys/obr
a przy wybebeszeniu alarmy włącza ale nie da się jeździć myśli nie słychać
teraz mam inny setup z tym wydechem ale nie mam filmiQ jeszcze -
Filmik zaraz po założeniu
APEXI N1 kręcony max 4-5 tys/obr
a przy wybebeszeniu alarmy
włącza ale nie da się jeździć myśli nie słychać
teraz mam inny setup z tym
wydechem ale nie mam filmiQ jeszczeNo bardzo fajnie to wygląda i ładnie buczy ale wszędzie poznam ten dzwięk 1.0
A powiedz jeszcze jaka jest średnica puszki -
tu masz wszystkie wymiary:
-
No bardzo fajnie to wygląda i
ładnie buczy ale wszędzie poznam ten dzwięk 1.0
A powiedz jeszcze jaka jest
średnica puszkiNo ładnie...a to jest Apex'i in Japan czy Polska podróba
-
sorki że nie moje ale nie mam
żadnego filmikuPiotrek - nagraj swój, a nie Honda-mi będziesz nas katować
Zurex - nagraj bez "tamponu"
Ja u siebie mam tak bez niego :
Najlepszy dźwięk jeśli chodzi o swifta to słyszałem takie coś :
-
Ja u siebie mam tak bez niego
:no ładnie ci to gada, ja jak coś nagram to wrzuce
-
OK tak wygląda z jazdy Wybebeszony, na końcu taki hałas ze mojego głosu nie słychać
ps.odradzam jazdę bo w aucie jak się jedzie łeb rozwala.
A tu Mugen fi 100 z mojego poprzedniego Swifta:
A co do Apexi N1 to nie wiem czy JAPAN czy PL na allegro o tym nie pisali.
Pozdro -
OK tak wygląda z jazdy
Wybebeszony, na końcu taki hałas ze mojego głosu nie słychaćza bardzo basowo jak dla mnie ciekawe ile dB
A co do Apexi N1 to nie wiem
czy JAPAN czy PL na allegro o tym nie pisali.
Pozdroto jest replika ... za oryginał nie dał byś 250 zł z wysyłką, tylko 5 x tyle
-
to jest replika ... za
oryginał nie dał byś 250 zł z wysyłką, tylko 5 x tyledokładnie...oryginał to droga sprawa zapłacisz 250 ale dolcóff i bez wysyłki
i też są N1 wlot 60 - puszka 130 - wylot 90 oczywiście oryginałtrochę ten temat poszedł za daleko...mieliśmy doradzić koledze a urządziliśmy sobie pogaduchy...
-
Takie coś podejdzie ?KliKkKkKk
Nie chce nic pózniej rzeźbić przy zderzaku..Miałem taki u siebie w 1.0 mkIV - w zderzaku nic nie trzeba podcinać... ale po 2. miesiącach wróciłem do seryjnego... bo o ile na krótkich odcinkach po mieście było fajnie, to na trasie nie dało się pozbierać myśli... szkoda słuchu!!
-
Jaki to kolor lakieru Cobalt Blue? ( Z3W )
-
Jaki to kolor lakieru Cobalt
Blue? ( Z3W )No żebyś mnie zabił... nie wiem
-
Jaki to kolor lakieru Cobalt
Blue? ( Z3W )Taki błękitny metallik chyba...