moja niebieska strzała
-
pomaluj zderzaki w kolor nadwozia, bo same progi w kolorze będą lipnie się komponować
-
zderzaki absolutnie pod kolor tylko ja bym teraz nie malowal, moze sie uda przez zime pomalowac na czyjs koszt
-
ile taka zabawa kosztuje? bo też się zamierzam do malowania zderzaków pod kolor nadwozia
-
ile taka zabawa kosztuje? bo
też się zamierzam do malowania zderzaków pod kolor nadwoziaJezeli tylko malowanie bez spawania i prostowania zderzaka
cena powinna być jak za każdy inny element blacharski czyli ok. 200zł :)Bynajmniej taka cena jest w Lubuskim.:) -
ile taka zabawa kosztuje? bo
też się zamierzam do malowania zderzaków pod kolor nadwoziaJesli sam zdejme zderzaki,to 300 zł w cenie malowanie listw progowych
-
ale gruszkę zawiesiłeś jak w rasowej ciężarówce
-
Witam Ponownie
Otóż kolejne moje przemyślenia i kolejne pytania o wasze opinie,a więc:
1. Jeśli już będę malował zderzaki,to czy lusterka też prysnąć ?
2. Chce założyć jakiś sportowy tłumik. Jaki mi polecicie ? Prosiłbym o konkretne modele,bo chciałbym zobaczyć wymiary i może jakieś fotki jak to wygląda na aucie. Nie chce żadnego ryku,tylko stonowany,delikatny basik.Wizulanie podoba mi się cośtakiego, co myślicie ? KliKkKkKkk
-
1. Jeśli już będę malował
zderzaki,to czy lusterka też prysnąć ?rób jak uważasz tylko licz się z tym, że szkła wybijasz, jak coś to od razu możesz sobie zrobić podgrzewane przy okazji tego czynu
2. Chce założyć jakiś
sportowy tłumik. Jaki mi polecicie ? Prosiłbym o konkretne modele,bo chciałbym zobaczyć
wymiary i może jakieś fotki jak to wygląda na aucie. Nie chce żadnego ryku,tylko
stonowany,delikatny basik.Wizulanie podoba mi się cośtakiego, co myślicie ?Może coś takiego ... 3 opcje do wyboru, na pewno lepsze wykonanie
-
Witam Ponownie
witam
Otóż kolejne moje
przemyślenia i kolejne pytania o wasze opinie,a więc:
1. Jeśli już będę malował
zderzaki,to czy lusterka też prysnąć ?Oczywiście jak najbardziej, i tak jak kolega wspomina od razu może podgrzewanie
2. Chce założyć jakiś
sportowy tłumik. Jaki mi polecicie ? Prosiłbym o konkretne modele,bo chciałbym zobaczyć
wymiary i może jakieś fotki jak to wygląda na aucie. Nie chce żadnego ryku,tylko
stonowany,delikatny basik.Ja bym polecał tego:
hmmm
według mnie fajnie się prezentuje zresztą mk4 jak i mk5 ma oryginalnie wycinki w zderzaku do tłumika to fajnie się spasuje -
według mnie fajnie się
prezentuje zresztą mk4 jak i mk5 ma oryginalnie wycinki w zderzaku do tłumika to fajnie się
spasujemoże być lekkie podcinanie mimo wszystko ... a co do RM ... to ten mu szybko zardzewieje
-
rób jak uważasz tylko licz
się z tym, że szkła wybijasz, jak coś to od razu możesz sobie zrobić podgrzewane przy okazji tego czynuNo własnie..a do tego w razie np obtarcia trzeba będzie malować element.Chyba sobie odpuszcze. A co do podgrzewanych,to raczej odpada,bo nie widze takiej potrzeby..
Może coś takiego ... 3 opcje do wyboru, na pewno lepsze wykonanie[/url]
Propozycja ciekawa. Pytanie tylko jak to będzie wymiarowo wyglądało..mianowicie,czy spasuje się to wszystko bez większych problemów ? Takie coś podejdzie ? KliKkKkKk Nie chce nic pózniej rzeźbić przy zderzaku..
-
według mnie fajnie się
prezentuje zresztą mk4 jak i mk5 ma oryginalnie wycinki w zderzaku do tłumika to fajnie się spasujeMyślę,że przy takim bez rzeźby w zderzaku się nie obejdzie..
-
eee ja mam Apexi N1 4Cale końcówka krowa wielka i idealnie leży bez przeróbek zderzaka,
te małe purkawki co pokazujecie to powinny wejść bez problemu
pozdro -
Myślę,że przy takim bez
rzeźby w zderzaku się nie obejdzie..ja mogę polecić coś ala Mugen - dobra sprawa jak dla mnie Tłumik Bomz Racing z silencerem
Tylko nie wiem czy teraz dostaniesz gdzieś taki;/ ale są m-tec lub N1
-
Myślę,że przy takim bez
rzeźby w zderzaku się nie obejdzie..na pewno nic nie będzie trzeba wycinać bo mowie że swifty mk4 mają takie wycinki w zderzakach pod takie tłumiki tzn. takie z podwójnym wydechem i pod owalne
-
może być lekkie podcinanie
na 100% nie będzie docinania
mimo wszystko ... a co do RM ... to ten mu szybko zardzewieje
dlaczego?
no na pewno jest lepszy niż ten:
click -
U mnie jak widać było trochę podcinane - tłumik trochę pod skosem i do boku i do góry , ale bez podcinania też spokojnie wejdzie tylko będzie trochę nisko, nie pamiętam i nie chce mi się teraz iść sprawdzać ale całkowita długość około 50cm końcówka fi90
-
Propozycja ciekawa. Pytanie
tylko jak to będzie wymiarowo wyglądało..mianowicie,czy spasuje się to wszystko bez większych
problemów ? Takie coś podejdzie ?to co podałem to podejdzie bo to tłumik za oryginał tylko że z większą końcówką.
KliKkKkKk
Nie chce nic pózniej rzeźbić przy zderzaku..daruj sobie RM-y, KM-y i itp. badziew ... bo jak się przepali to będzie efekt którego nie chcesz
Myślę,że przy takim bez
rzeźby w zderzaku się nie obejdzie..pewnie że nie - bo ma końcówki 2 x 76 ... więc może być ciężko
Najlepiej spytać Parucha - on miał takie coś, ale od Ulter-aeee ja mam Apexi N1 4Cale
końcówka krowa wielka i idealnie leży bez przeróbek zderzaka,
te małe purkawki co
pokazujecie to powinny wejść bez problemunie idzie lekko do dołu ?
U mnie jak widać było trochę
podcinane - tłumik trochę pod skosem i do boku i do góry , ale bez podcinania też
spokojnie wejdzie tylko będzie trochę nisko, nie pamiętam i nie chce mi się teraz iść
sprawdzać ale całkowita długość około 50cm końcówka fi90ale fajnie to wygląda - masz jakieś foto z tyłu ? Dodatkowo skąd fi90 a nie 100 ? Bo jak to Zurex napisał - krowy zazwyczaj mają fi 100
na 100% nie będzie docinania
masz taki u siebie, że tak piszesz ?
-
tak krowy mają nawet 130 ale to jak masz większą bryke typu Supra, Sky...itp. Ten tłum był ściągany zza oceanu od firmy Bomz Racing, zainteresował mnie bo nie jest bardzo duży i cenowo nie najdroższy...ale potrafi dużo... http://bomzracing.com/bomzracingevolutionr-specuniversalmuffler.aspx
tu jest dźwięk takiego samego jak ja mam
http://www.youtube.com/watch?v=8soDGxUo6Ec -
ja mogę polecić coś ala Mugen
- dobra sprawa jak dla mnie Tłumik Bomz Racing z silencerem
Tylko nie wiem czy teraz
dostaniesz gdzieś taki;/ ale są m-tec lub N1
a powiedz mi kolego jak bzyczy?
przyzwoicie? - dobra sprawa jak dla mnie Tłumik Bomz Racing z silencerem