Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Krótka rada do
krótkiego przełożenia. Znajdź dyfer z gti mk1 (4 satelity) albo szperę. Seryjny
dyfer nie wytrzymuje krótkiego przełożenia, a widzę, że twoje jest bardzo krótkie.
Pierwsze co strzeli to zabezpieczenia sworznia satelitów, sworzeń się wysunie i
wytnie piękną dziurkę w obudowie.Skrzyń do Gti Mk1 chyba mniej niż dziewic po 15 roku życia... Może być ciężko...
A 3,5k na szperę też nie dam -
Ja tylko niosę pomoc
Po prostu dzielę się doświadczeniem. Co do skrzyni z gti mk1 - da się znaleźć.
W każdym razie szukaj jak najszybciej, bo seryjny dyfer prędzej czy później klęknie -
Skrzyń do Gti Mk1
chyba mniej niż dziewic po 15 roku życia... Może być ciężko...
A 3,5k na szperę
też nie damej no byla tansza oferta
i gratuluje zakupu mojego przelozenia
-
Ja tylko niosę
pomoc
Po prostu dzielę
się doświadczeniem. Co do skrzyni z gti mk1 - da się znaleźć.
W każdym razie
szukaj jak najszybciej, bo seryjny dyfer prędzej czy później klęknieWiem, wiem Dzięki Teodor, wszystkie Twoje rady są dla mnie bardzo cenne Tak tylko chciałem trochę pomarudzić, ponoć nasza cecha narodowa Gdyby ktoś słyszał o takim dyfrze albo szperze w rozsądnej cenie to dajcie znać
-
ej no byla tansza
ofertaOjj tam, ojjj tam Torsen to był, wolałbym płytkową... Jakbyś spuścił cenę bardziej to może bym się zastanawiał
i gratuluje zakupu
mojego przelozeniaDziękuję
-
Ojj tam, ojjj tam
Torsen to był, wolałbym płytkową... Jakbyś spuścił cenę bardziej to może bym się
zastanawiałjak by spuścił cenę, to by pewnie znalazła innego chętnego
-
kup tego gti mk1 dla skrzyni a tam wloz swoja skrzynie na normalnym przelozenie i pchnij dalej auto:D
-
To mk1 to tez rajdowka, jak myslisz, czy po 22 latach upalania serii i 2 latach rajdowania dalej jest seryjna skrzynia? Marne szanse
-
ale jakies są:D
-
Zaczęły
synchronizatory 1-ki i 2-ki szwankować... Chyba byłem zbyt brutalny przy redukcjachPo przejrzeniu już wiadomo, że przekładamy 1-kę i 2-kę (wraz z synchro) bo dostały zęby po d..e Te od dawcy wyglądają bdb. Łożyska wszystkie będą nowe - dziś zamówione (6 szt ) Jak dobrze pójdzie to przed świętami się uda Adiemu złożyć. Na razie na seryjnym dyfrze, potem postaram się znaleźć ten z mk1
seria vs. short
wyrąbane ząbki
-
ej no byla tansza
ofertaale ktoś już zakupił
-
ale ktoś już
zakupiłA założył?
-
A założył?
dokładnie
-
A założył?
a czy ja pozwolilem zalozyc?
-
Po przejrzeniu już
wiadomo, że przekładamy 1-kę i 2-kę (wraz z synchro) bo dostały zęby po d..e Te
od dawcy wyglądają bdb. Łożyska wszystkie będą nowe - dziś zamówione (6 szt ) Jak
dobrze pójdzie to przed świętami się uda Adiemu złożyć.No i poskładane
-
No i poskładane
Jeździ?
-
Jeździ?
Jeszcze nie wiem
-
Jeszcze nie wiem
która to skrzynia ? bo rekordziści dochodzą do 10
-
która to skrzynia ?
bo rekordziści dochodzą do 10Pierwsza
... tylko ze zmienioną 1-ką, 2-ką, synchronizatorami, wałkiem głównym, sprzęgłowym, wszystkimi łożyskami i przełożeniem głównym...
-
co to dadzą takie mody? pozdro