Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
druciarstwo pełną gębą widzę :-D
-
druciarstwo pełną
gębą widzę :-DBez trytytki nie ma rajdów
-
I bez taśmy M'C Giwer
-
Się nie słucha i
dzięki temu trasy nie mylia bo ty za szybko jezdzisz
Cięcie było dobre a
że wtyczka zj...na to inna historia Następnym razem więcej trytytek i będzie oki pałer tajpa
zerkłes w zawias ?
-
druciarstwo pełną
gębą widzę :-Dno własnie nie bylo i sie wysrało
-
zerkłes w zawias
?Jeszcze nie
-
Trochę zmian było,
więcej na fotkach wkrótce.1000 km zrobione, silnik żyje
I Sprint zaliczony.Ze zmian to wkrótce do auta wpadną nowe miękkie sprężyny bo te co magicy mi przysłali z Malezji się okazały mur / beton i amory w ogóle nie pracowały. Auto było mega nerwowe.
Dorwałem teraz inne ok 6kg i mam nadzieję że będzie lepiejA apropo trakcji to do auta wleciało też coś takiego:
Jestem pod wrażeniem jak twarde boki ma ta opona i jak klei nawet przy stosunkowo niskich temperaturach
No i kilka aktualnych fot:
Pozdro
-
Dorwałem teraz inne
ok 6kg i mam nadzieję że będzie lepiejwg exif fotka z wczoraj - wiec wiesz juz czemu sciaga ?
napisz ze skrzywiles bede mogl powiedziec
zdaje sie ze drugi przejazd
a swistak swista
-
wg exif fotka z
wczoraj - wiec wiesz juz czemu sciaga ?Nie wiem Patryczku bo jechaliśmy na Koni i nie wyciągałem tych amorków z auta :-P
-
Erde > PW
-
Nie wiem Patryczku
bo jechaliśmy na Koni i nie wyciągałem tych amorków z auta :-Paaaaaaaaaaa.......
-
Nie pozwólcie znajomym wymieniać Wam rozrusznika jeśli nie macie absolutnej pewności, że zrobią to solidnie!
5:38
-
Kto to montował?
-
Kto to montował?
Kolega Naprawdę nie wiem jak on to zrobił
-
Drugi raz słyszę o takiej sytuacji, a pierwszy raz widzę jak fruwa rozrusznik
Chyba trochę elektryki "okołorozrusznikowej" poleciało przy okazji
-
Ten kierownik Hondy z pierwszych sekund drugiego filmiku chyba się zagapił, że "cmoknął" tę ścianę
Wartburg rządzi, a Poldkiem miotało jak szatanem
-
Drugi raz słyszę o
takiej sytuacji, a pierwszy raz widzę jak fruwa rozrusznikChyba trochę
elektryki "okołorozrusznikowej" poleciało przy okazjiKabel rozrusznika do wymiany Jeszcze nie oglądałem czy śruby pościnało
-
Ten kierownik Hondy
z pierwszych sekund drugiego filmiku chyba się zagapił, że "cmoknął" tę ścianęChciał dojść max blisko murka żeby płynnie nawrót zrobić ale z tego co widzę koła zblokował i już nie zdążył skręcić... Jego błąd ale tak to bywa
Wartburg rządzi, a
Poldkiem miotało jak szatanemA my tym razem raczej na okrągło
-
Kabel rozrusznika
do wymiany Jeszcze nie oglądałem czy śruby pościnałoSzczęście że wam jakieś mega zwarcie sie nie zrobiło..:)
-
Radku , trochę na niebiesko sadzi ten silnik , trochę to dziwne przy nowym silniku
Jazda super , zawieszenie i r888 robią robote . A tłumik śmiesznie gwiżdże