Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Żeby nie było, że
się całkiem ze Swiftami rozstałem...wprowadzamy nową mode na drogi i oesy
przyciemniamy przednie szyby
-
wprowadzamy nową
mode na drogi i oesy
przyciemniamy
przednie szybyMokry chyba za dużo i w oczach Ci się ściemnia
-
Mokry chyba za dużo i w oczach Ci się ściemnia
To chyba mi też się na oczy rzuca... ;PBTW: czemu nie przyjeżdżasz na Festiwalowy?
-
Mokry chyba za dużo
i w oczach Ci się ściemniae może faktycznie pobiegałem za dużo
-
To chyba mi też się
na oczy rzuca... ;Ptobie to raczej opar z pieluszek
-
Jakich pieluszek? Młody za chwilę 3 lata będzie miał, a kolejny jeszcze nie wyprodukowany.
-
Jakich pieluszek?
a skąd mnie wiedzieć jakich uzywaliście ?
Młody za chwilę 3 lata będzie miał,
to juz tyle
a kolejny jeszcze nie wyprodukowany.
no to na co czekacie ?
-
To chyba mi też się
na oczy rzuca... ;P
BTW: czemu nie
przyjeżdżasz na Festiwalowy?Boczne są przyciemnione przez poprzedniego właściciela i dlatego tak to wygląda. Na razie tego nie zerwałem - zawsze lepiej mieć folię na szybie rajdówki niż nie mieć nic ;P Może kiedyś zmienię na bardziej przepuszczalną (bezbarwną)
Nie jadę z kilku powodów - m.in. brak lawety, konieczność poprawienia paru rzeczy w aucie, problem z noclegami itp... Może wpadnę pokibicować i pogadać
-
a skąd mnie wiedzieć jakich używaliście?
Musisz zmniejszyć dawkę!to już tyle
No leci, Panie, leci. W tym roku zresztą, nie wiadomo kiedy, wszedłem w wiek karwowski.... całkiem z nienacka!no to na co czekacie ?
A skąd wiesz, że czekamy?Boczne są przyciemnione przez poprzedniego właściciela i dlatego tak to wygląda.
Na razie tego nie zerwałem - zawsze lepiej mieć folię na szybie rajdówki niż nie mieć
nic ;P Może kiedyś zmienię na bardziej przepuszczalną (bezbarwną)
Jeśli już, to polecam tą najdelikatniej przyciemnioną.Nie jadę z kilku powodów - m.in. brak lawety, konieczność poprawienia paru rzeczy w
aucie, problem z noclegami itp...
Znaczy się takie kiepskie wymówki tylko masz?Może wpadnę pokibicować i pogadać
Zapraszam! -
Musisz zmniejszyć
dawkę!oj tam
No leci, Panie,
leci. W tym roku zresztą, nie wiadomo kiedy, wszedłem w wiek karwowski.... całkiem z
nienacka!za jakiś czas również zawitam w tym klubie
A skąd wiesz, że
czekamy?