Manual naprawy rurki odpowietrzania skrzyni korbowej
-
Już wszystko w
porządku, +18 niemaTo akurat mi nie przeszkadzało jestem pełnoletni
-
A ja się pytam, po co ? Przeciez to chyba 10 zł nie kosztuje nawet.
-
A ja się pytam, po
co ? Przeciez to chyba 10 zł nie kosztuje nawet.A skąd pewność, że zawsze i wszędzie dostaniesz tą część?
-
A ja się pytam, po
co ? Przeciez to chyba 10 zł nie kosztuje nawet.Tylko ciężko to kupić a naprawa jest banalnie prosta.
-
Jest w kazdym sklepie z czesciami do dełu. Kupilem bez problemu. Godzina czasu wolnego jest dla mnie troche wiecej warta niz ta rureczka.
Sebastian
-
U nas swego czasu pytałem w kilku motoryzacyjnych sklepach o taką rurke to nigdzie nie było. Wiec sobie naprawiłem.
-
Nie chcesz to nie naprawiaj i się nie baw w takie "pierdoły", z reszta jak widać to ty nic nie naprawiasz tylko psujesz. Kup sobie najlepiej autko z 2011 roku nowe to nie będziesz musiał go psuć. Daewoo Tico oddaj w dobre ręce bo go krzywdzisz.
-
Powiedz mi tylko człowieku czy to auto wyglada na zniedbane, skrzywdzone i popsute ...
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=16330&postdays=0&postorder=asc&start=0Sebastian
-
To zamiast krytykować daj dobry przykład i wrzuć jakiegoś swojego manuala
Na pewno to będzie więcej warte niż bezsensowna kłótnia czy lepiej kupić nową czy też pomajsterkować - bo szczerze mówiąc znajdzie się i taki, który to naprawi dla odprężenia po ciężkim dniu w pracy przy papierkach
Na każdą z tych rzeczy mógłbyś zrobić manuala...
- Dolot Mag Sport Węglarski - na montaż
- Odma skrzyni korbowej z filtrem Simota
- Usunięty układ recyrkulacji spalin
- Usunięty katalizator
- Wypolerowany seryjny kolektor wydechowy
-
To tak jakby dac manuala smarowania kromki chleba maslem...
Bez przesady. Panowie chodzmy sie przejechac naszymi autami i dajmy sobie spokoj z tym tematem. Pax, pax, pax!Sebastian
-
To tak jakby dac
manuala smarowania kromki chleba maslem...
Bez przesady.
niektorzy majsterkują lepiej, a niektórzy gorzej. O tu masz przykład: Przykładdajmy sobie spokoj z tym tematem.
Niektórym może się przydać taki manualik. Może nie do tej rurki, ale do czego innego wykorzysta.Pax, pax, pax!
Że co?
Edit: że po łacinie do nas szprechasz? Bo ja z łaciny kiepski raczej... -
Nie chcesz to nie
naprawiaj i się nie baw w takie "pierdoły", z reszta jak widać to ty nic nie
naprawiasz tylko psujesz. Kup sobie najlepiej autko z 2011 roku nowe to nie będziesz
musiał go psuć. Daewoo Tico oddaj w dobre ręce bo go krzywdzisz.Ale jak w sklepie nie było a naprawa banalna jest.
Nie będe smigał 50km po głupią rurke.
-
Może nie do tej rurki, ale do czego innego wykorzysta.
Że co?
Edit: że po łacinie
do nas szprechasz? Bo ja z łaciny kiepski raczej...Pokoju człowiek, chce pokoju, tylko nie wiem czy z oknem czy bez
-
Ale jak w sklepie
nie było a naprawa banalna jest.
Nie będe smigał
50km po głupią rurke.Powiem tak, dyskusja podobna do tej, która wynikła z opisu mojego sposobu zakładania paska klinowego. Dlatego podsumuję to tak - dobra instrukcja w sytuacjach awaryjnych
-
Powiem tak,
dyskusja podobna do tej, która wynikła z opisu mojego sposobu zakładania paska
klinowego. Dlatego podsumuję to tak - dobra instrukcja w sytuacjach awaryjnychSam kolega jahur nawet zrobił manuala jak naprawić tą rurke a krytykuje innych że to naprawili a nie kupili nowej.
Czegoś tu nie kapuje.?