To trochę przerażające
-
hasiok-ML-1004925-ML-
Wątek został przeniesiony na kącik: Kosz - wiadomości skasowane. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz napisać priv do przenoszącego.
Napiszę tak: szkoda, że wrzucamy na forum takie rzeczy, których sami możemy potem żałować. Proponuję dobrze przemyśleć pewne kwestie - dla własnego bezpieczeństwa. Czy na pewno zdajemy sobie sprawę z tego, że w Internecie KAŻDY może przeczytać to, co się tu napisze?
Usuwając (po raz kolejny zresztą) wątek w tym stylu nie chodzi mi o tzw. "fachowców" - ci potrafią się uporać z wieloma niedozwolonymi czynnościami, nie trzeba im tego pokazywać akurat na naszym kąciku. Za cholerę jednak nie rozumiem, czemu zachęcać podobnymi instruktażami każdego małolata (np. nudzącego się gimnazjalistę) do eksperymentów z cudzą własnością? A może będzie to właśnie własność autora wątku?
Nie jest to moje odosobnione zdanie; zacytuję dwa posty z usuniętego wątku:UQASH
Cytat:
To rzeczywiście przerażające, ciekawe czy ktoś kto wstawił ten filmik pomyślał o tym jakie to może mieć skutki, ciekawe czy pomyślał o tych wszystkich, którzy mają coś cennego w aucie (tak jak np. ja kompletny zestaw audio, CB radio), bo jak by nie patrzeć to autor i osoba wstawiająca dany filmik bardzo przyczyniła się ludzkości, teraz każdy "łepek", który zauważy coś ciekawego w naszych autkach może łatwo i bez większych kłopotów sobie to obejrzeć z bliska i nie koniecznie musi to odłożyć na miejsce... A co gorsze nikt z Nas nie wie czy autor lub osoba wstawiająca filmik nie są zarejestrowani tu na forum i czy nie korzystają z porad dotyczących Tico... a swoją drogą to chciałbym widzieć minę tej osoby jak kiedyś pięknego dnia wychodzi ze szkoły, czy tam z supermarketu , a tu nie ma jego autka? no ale sam pokazał jak można w 6sek otworzyć Tico, więc może mieć pretensje sam do siebie, nagrania i wstawienie tego filmiku było nie potrzebne, a autor jest...
Pozdrawiam i życzę każdemu żeby nikt wam nie otworzył tak autka.Horn9:
Cytat:
Sam już dawno widziałem ten filmik... ale wg mnie nie potrzebnie wstawiałeś link do niego tutaj.
Trzeba było zostawić to tylko dla swojej wiadomościApeluję po raz kolejny: WIĘCEJ ROZWAGI W SIECI! Jesteśmy ludźmi dorosłymi - myślmy więc, CZYM się dzielimy ze WSZYSTKIMI!