Rolety do TICO [jak zamontować i z czego zrobić]
-
Myśle ze zrozumieliście jak nie to moge fotki zrobić
A ja z chęcią fotki bym poprosił jakoś przy okazji no i te nieszczęsne wymiary ja tak troszkę dłuższy jestem 190cm ale niby mogę się skulić no a że twardo to może by coś podłożyć :> jak bo miało by być spanie zaplanowane to np materac dmuchany :> -
Wlasnie probuje dobrac sie do zdjec ale cdrom cos odmawia posluszenstwa. W kazdym badz razie ja z oparcia tylnej kanapy zrezygnowalem zupelnie. Siedzisko zostawilem bo razem z fotelami przednimi tworzylo zgrana calosc. Kladlem recznik na laczenie siedziska i oparcia fotela przedniego a na to karimate. Jako ze nie moge dostac sie do zdjec, zmierz dlugosc od klapy bagaznika az pod kierownice. Taka masz dlugosc uzytkowa:) Dodatkowo jeszcze jakis polar na przejsciu z bagaznika na kanape tylna i dalo sie wyspac:) Tylko byl problem z rozmieszczeniem rzeczy bo wiekszosc musiala pojsc pod fotele jednak nie zajmowalo to az tak wiele czasu.. no ale namiot tez trzeba rozlozyc. Patent sprawdzony w kilku wloskich miastach:) A nawet dokladniej w centrach miast. Zadnych Karabinierow nie spotkalem z tego powodu.
Na zaslonki mam juz pomysl.. poszedlem po ciut mniejszej lini oporu i nabylem w biedronce haczyki magnetyczne: 4zl za 2 sztuki. Tak sie sklada ze Tico pod podsufitka w kazdym interesujacym miejscu ma blache przez co haczyk bardzo latwo umiescic i trzyma sie naprawde dobrze. Pozostaje jedynie doszyc zaczepy do materialu i w droge:)