Pisk spod budy...
-
Hej ziomale. Mam taki problem gdy jade z wiekszym obciazeniem moim tikolotem to przy ostrzejszych skretach cos mi piszczy pod podwoziem.. Czy to moga byc lozyska? A moze przeguby lub geometria?? W sumie opon mi nie scina wiec raczej geometria odpada co??
-
Hej ziomale. Mam taki problem gdy jade z wiekszym obciazeniem moim tikolotem to przy
ostrzejszych skretach cos mi piszczy pod podwoziem.. Czy to moga byc lozyska? A moze
przeguby lub geometria?? W sumie opon mi nie scina wiec raczej geometria odpada co??Może Ci poprostu opona o nadkole delikatnie obciera przy przechyle? Czasem jak nie jest to duże dociśnięcie to potrafi taki pisk wydawać.
-
Może Ci poprostu opona o nadkole delikatnie obciera przy przechyle? Czasem jak nie jest to duże
dociśnięcie to potrafi taki pisk wydawać.Hmm..to by nie bylo wcale takie glupie...bo niestety mam nie oryginalne nadkola i przy ostrym skrecie kola zaczynaja ocierac...przy malych predkosciach to jest zwykly odglos pocierania opony o plastik ale przy wiekszych predkosciach...moze byc to. Dzieki:P
-
...moze byc to. Dzieki:P
Ale nie musi... ja mam opony z nizszym profilem i na bank nie obciera opona, a słysze czasem pisk przy ruszaniu (delikatnym, szybkim wszystko jedno), ale też grzechot przy skręcaniu np z asfaltu w drogę brukową. I tak sobie myśle że jedno z drugim da mi przegub ?