Brunox zalany wodą
-
Witam
Mam taki problem, robiłem podłogę od wewnątrz. Wszystko ładnie, ściągnałem wykładzinę a tam gnój! Więc wysuszyłem, wyczyściłem i pomalowałem brunoxem pod pędzel. Wczoraj o 14 pomalowałem drugą warstwę zamknałem samochodzik. W nocy troche popadało dziś idę sobie zobaczyć jak wyschło a tam woda stoi przy progu tak na 5 mm. I teraz nie wiem co mam zrobić czy przeszlifować i jeszcze raz malować czy mogę to wysuszyć i nałożyć stalochron?
-
Witam
Mam taki problem, robiłem podłogę od wewnątrz. Wszystko ładnie, ściągnałem wykładzinę a tam
gnój! Więc wysuszyłem, wyczyściłem i pomalowałem brunoxem pod pędzel. Wczoraj o 14
pomalowałem drugą warstwę zamknałem samochodzik. W nocy troche popadało dziś idę sobie
zobaczyć jak wyschło a tam woda stoi przy progu tak na 5 mm. I teraz nie wiem co mam zrobić
czy przeszlifować i jeszcze raz malować czy mogę to wysuszyć i nałożyć stalochron?A z kąd wzieła ci się woda w zamkniętym samochodzie?
-
A z kąd wzieła ci się woda w zamkniętym samochodzie?
Jak nabyłem Tico to po deszczu była woda na dywanikach, zauważyłem że ciekło z szyby po desce i kapało ze śruby na wykładzinę. Szybę zrobiłem już nie leci, więc zabrałem sie do robienia całej podłogi bo jak woda tam stała to już zaczynało gnić. j.w. zabezpieczyłem ale nie przewidziałem jeszcze innej rzeczy że może woda lecieć po kablu od kierunkowskazu! Stąd woda w samochodzie.