tico wysokie obroty na ssanniu
-
Jestem nowzm uztkownikem forum mam tico r.2000/100000km. przebiegu/od pewnego czasu mam problem za duzo pali )wzmienilem pompe paliwa , zbiornik paliwa sadze ze przyczyna tkwi w ssaniu za pozno sie wylacza i ma bardzo wysokie obroty moze mi ktos cos doradzi z gory dzieki pozdrawiam grzegorz
-
Jestem nowzm uztkownikem forum mam tico r.2000/100000km. przebiegu/od pewnego czasu mam problem
za duzo pali )wzmienilem pompe paliwa , zbiornik paliwa sadze ze przyczyna tkwi w ssaniu za
pozno sie wylacza i ma bardzo wysokie obroty moze mi ktos cos doradzi z gory dzieki
pozdrawiam grzegorzpo pierwsze w podpiętych jest temat dla nowych użytkowników, trzeba sie tam przedstawić itp,
ssanie a własciwie wysokość obrotów na ssaniu regulujemy przy pomocy śrubki regulacyjnej, wpisz "ssanie" w wyszukiwarke na forum a znajdziesz co i jak dokladnie zrobić, wraz ze zdjęciami, ale nie sądze żeby to było powodem wysokiego spalania, zależy co przez to rozumiesz, tzn jak dużo pali, jeździsz na trasie/miasto/mieszany, i jaki masz styl jazdy.