JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Dokładniej to Kosina, niedaleko łańcut (10km)-> kosina
-
Dokładniej to
Kosina, niedaleko łańcut (10km)-> kosinaDzięki kojarzę,kumpla dziewczyna jest stamtąd
Mam nadzieję,że w razie organizowania spotu na ziemi rzeszowskiej będzie można liczyć na Twoją obecność
EOT -
Nom jeśli coś będzie organizowane to z chęcią zawitam.
-
Nom jeśli coś
będzie organizowane to z chęcią zawitam.Ostatnio było KLIK SPOT ale na pewno będzie znów za jakiś czas
-
Witam wszystkich poświęcających tu czas dla dobra innych.
Witamy po latach panią wożącą broń w schowku...
Poradziłaś sobie wtedy z tą "pastylką" immobilisera? Bo nie dałaś znać, czy się udało ją nabyć i bezproblemowo zastąpić ten połamany plastik...zostałam właścicielką
bordowego wyrobu pod nazwą Tico z 1997 roku."Bordowy wyrób"... Dobre...
(Kiedyż to w tym
kraju - by móc oddać coś do naprawy - nie trzeba będzie wiedzieć o naprawianym
przedmiocie więcej niż - "fachowiec", który będzie go naprawiać, hm ? )Moim zdaniem - nigdy. Taka specyfika.
Dobrego mechanika, który naprawdę pomoże komuś nieobytemu w sprawach motoryzacji, ze świecą szukać w Polsce. Może się znajdzie jeden na parę setek innych, którzy po przyjeździe klienta do warsztatu potrafią tylko zapytać: "Co wymienić?" -
[ciach]
Dobrego mechanika,
który naprawdę pomoże komuś nieobytemu w sprawach motoryzacji, ze świecą szukać w
Polsce. Może się znajdzie jeden na parę setek innych, którzy po przyjeździe klienta
do warsztatu potrafią tylko zapytać: "Co wymienić?"Coś w tym musi być, ja mam w rodzinie mechanika, blacharza .. ale to też tak
kasować, kasuje mniej .. fakt, że można sobie jechać do warsztatu podłubać,
jednak wszystkiego i tak się człowiek nie dowie , a ciągnąć za język nie lubię. -
Skoro wymagane jest tu oficjalne przywitanie to witam.
Mam od miesiąca Tico rocznik 2000, przebieg 97000, rejon Ostrzeszowa w woj. wielkopolskim. Jest to drugi samochód w rodzinie. Na co dzień jeżdżę Oplem Vectra A 1.7 TD r. 1994.
Tico jest autkiem wymagającym, więc takie forum jest bardzo przydatne i myślę, że uzyskam tu odpowiedzi na rodzące się pytania, a z biegiem czasu sam będę mógł komuś pomagać tak jak na forum Opla astry z którym jestem związany od 9 lat mimo, że astry już nie posiadam. -
Skoro wymagane jest
tu oficjalne przywitanie to witam.Przychodząc gdziekolwiek własna kultura osobista i dobre wychowanie wymaga przywitania się z innymi
Mam od miesiąca
Tico rocznik 2000, przebieg 97000.Przebieg malutki
Tico jest autkiem
wymagającym,E tam Prawidłowo eksploatowane wcale nie potrzebuje jakiejś specjalnej troski
więc takie forum jest bardzo przydatne i myślę, że uzyskam tu
odpowiedzi na rodzące się pytania, a z biegiem czasu sam będę mógł komuś pomagać tak
jak na forum Opla astry z którym jestem związany od 9 lat mimo, że astry już nie
posiadam.Sam się przekonasz przebywając na tym forum, a my oczywiście również liczymy na Twoją wiedzę
Pozdrawiam
-
Skoro wymagane jest
tu oficjalne przywitanie to witam.Witaj, nie tylko tu ale na innych forach również!
Tico jest autkiem
wymagającym,:totalszok:
-
Witam, mam na imię Marcin i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Tico sx 98'. Pozdro
-
Witam, mam na imię
Marcin i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Tico sx 98'. PozdroWitamy Zapraszam do czestego udzielaia sie na forum
Jaki masz przebieg? Ktory wlasciciel? Gaz czy tylko benzyna?
Podkarpacie rosnie w sile
-
Witam, mam na imię
Marcin i jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego Tico sx 98'. PozdroWitam kolegę z Podkarpacia
Napisz coś więcej o swoim bolidzie -
Witam!
Tico jeżdżę od 2002 roku (zielony SX, rocznik 97, obecny przebieg 160 tys). W minioną środę po bliskim spotkaniu z hakiem holowniczym jakiegoś dostawczaka (koleś wycofał mi prosto w przód :zly:) kupiłem kolejne Tico na czas czekania na odszkodowanie i naprawy (też zielony SX z roku 97, przebieg 117 tys.)
Forum czytam od już paru tygodni i dziękuję wszystkim którzy się tu udzielają za masę cennych informacji. -
Witam!
Witamy witamy
Miło poznać, kolejnego Złośnika z Podkarpacia
-
Witam!
Witaj
Tico jeżdżę od 2002
roku (zielony SX, rocznik 97, obecny przebieg 160 tys). W minioną środę po bliskim
spotkaniu z hakiem holowniczym jakiegoś dostawczaka (koleś wycofał mi prosto w przód
:zly:)Współczuje
kupiłem kolejne Tico na czas czekania na odszkodowanie i naprawy (też
zielony SX z roku 97, przebieg 117 tys.)Niech służy bezawaryjnie
Forum czytam od już
paru tygodni i dziękuję wszystkim którzy się tu udzielają za masę cennych
informacji.Widzę że na podkarpaciu jest wysyp użytkowników Tico rejestrujących się na zlosnikiu
Trzeba będzie za jakiś czas znów zorganizować spota i poznać "nowych" -
Witamy witamy ok
Miło poznać, kolejnego Złośnika z Podkarpacia spokoDzięki, spotkamy się na kolejnym spocie w Rzeszowie.
Współczuje
Dzięki. Ten tylko nie ma kolizji kto nie jeździ. Na szczęście uszkodzenia nie są duże, do wymiany zderzak i pas przedni, chłodnica ocalała. Mam nadzieję, że ubezpieczyciel nie zrobi z tego szkody całkowitej.
Niech służy bezawaryjnie
Drugie Tico kupione jest z myślą że za 2 tygodnie pójdzie w dobre ręce - będzie więc służyć bezawaryjnie nowemu właścicielowi. Dzięki temu że na jakiś czas się przesiadłem mam porównanie i widzę jakie usterki trzeba będzie poprawić w pierwszym Tico, a jakie tu
Widzę że na podkarpaciu jest wysyp użytkowników Tico rejestrujących się na zlosnikiu
Trzeba będzie za jakiś czas znów zorganizować spota i poznać "nowych"Pewnie że tak, mam nadzieję że kolejny spot w Rzeszowie już niedługo.
-
Pewnie że tak, mam
nadzieję że kolejny spot w Rzeszowie już niedługo.Pewnie w październiku ale o tym za jakiś czas w odpowiednim wątku
-
Witam serdecznie! Przed napisaniem wiadomości powitalnej napisałem już kilka postów odnośnie Tico, gdyż nie byłem jeszcze pewien, czy zostanę takiego autka właścicielem:) Dzisiaj wszystko się wyjaśniło i mogę już o sobie powiedzieć, że jestem użytkownikiem Tikusia i jest to mój pierwszy samochód. Autko jest z 98 r., ma 91 tys. km przebiegu (narazie), jestem jego drugim właścicielem (pierwszym była kobieta). Niestety, nie dysponuję jeszcze jego zdjęciem, ale mogę powiedzieć, że jest koloru turkusowego.
Ja sam mam 27 lat, prawo jazdy od roku, a mieszkam w Białej Podlaskiej.
-
Witaj,
Tikusia i jest to mój pierwszy samochód. Autko jest z 98 r., ma 91 tys. km przebiegu
Mój był z tego rocznika i sobie chwaliłem.
Ja sam mam 27 lat,
prawo jazdy od roku, a mieszkam w Białej Podlaskiej.Jakbyś jeszcze wrzucił te dane do profilu, to już by było "piknie"
-
Witam serdecznie!
---ciach---No i oto chodziło