Pytanie. Szukam Swifta GTI
-
Polecam najpierw zorientować się w temacie Hond, zwłaszcza VTi, a potem pierdzielić farmazony
-
Civici jak dla mnie są mocno przewartościowane.
-
Polecam najpierw
zorientować się w temacie Hond, zwłaszcza VTi, a potem pierdzielić farmazonymożesz coś o nim powiedzieć?
-
VTi tak samo jak GTi są średnio prawie 2x droższe. Co prawda MB nie jest taka ładna ale większe hamulce , staby , fotele , full elektryka , krótka skrzynia , czesto szpera nawet i bardzo fajny silnik jest wart te 10k pln
-
Plastek już w zasadzie wszystko napisał Poza tym, B18 to w sumie legendarny silnik To tak, jakbyś doinwestowanego Swifta GTi chciał kupić za 3/4 tysiące
-
Ostro się
zastanawiam nad tym Coltem. Może ktoś kumaty z okolic wwa by zrobił wycenę mojego
GTi i jakoś byśmy się dogadali Na pewno mam dziurę w oklicach nóg kierowcy.
Zamiast płacić 10k pln za jakiegoś civica to lepiej kupić coś tańszego i włożyć
troszkę kasy.Może z MKVem byście się dogadali akurat miałby czerwonego i w dodatku GTi
-
Plastek już w
zasadzie wszystko napisał Poza tym, B18 to w sumie legendarny silnik To
tak, jakbyś doinwestowanego Swifta GTi chciał kupić za 3/4 tysiąceWszystko ładnie pięknie, fajne wnętrze ale dla mnie to jakoś dalej zwykły civic, dla fanatyka marki te rzeczy, o których pisał Plastek na bank będą miały niebagatelne znaczenie ale dla zwykłego śmiertelnika?
-
Dziurki jak to dziurki, w suzuki często gęsto są w miejscach gdzie się nie spodziewasz, na spocie chyba pamiętasz ze coś znalazłem
-
Pokazywałem to tez ostatnio plastkowi. Tamto co znazłes tez jest w okolicach nóg
-
Ja mam za grosze do wzięcia lanosa 2000 z wsadzonym c20seh, chyba śfist w odstawkę pójdzie
-
Lanos nie dla nos 8v swoją drogą są bardzo trwałe. 4 lata katowany w GSi i nic.
-
W sumie za takiego civica można zrobić prawie 300 konną astrę
-
Chyba sobie
żartujesz z ocynkiem colty CA0 gniją podobnie jak swiftPrawda, zreszta CJ0 rowniez lubi byc przez ruda chrupane Zaleta CAO taka, ze mozna trafic awd, czego nie bylo ani w C50 EDM ani w CJ0. No i wlazi silnik z evo.
VTi jak VTi, zawsze bedzie mialo wartosc, szczegolnie tak zadbane tylko ze angielka jest okrutnie brzydka moim zdaniem No i sam B18C4 jest jednak cieniem C6, a i z tego co wiem to szpery C4-ki nei mialy, za to pieknie wypadaja z vtaakkkaaa przez za dluga skrzynie, ale skrzynia z b16 powinna zaradzic. Tak czy siak mocno niepozorny killer, ale w serii jedzie tak se.
Ja bym wolal w Twoim wieku sprawic sobie lepsza zabawke niz dziadkowy sedan. Jak ma byc JDM to masz Celice, Eclipsa, CRX`a, Prelude, 200SX itp. Sedana kupisz na emeryturze
-
Polecam najpierw
zorientować się w temacie Hond, zwłaszcza VTi, a potem pierdzielić farmazonyNo ja rozumiem jakby tam siedział 200KM+ silnik, ale zwykłe 1.8 to dla mnie przesada...
-
Twoim wieku sprawic sobie lepsza zabawke niz dziadkowy sedan. Jak ma byc JDM to masz
Celice, Eclipsa, CRX`a, Prelude, 200SX itp. Sedana kupisz na emeryturzeTo samo miałem na myśli odnośnie civica. Co z tego że dobry silnik jak wyglądasz w aucie jak byś pożyczył od babci
A silnik od EVO może wejść wszędzie Daihatsu Charade napędy już spasowane. silnik też leży. Zawias Tein ogólnie grubo. Tylko zrobić klatkę i złożyć resztę do kupy.
-
Ja bym wolal w
Twoim wieku sprawic sobie lepsza zabawke niz dziadkowy sedan. Jak ma byc JDM to masz
Celice, Eclipsa, CRX`a, Prelude, 200SX itp. Sedana kupisz na emeryturze3000GT, Supra, jakieś starsze EVO.
-
Podejrzewam że 3000GT zwłaszcza te vr4 to w takim za dychę trzeba wymienić pół samochodu, za to w starej suprze też pewnie panewki dogorywają
Starsze EVO to często jest droższe od tego nowszegoO 3000GT sam myślałem, ale podejrzewam że koszty utrzymania trochę większe niż w swifcie i nie chodzi mi o paliwo czy OC
-
To samo miałem na
myśli odnośnie civica. Co z tego że dobry silnik jak wyglądasz w aucie jak byś
pożyczył od babci
A silnik od EVO
może wejść wszędzie Daihatsu Charade napędy już spasowane. silnik też leży.
Zawias Tein ogólnie grubo. Tylko zrobić klatkę i złożyć resztę do kupy.jOOel-Ty to składasz???? kiedy to ruszy?:D
-
za to w
starej suprze też pewnie panewki dogorywająAle za to łatwiutko wycisnąć 500-600KM.
-
Niestety nie moje. W drodze do pracy widziałem że chłopaki coś rzeźbią w stodole. Wiec zajarany zajechałem swiftem ale nie zrobił na nich wrażenia Na podwórku ładna S3 330 PS, Passat 2,7bi turbo no i w środku drugie charade 1.6 turbo 4x4 220 PS. Chłopaki wpakowali kupę kasy w remont stodoły i projekt narazie stoi. Ale właściciel mówił że mam zaglądać.