Wycena felg Borbet BS
-
Jako, że zamierzam dłużej pojeździć Swiftem, a znudziły mi się felgi i miałbym "coś na oku" chciałbym prosić was o wycenę.
Mniej więcej ile można by dostać, ale bez przesady typu "stówa"Są to felgi Borbet BS o średnicy 15cali i szerokości 7 cali o rozstawie śrub 4x114,3 ET40(jeśli się nie mylę).
Jeżdżą na oponach Toyo Proxes T1R (raczej nie na sprzedaż), które mają kołnierz ochraniający rant felgi (super sprawa)
Nigdy nie były spawane, nie miały "powywijanych" rantów.
Felgi wizualnie oceniam na 5-, a technicznie na 4+, bo, iż, ponieważ, dlatago że...Ogólnie prezentują się łądnie jak na tej oraz następnej fotce...
Rant zewnętrzny jest w stanie bardzo dobrym, gdzieniegdzie występują wżery jak na fotce niżej, może ze 2 wgniotki. Brak jakichkolwiek zarysowań od krawężników, co jest zasługą opon.
Na całym komplecie jest kilka wżerów jak na tej fotce...
Wnętrze dwóćh felg wygląda tak jak tu czyli idealnie, druga para jest od środka porysowana, nie wiem od czego, tak już było jak kupiłem. Szczerze mówiąc to dopóki nie zdejmie się felgi to absolutnie to nie przeszkadza. Ani troch nie rzuca się w oczy kiedy są założone.
Wewnętrzny rant na wszystkich felgach wygląda jak tu, czyli idealnie.
No i ostatnia wieść...dwie felgi prawdopodobnie wymagają delikatnego prostowania, gdyż w okolicach 110km/h odczuwalne są drgania kierownicy.
Jeśli ktoś byłby chętny w rozsądnej cenie jestem gotów zdjąć oponki i wysyłać felgi nawet w najbliższych dniach, kasa przyda się na studia, wiosną będę się martwić
NIE JEST TO OGŁOSZENIE DOTYCZĄCE SPRZEDAŻY TYLKO GŁÓWNIE PROŚBA O WYCENĘ
Jeśli będę bardziej uświadomiony i będę na 100% zdecydowany by je sprzedać wtedy oczywiście umieszczę odpowiedznie ogłoszenie.
-
same felgi 600-700zł
ale to teraz ciężko będzie ci sprzedać bo się sezon kończy prędzej na wiosnę -
Nawet do małego prostowanka?
Na wiosnę to ja mam chęć ruszyć na nowym felunku -
Nawet do małego
prostowanka?
Na wiosnę to ja mam
chęć ruszyć na nowym felunkuwystawić na allegro możesz, tylko ze tez nie wiem za ile, moze licytacje od 500 - 550 zl z kup teraz na 700
-
Trochę ciężko z wysyłką...a jak to jest, kurier przyjedzie i zabierze?
Bo kurierem nigdy nie wysyłałem nic - przyznam się szczerze -
Trochę ciężko z
wysyłką...a jak to jest, kurier przyjedzie i zabierze?
Bo kurierem nigdy
nie wysyłałem nic - przyznam się szczerzeja chcialem wyslac kanape, najtanszym wyszlo 120zł netto, pocztą polską (paczka polska) to samo, jak nie masz firmy i nie wysyłasz regularnie (zniżki) to koszta Ci wyjdą ogromne, dlatego lepiej zaznaczyć odbiór osobisty, a z klientem ew. się pozniej dogadać, może cos zaproponuje, ew. poszukaj po googlach
-
Odbiór osobisty mógłby być, baaa...mógłbym nawet dowieźć do jakiejś odległości...
Ale nawet tym kurierem 100-150 to też chyba nie taka tragedia - 4 felgi to są już spore gabaryty -
Jak tylko zmienie na zimówki to wystawię chyba
I jeśli sprzedam to kupię...już miałem napisane, ale "Backspace" i nie powiem -
widzialem takie na tablicy za 4 stowki niby proste
-
Ale pewnie 4x100, bo takich pełno.
4x114,3 jest jak na lekarstwo.
Poza tym tamte mogły być w gorszym stanie wizualnym...
Zresztą nie widziałem, nie wiem.Sprawdziłem i są aktualnie jedne 16" za 800 z przesyłką, bez "dekielków".
-
Ale pewnie 4x100,
bo takich pełno.
4x114,3 jest jak na
lekarstwo.
Poza tym tamte
mogły być w gorszym stanie wizualnym...
Zresztą nie
widziałem, nie wiem.
Sprawdziłem i są
aktualnie jedne 16" za 800 z przesyłką, bez "dekielków".wpisz w google, jest takie cos jeszcze jak archiwum allegro, ale chyba nie ma sensu, po prostu wystawić z ładnymi zdjęciami, na smochodzie moze masz jakies, opis musi sie wyrozniac
-
Odbiór osobisty
mógłby być, baaa...mógłbym nawet dowieźć do jakiejś odległości...
Ale nawet tym
kurierem 100-150 to też chyba nie taka tragedia - 4 felgi to są już spore gabarytyjak kupowałem swoje koła (całe koła) to za transport kurierem UPS zapłaciłem 90 zł