Wycena felg Borbet BS
-
same felgi 600-700zł
ale to teraz ciężko będzie ci sprzedać bo się sezon kończy prędzej na wiosnę -
Nawet do małego prostowanka?
Na wiosnę to ja mam chęć ruszyć na nowym felunku -
Nawet do małego
prostowanka?
Na wiosnę to ja mam
chęć ruszyć na nowym felunkuwystawić na allegro możesz, tylko ze tez nie wiem za ile, moze licytacje od 500 - 550 zl z kup teraz na 700
-
Trochę ciężko z wysyłką...a jak to jest, kurier przyjedzie i zabierze?
Bo kurierem nigdy nie wysyłałem nic - przyznam się szczerze -
Trochę ciężko z
wysyłką...a jak to jest, kurier przyjedzie i zabierze?
Bo kurierem nigdy
nie wysyłałem nic - przyznam się szczerzeja chcialem wyslac kanape, najtanszym wyszlo 120zł netto, pocztą polską (paczka polska) to samo, jak nie masz firmy i nie wysyłasz regularnie (zniżki) to koszta Ci wyjdą ogromne, dlatego lepiej zaznaczyć odbiór osobisty, a z klientem ew. się pozniej dogadać, może cos zaproponuje, ew. poszukaj po googlach
-
Odbiór osobisty mógłby być, baaa...mógłbym nawet dowieźć do jakiejś odległości...
Ale nawet tym kurierem 100-150 to też chyba nie taka tragedia - 4 felgi to są już spore gabaryty -
Jak tylko zmienie na zimówki to wystawię chyba
I jeśli sprzedam to kupię...już miałem napisane, ale "Backspace" i nie powiem -
widzialem takie na tablicy za 4 stowki niby proste
-
Ale pewnie 4x100, bo takich pełno.
4x114,3 jest jak na lekarstwo.
Poza tym tamte mogły być w gorszym stanie wizualnym...
Zresztą nie widziałem, nie wiem.Sprawdziłem i są aktualnie jedne 16" za 800 z przesyłką, bez "dekielków".
-
Ale pewnie 4x100,
bo takich pełno.
4x114,3 jest jak na
lekarstwo.
Poza tym tamte
mogły być w gorszym stanie wizualnym...
Zresztą nie
widziałem, nie wiem.
Sprawdziłem i są
aktualnie jedne 16" za 800 z przesyłką, bez "dekielków".wpisz w google, jest takie cos jeszcze jak archiwum allegro, ale chyba nie ma sensu, po prostu wystawić z ładnymi zdjęciami, na smochodzie moze masz jakies, opis musi sie wyrozniac
-
Odbiór osobisty
mógłby być, baaa...mógłbym nawet dowieźć do jakiejś odległości...
Ale nawet tym
kurierem 100-150 to też chyba nie taka tragedia - 4 felgi to są już spore gabarytyjak kupowałem swoje koła (całe koła) to za transport kurierem UPS zapłaciłem 90 zł