SSS Racing 1/4 mili 2011
-
Hej,
pewnie niektórzy już wiedzą, że w czerwcu odbędą się zawody na 1/4 mili w Sosnowcu. Wybiera się ktoś?
I takie małe pytanie dla siedzących w temacie. Dlaczego w klasie DRAG trzeba mieć kask a w klasie STREET już nie? Myślałem o starcie tak dla rozrywki w klasie DRAG ponieważ podział na grupy jest lepszy (mini, n/a i turbo osobno) niż w klasie STREET gdzie po prostu jest podział tylko na rodzaj napędu.
-
Ja pomyśle, może się wybiorę i oczywiście kiedy i ile ta zabawa kosztuje
-
Ja też bym się pisał zawsze mała rywalizacja
coś więcej data, gdzie dokładnie -
ja jestem z sosnowwca i nic niewiedzialem o tym jak bys mogl podac dokladniej co i jak to by bylo spooko
-
Data była 5 czerwca ale z tego co widać to chyba zmieniają. Wpisowe na wyścig to chyba 60zł a wejście na piwko, kiełbaski i lukanie na ścigające się auta 20zł. Co do cen to nie pamiętam dobrze jakby co
-
Dlaczego w klasie DRAG trzeba mieć kask a w klasie
STREET już nie?bo możesz poobijać się o klatkę i itp.
Ogółem w klasie Drag możesz mieć golca w środku, w Street już nie ...Myślałem o starcie tak dla rozrywki w klasie DRAG ponieważ podział
na grupy jest lepszy (mini, n/a i turbo osobno) niż w klasie STREET gdzie po prostu
jest podział tylko na rodzaj napędu.powodzenia, objedź parę Sejaków :]
Wpisowe na wyścig to chyba 60zł a wejście na
piwko, kiełbaski i lukanie na ścigające się auta 20zł. Co do cen to nie pamiętam
dobrze jakby cochyba kibicowanie 30 ...
-
Co do ceny to tak jak już mówiłem wcześniej dokładnie nie wiem
Sejaki to jest prawdziwa zmora. Pomyślę chyba nad STREET'em bo w sumie jestem ciekaw samych czasów a nie co objadę
-
Ja chyba sam bym wystartował ponieważ interesuje mnie w jakim czasie mój Swift osiągnie 400m:D 1.3 na jednym wałku więc będzie grubo
-
to jak siedzisz w temacie to informuj na bieżąco tutaj
to się idzie zgadać -
Co do ceny to tak
jak już mówiłem wcześniej dokładnie nie wiemja wiem jaka jest opłata startowa na ten sezon, oraz wjazdówka za zeszły sezon
Sejaki to jest
prawdziwa zmora. Pomyślę chyba nad STREET'em bo w sumie jestem ciekaw samych czasów
a nie co objadęjedź w Dragu, nawet jak nie masz kasku to Ci go dadzą
Ja chyba sam bym
wystartował ponieważ interesuje mnie w jakim czasie mój Swift osiągnie 400m:D 1.3 na
jednym wałku więc będzie grubo18,5 pewnie znając życie ( mowa o ET )
to jak siedzisz w
temacie to informuj na bieżąco tutaj
to się idzie zgadać -
ja wiem jaka jest
opłata startowa na ten sezon, oraz wjazdówka za zeszły sezonTo ile twoim zdaniem wynosi opłata
jedź w Dragu, nawet
jak nie masz kasku to Ci go dadząMam kask typu FullFace na rower, ale myślę że może być:P
18,5 pewnie znając
życie ( mowa o ET )Jak olej w skrzyni wymienię to może nawet szybciej
-
To ile twoim
zdaniem wynosi opłata60 zł, od zeszłego sezonu nic się nie zmieniło, dlatego tylko Dawida poprawiłem odnośnie wjazdu kibica
Mam kask typu
FullFace na rower, ale myślę że może być:Pzobaczysz sam
Jak olej w skrzyni
wymienię to może nawet szybciej3D czy 5D, bo wiesz zawsze to 20 kg różnicy
-
Wersja "Kumbi" czyli 5D
-
Wersja "Kumbi"
czyli 5Djak nie będzie pod górę i wiatru na maskę to 17,75 poleci, inaczej 18,12 to wszystko na co go stać na długiej skrzyni
-
Jakie dokładne czasy Tylko trzeba jeszcze wziąć pod uwagę umiejętności kierowcy
-
Jakie dokładne
czasyzależy od RT, ja Ci podałem ET, czytasz czy nie co piszę ? bo widzę że nie bardzo
Tylko trzeba jeszcze wziąć pod uwagę umiejętności kierowcy
jak to ktoś kiedyś mawiał: " z gów** bata nie ukręcisz " niestety jest to prawdą
-
19 czerwca, Sosnowiec ul 3 maja
Akurat mam szkolenie z roboty w ten dzień
-
Zamieszczam link do imprezy gdzie się ma odbyć co i jak Klikać
-
Ja też zawitam w Sosnowcu, tylko w jakiej klasie mam startować drag czy street?
co do cieniasów da radę objechać jak nic nie zdechnie w suzi -
Drag. W klasie street nie można mieć prawie nic wymontowane z auta