Dostep do porad, zasobow, zapisanie do Klubu
-
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH.
Niestety,może nie jest to
moje uspradliwienie-ale wszystkiego ogarnąć się nie da.
Pozdro dla Leo i kolczastego,
(na odległość można poznać kulturę i tzw.osobowość)
Najlepszego dla wszystkich!!!Jeśli przeprosiny są szczere (wybacz ale nie znam/znamy Cię na tyle, by móc to stwierdzić), to zapraszam do aktywnego korzystania i udzielania się na naszym forum
-
Szczere-ale muszę znikać-Wiesz jaki zagoniony jest człowiek i świat.
Pozdrawiam-kazik -
dobra przeczytałem.
Pierwsza moja myśl to że ten Pan kazik247 jest z pod Połańca,a ja wychowałem się w tym mieście .
Po drugie bardzo lobie to miasto i nie sadze aby ktoś nazywał je mianem "dziury",choćby ja zawsze jak mam czas z miłą chęcią wracam do niego..
Po trzecie o co chodzi z tym zapisywaniem do forum że tak dużo ludzi chce być członkiem czegoś.
Czy moderator/rzy jakieś fajne fanty rozdają:)Przecież to forum rozwaliło nie jeden problem gdzie książka trzeciaka by się poddała przed spojrzeniem na spis treści.
Ale nie mogę nie przyznać że te książki to podwaliny tego co poniektórzy wiedzą o tym samochodzie dzisiaj. -
---- ciach -----
xTomaszx, nieśmiało zauważę, że odgrzewasz starego kotleta - sprawa miała miejsce... 8 miesięcy temu. Chyba nawet nikomu nie chce się wracać do tego, o co chodziło...
Trzeba było wpaść na wczorajszego spota. Regulowaliśmy zapłony... -
Bez kitu... a ja w piątek na wieczór z Lublina wyjechałem bo byłem u znajomego(wypad jednodniowy),qurde jakby ktoś wymyślił to aby nowe posty w których się człowiek wypowiada przychodziły jako sms to nigdy bym nie zapomniał,ja nawet zapominam czasem na dobrych parę miesięcy gdzie leży moje ulubione forum,od miesiąca mieszkam na nowych śmieciach,ehh od tych przeprowadzek już mnie szlak trafia,ale ta była juz pewnie ostatnia choć mija miesiąc a mi się dalej Lublin po nocach śni
-
Bez kitu... a ja w
piątek na wieczór z Lublina wyjechałem bo byłem u znajomego(wypad jednodniowy)Znaczy uciekłeś od spotu.
jakby ktoś wymyślił to aby nowe posty w których się człowiek wypowiada przychodziły
jako sms to nigdy bym nie zapomniał,ja nawet zapominam czasem na dobrych parę
miesięcy gdzie leży moje ulubione forum,Uuu, niewybaczalny błąd.
W takim przypadku spójrz po prostu na datę, zanim odpowiesz (szczególnie w wątkach podwieszonych)...od miesiąca mieszkam na nowych śmieciach,ehh
od tych przeprowadzek już mnie szlak trafia,ale ta była juz pewnie ostatnia choć
mija miesiąc a mi się dalej Lublin po nocach śniZnaczy wyprowadziłeś się z Lublina?
-
leo nie uciekłem od waszego spotu.Jak wstałem rano w piątek 13.08 z wyra które aktualnie stoi(od końca czerwca) w moim mieszkaniu w Kielcach to stwierdziłem że przejadę się do znajomych których znałem jak mieszkałem w Lublinie,szkoda że nie wszedłem nawet tego 13 na forum, bo na pewno bym został dzień dłużej a tak to na wieczór po trafieniu na Lublin udałem się na Połaniec(skąd teraz piszę).
-
Dopiero to dzisiaj przeczytałem. Macie racje z tym dostępem bo przeważnie młodzi chcą mieć dostęp jak potrzebują coś ważnego dla siebie, a jak to dostaną to nara.
Sami też porad nie udzielą bo po co. Wiadomo każdy chce zrobić jak najtańszym kosztem ale bez takiego chamstwa. Osobiście też chciałbym dostęp ale narazie uczę się metodą prób i błędów. Także to co wiem to pomogę. Wiadomo nie każdy jest idealny. -
Witajcie.
Jak można się zapisać do klubu???
-
jahur, przede wszystkim trzeba przeczytać pierwszy post tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
A tak w skrócie:
musisz być aktywny na forum, udzielać się, pomagać, pisać opisy (jeśli oczywiście się znasz). Jeśli jednak nie jesteś urodzonym mechanikiem informacje dotyczące dobrych sprzedawców na allegro, dobrych (i sprawdzonych) warsztatów etc. też są dla wszystkich cenne.
Jak uznasz, że zasługujesz na dostęp do klubu (jak dobrze pamiętam, to w którymś z postów była informacja o tym, że trzeba się minimalnie 3 miesiące b.aktywnie udzielać) piszesz PM do Leo i czekasz na odpowiedź (i decyzję).Pozdrawiam.
-
Ja tylko chciałbym dodać że myślę od 10 min i nie potrafię znaleźć ani jednego elementu z tico który by na tym forum nie był wystawiony na blat.
p.s.myślę sobie że lepiej samemu rozkręcić świerszcza a nie przerabiać tematy na sucho:)