FOTKI NASZYCH AUT
-
Ten Swift po VT to już legenda Widziałem go na tylu serwisach, że hoho Też się nim kiedyś jarałem, nadal mi się podoba, ale dopiero ostatnio dowiedziałem się, że to dzieło rodaka.
-
kilka fotek z bierzącej zimy:
-
Ładny Subarak i fajny garaż
Co to za patent na dokładkę zderzaka? -
a taki ala wrc;p ale zrobiłem go z za twardego tworzywa i nic z niego nie zostało...
-
Ja przepraszam... ale gdzie ten śnieg? Wprawdzie z 3 swiftów, które ma obecnie, wszystkie są w ten czy inny sposób popsute... ale mam kolce do zetora... to bym pojechał przypomnieć sobie jak to się po śniegu jeździ..
-
Ja przepraszam...
ale gdzie ten śnieg? Wprawdzie z 3 swiftów, które ma obecnie, wszystkie są w ten czy
inny sposób popsute... ale mam kolce do zetora... to bym pojechał przypomnieć sobie
jak to się po śniegu jeździ..W centrum posypało we środe i dzisiaj też pruszy cały czas od jakiejś 19
-
Tyyle śniegu nawaliło u mnie a ja furacza nie mam buu ;( widzę że kolega idzie grubo, w końcu jest czym poszaleć
-
śniegu juz dawno nie ma ale został lodzik :
-
Salmopol?
-
tak, dokładnie i słynna patelnia;)
-
Zazdroszczę- Salmopolu, Kubalonki i Zameczku pod nosem, nic tylko latać
-
Nie schowałem na czas do garażu i z lekka go przysypało. Ale sytuaacja już opanowana
-
Nie schowałem na
czas do garażu i z lekka go przysypało. Ale sytuaacja już opanowanaOdśnieżałeś Swifta koparką?
-
Odśnieżałeś Swifta
koparką?Teraz ma cabrio, bo operatorowi się ręka omsknęła
-
śniegu juz nie ma ,zostały tylko ślady walki.
-
w co tak przypie......
-
Słupek jakiś albo drzewko
Szyba nie pękła, czy wymieniałeś?
-
betonowy słupek sciołem progiem i do drzewa dobiłem ,szyba nie poszła ,ale juz sie nie otwiera xD
-
betonowy słupek
sciołem progiem i do drzewa dobiłem ,szyba nie poszła ,ale juz sie nie otwiera xD
lepiej prog wymienic niz ten wyciagc
-
Ale p[przecież to Subaru!