FOTKI NASZYCH AUT
-
4x4 jest w planie ale wszystko w swoim czasie.
-
Mockba dbaj o tą białą strzałę Jak patrze na te zdjęcia to aż łezka mi się oku kręci i żałuje że go nie odkupiłem on ma coś w sobie
-
dopiero będzie urzekał jak dostanie białą perłę
-
Nie - to jest
robione telefonem a tamte lustrzanką i stąd ta różnica
Ale specjalnie dla
Ciebie wrzucam jeszcze jedno zrobione lustrzanką dziś bez jakiegokolwiek retuszuStoi jak koza
-
Stoi jak koza
W sensie?
Bródkę ma czy co? -
Ładne stadko
-
dzis mały spocik i sprawdzanie mozliwosci mojego nowego gti... niestety trzeba nad nim jeszcze popracowac bo za kazdym razem dostawałem baty od jacka.
-
niestety trzeba nad nim jeszcze
popracowac bo za kazdym razem dostawałem baty od jacka.Mk II gorsze od Mk III ( oba seria rozumiem ) ? dziwne ...
Ktoś kiedyś mawiał takie jedno przysłowie, ale jak to leciało ? - Co z tego że ... -
wszystko było w ramach testu nowego samochodu, napewno do dupy oba czujniki temperatury, sprzęgło na ostatnim wydechu i co jeszcze to sie okaże bardzo możliwe że niedomaga pompa paliwa ciężko rozkminić całe auto w kilka dni. Napewno moje czarne gti bije nowgo białego na głowe pod każdym względem jeżeli chodzi o przyspieszenie.
-
wszystko było w
ramach testu nowego samochodu, napewno do dupy oba czujniki temperatury, sprzęgło na
ostatnim wydechu i co jeszcze to sie okaże bardzo możliwe że niedomaga pompa paliwa
ciężko rozkminić całe auto w kilka dni.to faktycznie, trochę tych niedomagań ma, jak tak piszesz, ale ogarniesz wszystko
-
Napewno moje czarne gti bije nowgo białego
na głowe pod każdym względem jeżeli chodzi o przyspieszenie.No i mojego białego mk3 też.
-
Mk II gorsze od Mk
III ( oba seria rozumiem ) ? dziwne ...
Ktoś kiedyś mawiał
takie jedno przysłowie, ale jak to leciało ? - Co z tego że ...to przez te dwie biale kupy na masce
I tak zdlubiesz jednego mocnego wiec nie masz co sie przejmowac. remont silnika i tak bedzie. -
to przez te dwie
biale kupy na mascetia i wyciągniętą antenę
-
Witam jestem nowy jakoś na dniach jak będę miał czas dodam zdjęcia swojego Swifta Mk5
-
Witam jestem nowy
jakoś na dniach jak będę miał czas dodam zdjęcia swojego Swifta Mk5Co prawda do powitań mamy inny wątek ale witamy
-
A to moje autko ;p
-
Tylko nie wszystkie zdjęci się wyświetliły i trzeba kliknąć w linki
-
Tylko nie wszystkie
zdjęci się wyświetliły i trzeba kliknąć w linkiunikatowy kolor, nie ma to tamto
-
zderzaki pod kolor i smigać
burżuazja - białe kierunki z przodu -
burżuazja - białe
kierunki z przoduale wkłady pomarańczowe i uzyskał kolega efekt dziada