FOTKI NASZYCH AUT
-
Tak, tak nieco
ponad dwa tygodnie temu zmieniłem stan cywilny Suza wypolerowana, wcześniej
porobione odpryski i tak oto wycackanym autem pojechaliśmy do ślubu. Przyznam, że
robiła niemałe wrażenie na ulicyCiekawy pomysł, a pewnie i duża satysfakcja - jechać własnoręcznie odratowanym autkiem
A jeszcze fajniej odratować Swifta cabrio i pojechać do ślubu
-
Prawa strona
Lewa strona
-
W sobotę myślałem, że widziałem Twojego swifta na SCP ;p Też w naklejkach i pod maską miał ich pełno ;p
-
Ciekawy pomysł, a
pewnie i duża satysfakcja - jechać własnoręcznie odratowanym autkiem
A jeszcze fajniej
odratować Swifta cabrio i pojechać do ślubuhehe wszystko w swoim czasie
-
na czym to się trzyma, że się tak spytam ?
-
przykręcone do nadkoli a pod spodem włókno szklane i mata dakarska no i szpachla tam gdzie łączyłem.
-
przykręcone do
nadkoli a pod spodem włókno szklane i mata dakarska no i szpachla tam gdzie
łączyłem.czyli druciarstwo ... bez obrazy oczywiście szkoda, bo myślałem, że znalazłeś lepszy patent
-
Tak, tak nieco ponad dwa tygodnie temu zmieniłem stan cywilny Suza wypolerowana, wcześniej porobione odpryski i tak oto wycackanym autem pojechaliśmy do ślubu. Przyznam, że robiła niemałe wrażenie na ulicy
Gratulacje
czyli druciarstwo
... bez obrazy oczywiście szkoda, bo myślałem, że znalazłeś lepszy patentod nadkoli na śruby w oryginalne miejsca, od spodu można przykręcić również na śrubki ale trzeba zakonserwować żeby próg nie gnił ( o ile to w swifcie możliwe hehe ) i ostatnie miejsce na błotniku na mocną taśmę dwustronna albo mocny klej montażowy albo zakładać na spinke jak w oryginale ( GTi ) Krzysiek zrobił w GSie na mocny klej z tego co pamiętam i trzyma się cały czas
a tak według mnie powinien być zrobiony próg w 5d
ps.
Zurex widze że nie dałeś w ogóle tej tylnej częsci progu, może to zdjęcie które dałem natchnie Cie do działania
aha nie obraź się ale co Ty zrobiłeś zuzi -
No z tą tylną częścią na drzwiach wygląda dużo lepiej
-
aha nie obraź się
ale co Ty zrobiłeś zuzina żywo wygląda jeszcze lepiej
-
a tak według mnie
powinien być zrobiony próg w 5dfele podobne, zderzak to samo ... hmmm tylko czemu nie czerwony
-
na żywo wygląda jeszcze lepiej
tego się obawiam
fele podobne,
zderzak to samo ... hmmm tylko czemu nie czerwonya masz już założony ten z miejscem pod kwadratową tablice ?
tu jeszcze jedna fota z midle wingiem coś tam za dużo się porobiło tych lotek
-
a masz już założony
ten z miejscem pod kwadratową tablice ?jeszcze nie, zobaczymy co się stanie ze swiftem ...
tu jeszcze jedna
fota z midle wingiem coś tam za dużo się porobiło tych lotekta lotka jest fajna ... ale tylko na żywo, na zdjęciach wychodzi jak kupa ...
-
mi się to osobiście nie podoba i też nie chciałem tego dać na klej bo przy moich db w aucie to odpadnie
p.s
każdy buja się swoim autem jak uważa i mi się podoba jak jest i jeszcze czeka dokładka z Ibizy na przód do obklejenia i zamontowania tylko czasu nie ma xD -
na żywo wygląda
jeszcze lepiejSwift "REMIZA EDITION"
-
mi się to osobiście
nie podoba i też nie chciałem tego dać na klej bo przy moich db w aucie to odpadniep.s
każdy buja się
swoim autem jak uważa i mi się podoba jak jest i jeszcze czeka dokładka z Ibizy
na przód do obklejenia i zamontowania tylko czasu nie ma xDSkąd Ty te naklejki bierzesz
-
Ej Panowie!
Fotki aut tu wklejać a nie gadać
Małoż to wątków? Małoż? -
a z interneta panie a zwie się to stickerbomb.
a co do Swift "REMIZA EDITION" proszę bez mi takich... -
-
Teraz na żwirku to już napewno tlumik zostawisz