zlosniki.pl
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Szukaj
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się

Częstotliwość uzupełniania i poziom płynu

SUZUKI SWIFT / ALTO / IGNIS - forum
    3
    3
    31
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • M
      maras Użytkownik archiwalny
      ostatnio edytowany przez maras

Witam chciałem zasięgnąć porady jak często uzupełniacie poziom płynu chłodniczego w zbiorniku wyrównawczym chłodnicy ( ja bardzo często stoję w korkach i odnoszę wrażenie że co jakiś czas trochę ubywa ), jaki poziom najlepiej utrzymywać idealnie pośrodku wskażników, bliżej min, czy raczej na maxa. Pozdrawiam Marek Swift 1300 sedan 98r

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • P
        piter34 Użytkownik archiwalny
        ostatnio edytowany przez piter34

Witam chciałem zasięgnąć porady jak często uzupełniacie poziom płynu chłodniczego w zbiorniku
        wyrównawczym chłodnicy ( ja bardzo często stoję w korkach i odnoszę wrażenie że co jakiś
        czas trochę ubywa ), jaki poziom najlepiej utrzymywać idealnie pośrodku wskażników, bliżej
        min, czy raczej na maxa. Pozdrawiam Marek Swift 1300 sedan 98r

Uzupelniac nalezy wtedy, gdy jest taka potrzeba, czyli gdy jest ponizej min (lub blisko min). Sprawdzac mozna raz na tydzien, tak profilaktycznie. W naszym Swifcie nigdy nie uzupelnialismy, tylko na przegladach dolewano.

• T
          tomm Użytkownik archiwalny
          ostatnio edytowany przez tomm

mi nie ubywa specjalnie. na przegladzie dolali chyba. ale moze malo jezdze i dlatego. nie wiem.

• 1 / 1
          • Pierwszy post
            Ostatni post