Ostateczna godzina.
-
No to może organizator który zaplanował miejsce spotkania w Warcie określi godzinę spotkania dla uczestników którzy przyjadą w dzień a nie na noc.Proszę wziąć pod uwagę fakt że nie wszyscy zostaną na noc.
Więc jeżeli mamy się spotkać po południu to dobrze byłoby wiedzieć. -
No to może organizator który zaplanował miejsce spotkania w Warcie określi godzinę spotkania dla uczestników którzy
przyjadą w dzień a nie na noc.Proszę wziąć pod uwagę fakt że nie wszyscy zostaną na noc.
Więc jeżeli mamy się spotkać po południu to dobrze byłoby wiedzieć.nie widze przeszkód, by ci co chca przyjechac o 12, przyjechali o tej godzinie i poczekali na tych co przyjada o 13 czy 14, zawsze mozna w miedzyczasie pogadac.
-
nie widze przeszkód, by ci co chca przyjechac o 12, przyjechali o tej godzinie i poczekali na
tych co przyjada o 13 czy 14, zawsze mozna w miedzyczasie pogadac.Dobrze piszesz. Ostateczny plan jest wiec taki:
-spotykamy sie o godzinie 13 na warckim rynku (ten kto jest w stanie na 13 dojechac)
-czekamy na reszte uczestnikow do godziny 14 (zdaje sie, ze tylko paruch przyjedzie pozniej)W razie czego mymienilem numery z paruchem, PiterK, NaczelnymFilozofem, HubiRALLY, Tommi a lista obecnosci jest wywieszona w sasiednim watku. Pozostalych uczestnikow prosze o przeslanie numeru tel. na priva.
W2MAREK zapowiadal, ze moze przyjechac dopiero wieczorem, ale na niego to juz nie na rynku bedziemy czekac, tylko przy piwku i grillu. -
fajnie by bylo dostac jakis telefon kontaktowy do was gdybym mial opoznienie...tak na wszelki wypadek
-
fajnie by bylo dostac jakis telefon kontaktowy do was gdybym mial opoznienie...tak na wszelki wypadek
no mi tez by sie przydal jakis tel. kontaktowy do kierownika zlotu:)
-
mój numer kom : 604209118, proszę o jakiegoś smsa jak już będziecie i jak z noclegiem, ja postaram się być nak najszybciej będę mógł
-
Uprzejmie proszę o smsa od kogoś z wawy gdzie spotykacie sie przed wyjazdem, mój numer 604209118
-
no mi tez by sie przydal jakis tel. kontaktowy do kierownika zlotu:)
ja mieszkam na mokotowie, nie chce sie na sile umawiac na wspolny wyjazd, poniewaz prawdopodobnie bede mial rano sprawe do zalatwienia i nie wiem ile mi czasu na to zejdzie i pewnie sam bede podrozowal do Warty. Aczkolwiek sprawe do zalatwienia mam w okolicach Janek, tak wiec jak ktos by wpadl na pomysl spotkania sie w jankach albo na jakiejs piewszej stacji benzynowej za Jankami ok. np 10 to kto wie...
Tomek
502992213 -
ja mieszkam na mokotowie, nie chce sie na sile umawiac na wspolny wyjazd, poniewaz prawdopodobnie bede mial rano
sprawe do zalatwienia i nie wiem ile mi czasu na to zejdzie i pewnie sam bede podrozowal do Warty. Aczkolwiek
sprawe do zalatwienia mam w okolicach Janek, tak wiec jak ktos by wpadl na pomysl spotkania sie w jankach albo
na jakiejs piewszej stacji benzynowej za Jankami ok. np 10 to kto wie...
Tomek
502992213Sorry chlopaki, ale nie przybede,pewnie mi nie uwierzycie. obrobilem sie z robota, pozalatwialem wszystko bylem gotowy do wyjazdu, przychodze do domu z pracy ..... a tu matka mi oswiadcza ze ... jutro jedziemy na pogrzeb, ciotka umarla, co prawda moze z 10 razy w zyciu ja widzialem, ale ponoc nie wypada nie pojechac na pogrzeb. Tak wiec odbede wycieczke ok 100, ale w przeciwnym kierunku. pogrzeb o 14, powroce do Wawy jak juz ciemno bedzie, tak wiec nie bedzie senstu jechac. Moglbym rano dojechac, ale jak bym zajechal to byscie sie juz zbierali.
Szkoda.
Pozdrawiam.
Tomek.