Navigation

zlosniki.pl
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

szybka do swifta

SUZUKI SWIFT / ALTO / IGNIS - forum
    2
    4
    145
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mirwil Użytkownik archiwalny last edited by mirwil

może ktoś ma na zbyciu (albo wie gdzie można tanio kupić). szybkę do prawych tylnych drzwii suzi swifta 5 drzwiowego 2001. chodzi o ten mały trójkącik, który jest na stałe (nie opuszcza się).

w dniu dzisiejszym wyraźnie się komuś nie spodobał ten kawałek mojego samochodu i postanowił wsadzić kamień do środka przez tą szybę - udało się i wygląda na to że będę jakieś 130 peelenów w plecy (pierwsze rozeznanie co do ceny tej szybki).

za wszelkie namiary będę dozgoniie wdzięczny - i prześlę zdjęcie suzuki z nową szybką

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        piter34 Użytkownik archiwalny last edited by piter34

może ktoś ma na zbyciu (albo wie gdzie można tanio kupić). szybkę do prawych tylnych drzwii suzi
        swifta 5 drzwiowego 2001. chodzi o ten mały trójkącik, który jest na stałe (nie opuszcza
        się).
        w dniu dzisiejszym wyraźnie się komuś nie spodobał ten kawałek mojego samochodu i postanowił
        wsadzić kamień do środka przez tą szybę - udało się i wygląda na to że będę jakieś 130
        peelenów w plecy (pierwsze rozeznanie co do ceny tej szybki).
        za wszelkie namiary będę dozgoniie wdzięczny - i prześlę zdjęcie suzuki z nową szybką

Dziwna cene podales. Jak mi ktos wybil szybe od strony pasazera z przodu, to szyba+wymiana+sprzatanie szkla wyszlo mnie jakies 170 PLN.

• M
          mirwil Użytkownik archiwalny last edited by mirwil

Dziwna cene podales. Jak mi ktos wybil szybe od strony pasazera z przodu, to szyba+wymiana+sprzatanie szkla wyszlo
          mnie jakies 170 PLN.

szroty - brak
          sklepy - brak
          ASO SUZUKI - 180 PEELEN + usługa
          znalazłem w firmie Autover polska - dealer Saint Gobain za 108 pln, pojechałem wstawić za 40

i tyle

• P
            piter34 Użytkownik archiwalny last edited by piter34

szroty - brak
            sklepy - brak
            ASO SUZUKI - 180 PEELEN + usługa
            znalazłem w firmie Autover polska - dealer Saint Gobain za 108 pln, pojechałem wstawić za 40
            i tyle

W Krakowie (jak mi zbito szybe) dzwonilem do conajmniej kilku warsztatow/sklepach i niemal wszedzie mieli szybke lub oferowali sprowadzenie w przeciagu dnia. Ceny nie przekraczaly 200PLN (z usluga). A tak przy okazji, to dowiedzialem sie, ze do Swiftow sa dostepne niebieskie szyby. Ciekawe jak by sie prezentowaly w niebieskim autku...

• 1 / 1
            • First post
              Last post