Zła sterowność
-
Tylko na jednym Ci tyle napompował?
-
Wulkanizator też
człowiek, aczkolwiek mogłeś przez to się rozwalić na drodze...
Dlatego zawsze
trzeba kontrolować/poprawiać po "fachowcach". Zmień sobie wulkanizatora - na
szczęście jest ich sporoNo tak też na lato uczynię bo tak jak mówisz mogło się coś stać, a nie stało się być może z tego, że mam głowę na karku i nie zapierda...am tam gdzie nie wolno i jak nie ma warunków.
-
Tylko na jednym Ci
tyle napompował?Tak tylko na tym 1 tak miałem reszta było git 2.0 bara.
-
Trzeba sprawdzać
ciśnienie w kołach jak mi jakieś leszcze wypuściły powietrze z prawego tylnego
dwa tygodnie temu to przy 60km/h tez tak tyłem rzucało ze nie szlo jechac, dobrze ze
na stacje zjechałem i obczaiłem co i jak bo aż z koła parowało...Coś w tym jest, też dziś sprawdziłem ciśnienie.. z tyłu miałem po 1,6 - masakra, ale już dopompowane jak trzeba
-
Coś w tym jest, też
dziś sprawdziłem ciśnienie.. z tyłu miałem po 1,6 - masakra, ale już dopompowane jak
trzebano teraz temperatura się waha to ciśnienie w oponkach skacze. Czasem też trochę powietrza potrafi zejść jak się wjedzie w jakąś większą dziurę, które pojawiają się w tempie zatrważającym
-
no teraz
temperatura się waha to ciśnienie w oponkach skacze. Czasem też trochę powietrza
potrafi zejść jak się wjedzie w jakąś większą dziurę, które pojawiają się w tempie
zatrważającymW tempie zatrważającym ? U mnie w mieście jest taka masakra, że się w głowie nie mieści, a że ja jeszcze jestem uczulony na to żeby je omijać to po prostu czasami się nie da i serce boli jak cholera jak się wpierdo***sz w taki kanion!
Poza tym muszę się chyba zatrzymać u mnie na obwodnicy głownej w mieście i zrobić zdjęcia jej stanu, bo była remontowana 2 lata temu, a to co jest na niej teraz to wygląda jak wiejska dróżka, na której nie było widać remontów od czasu jej powstania po prostu śmiech na sali. Ulica po której dziennie przewijają się tysiące aut bo ludzie jak i tirowcy itd, lecą nią na Zgorzelec i Jakuszyce w jedną stronę, a w drugą Wrocław jest moim zdaniem nie dopuszczalna!
-
U mnie w mieście jest taka masakra, że się w głowie nie mieści, a że
ja jeszcze jestem uczulony na to żeby je omijać to po prostu czasami się nie da i
serce boli jak cholera jak się wpierdo***sz w taki kanion!
Poza tym muszę się
chyba zatrzymać u mnie na obwodnicy głownej w mieście i zrobić zdjęcia jej stanu, bo
była remontowana 2 lata temu, a to co jest na niej teraz to wygląda jak wiejska
dróżka, na której nie było widać remontów od czasu jej powstania po prostu śmiech na
sali. Ulica po której dziennie przewijają się tysiące aut bo ludzie jak i tirowcy
itd, lecą nią na Zgorzelec i Jakuszyce w jedną stronę, a w drugą Wrocław jest moim
zdaniem nie dopuszczalna!Jeśli mówisz o naszej krajowej trójce i dorobionym pasie, to remont był ok 4-5 lat temu, ale faktycznie jedna część od strony Jeleniej do Szklarskiej się zapada..
Choć i tak Jelenia w porównaniu z Wałbrzychem jest idealna. -
Jeśli mówisz o
naszej krajowej trójce i dorobionym pasie, to remont był ok 4-5 lat temu, ale
faktycznie jedna część od strony Jeleniej do Szklarskiej się zapada..
Choć i tak Jelenia
w porównaniu z Wałbrzychem jest idealna.Mówię o Al. Jana Pawła II począwszy od skrzyżowania z Grunwaldzką, wiaduktem w kierunku Wrocławia. Przecież tam można koło zostawić bez szczególnych szaleństw.
O.O w końcu ktoś z Jeleniej też jesteś posiadaczem swifta ?
-
Mówię o Al. Jana
Pawła II począwszy od skrzyżowania z Grunwaldzką, wiaduktem w kierunku Wrocławia.
Przecież tam można koło zostawić bez szczególnych szaleństw.Ta część jeszcze nie jest taka zła, wg mnie, to jeden z najlepszych odcinków drogi w Jeleniej Górze, nie licząc tego skrzyżowania..
O.O w końcu ktoś z
Jeleniej też jesteś posiadaczem swifta?Tak jestem, jeżdżę czerwonym sedanem z nalepką z tyłu "Motocykle są wszędzie"
-
Ta część jeszcze
nie jest taka zła, wg mnie, to jeden z najlepszych odcinków drogi w Jeleniej Górze,
nie licząc tego skrzyżowania..No każdy ma swoje zdanie
Tak jestem, jeżdżę
czerwonym sedanem z nalepką z tyłu "Motocykle są wszędzie"Ok będę wypatrywał na drogach
Jest ktoś jeszcze od nas z miasta ?