Swifty które zamarzły
-
Witam
Moja stoi od poniedziałku.
Probuje łapac jakby na jedna dwie swieczki i nic z tego
stala 24 w cieplym garazu nie odmarzla
Paliwo daje iskre ma. Paski ok. Jeszcze kopulke zobacze moze ma jakies zwarcie na kopulce?
Inne pomysly gdzie szukac?
Filtr paliwa sprawdzony jest ok
Nie mam pomyslu. -
ok. Jeszcze kopulke zobacze moze ma jakies zwarcie na kopulce?
na zwarcie w kopulce nie ma zadnych szans, jak juz to wilgoc itp, czyli brak iskry na poszczegolnych swiecach bys mial.
-
Po dwóch tygodniach stania , zamarznięte drzwi , zamki , wchodziłem przez bagażnik , po kilku próbach odpalił i się rozgrzał do prawidłowej temperatury .
Później skrobanie szybek i jazda .
A nie dodałem , czarne gti . -
a ja dziś odpałkę z kabelków od Omegi A 2.0 16V miałem ... bo aku padł ...
-
często Ci pada aku? po zdjęciu w awatarze wnoszę, że masz GLX (right?...) bo nie wiem czy najwyższy już czas kupować nowy. (ten jest 10-letni, poj. 1.0) po raz 3 tej zimy mi się wyładował. tylko mam wątpliwości czy jednak nie z mojej winy
-
często Ci pada aku? po
zdjęciu w awatarze wnoszę, że masz GLX (right?...) bo nie wiem czy najwyższy już czas kupować
nowy. (ten jest 10-letni, poj. 1.0) po raz 3 tej zimy mi się wyładował. tylko mam wątpliwości
czy jednak nie z mojej winy10 lat to i tak rekord jak na akumulator
Musisz się rozejrzeć za nowym chyba... -
Migdałek, potwierdzam - też przed zimą wymieniłam akumulator na nowy i w najgorsze mrozy suzi odpaliła za każdym razem. Przy -20 kręciła znacznie wolniej, ale odpaliła.
-
10 lat to i tak rekord jak na
akumulator
Musisz się rozejrzeć za nowym
chyba...no rekord, ale powiedz to temu co umnie w BMW jezdzi od 97roku i w najgorsze mrozy problemow zadnych nie bylo;]
-
no rekord, ale powiedz to
temu co umnie w BMW jezdzi od 97roku i w najgorsze mrozy problemow zadnych nie bylo;]tylko że w BMW masz pod kanapą z tyłu, więc nie być taki mundry
-
Iskra była i paliwo było
Pasek rozrządu przeskoczył 3 ząbki.
facio który zmieniał mi rozrząd założył nie zgodnie z kierunkiem na pasku - nie koniecznie ale tez moglo miec wplyw pasek po 40 tysiacach. Juz zrobiony wszystko nadal śmiga.
awaria namierzona po podlaczeniu do kompa